- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Evlenirken bense iyi gunde kotu gunde dedim o olmusken ve ben boyle cok severken evlenip baskasiyla hayatima devam etmek adaletsiik gibi geliyorTeyzem de eşini kaybetti 2 senelik evliydi oğlu da çok küçüktü. Toparlandı mı desen evet oğlu için hayata tutundu işe girdi çalıştı oğlunu okuttu ama bir daha asla sevemedi ve evlenmedi de. Bu onun tercihi ve kaderiydi tabii ki seninki başka olabilir.
Teyzsnizin de Allah yardimcisi olsun insallahTeyzem de eşini kaybetti 2 senelik evliydi oğlu da çok küçüktü. Toparlandı mı desen evet oğlu için hayata tutundu işe girdi çalıştı oğlunu okuttu ama bir daha asla sevemedi ve evlenmedi de. Bu onun tercihi ve kaderiydi tabii ki seninki başka olabilir.
Allah razi olsunBaşiniz sag olsun.
Bir anlik kendimi sizin yerinize koydum da kalbim sıkışti, gozlerim doldu.
Yasadiklariniz cok zor. ALLAH yardimciniz olsun.
Gezmek icimden gelmiyor istiyorum aslinda ama bir yerde hep aklima geliyor esim o yuzde çıkmıyorum pekBaşlığı görünce bile içim tuhaf oldu. Allah yardımcınız olsun sabır versin acınızı hafifletsin... diyecek bişey bulamıyorum. Kendinize iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın hobi edinin gezin dolaşın
Allah ayirmasin insallahİliklerime kadar hissettim acınızı.. Rabbim sabrınıza sabır eklesin. Yavrunuzu size-sizide yavrunuza bağışlasın. Eşiniz için bolca hayr yapın, yaptıkca yüreğiniz ferahlayacaktır
Nişanlım tip 1 diyabetli. Bazen şekeri düşüyor kendini kaybediyor zor uyandırıyorum müdahale etmem gerekiyor falan. Bu korkuyu haftada 1 muhakkak yaşıyorum. Bu sefer uyandıramayacak mıyım diye. Şimdi ondan ayrı ailemin evindeyim. Bu konuyu okudum. Sabah ilk iş beraber yaşadığımız eve geri döneceğim.
Aminn Allah razi olsunBaşınız sağolsun.Allah sabrınızı versin.Eşinize Allahtan rahmet diliyorum.
Zor zamanlar geçirmişsiniz ve hala geçirmektesiniz.
Ne denirse, ne yapılsada zamanı geriye kimse döndüremiyor maalesef.Kaderinde yazanıda zamanı gelince yaşıyor her insan.
Allaha sığınıp, sebeplerine sarılmak gerekiyor. Sizin yaşama dört elle sarılabilmeniz içinde, rabbim bir evlat bağışlamış, şükürler olsunki.
Kendinize ve çocuğunuza çok iyi bakın. Rabbim acınızı hafifletip, gönlünüze ferahlık versin inşallah.
Bende ilk okdugunde keske bir baskasina gitseydi demisim biliyormusunuz keske oyle olsaydı ama yaşasaydıKonuya girerken dedim ki eşinden ayrılmıştır ya da bir hata yapmıştır onun için öyle yazmıştır. Ağladım okurken. İnsanın canından çok sevdiği birini kaybetmesi ne kadar zor bilirim. Acınız daha yeni. Bebeğinle acın biraz da olsa azalır. O sizi hayata bağlar. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Kötü hissettiniz zaman bana msj atın olur mu?Cok teşekkür ederim tek dilegim bu ahirette kavusmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?