- Konu Sahibi Mathildamati
-
Allah razinolsunAllah yardımcınız olsun, sabır versin.
Esınızın mekanı cennet olsun.
Evladınızı size bagıslasın Rabbım uzun ve guzel omur versin ınsallah, sağlıkla.
Okurken kalbimde hissettim o hüznünü. Etkilendim çok, anlatamam şuan..
Allahım mekanını cennet etsin inşaallah. Ama ayrılıkların sonu vuslatelbette kavuşacaksınız.. çocuğunuz için daha da güçlü olmalısın. Kendisinden bir parça var bi can var ne mutlu, sarıl ona sıkı sıkı. O kuzumunda ömrü sağlıklı uzun olsun inşaallah. Allahım seninde gönlüne ferahlık versin, çok çok güzel duygularla devam et ömrüne.. her şey bitti dediğin an çiçeklenir tomurcuklanır belki hayatın.. bilemezsin ki.. dualarımdasın
Evet elbette yasını tutmalısın ama kendini toparlama vaktin gelmiş, evladının sana daha çok ihtiyacı var farkındasın değilmi?Ben
Onunla uzun bi yasam hayal etmistim yani nasil anlatsam erken oldu 25 yasindayim daha ama sanki bana sorsan 70 yasindaki insandan farksizim kılık kiyafetim i onemsemiyorum banyo bile yapmak istemiyorum yemek yemiyorum 40 kiloyum su an
Şunları okurken gözlerim doldu, Allah yardımcınız olsun..başınız sağ olsun.. Hayat sizin için zor geçecek evet ama çocuğunuz için dik durun bende ölmek istiyorum demeyin o çocuğun düşünün siz öldükten sonra o çocuk hem öksüz hem yetim olacak.. O yüzden onun için dik durmaya çalışınMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Evet bazen dediginiz gibi yapmak istiyorum ama insan once kendine yalan soylemiyor dirayetli ve guclu degilim malesef eşim e gore hayatimi kurmuşum onunla ileriyi hayal etmişim simdi tekrar yurumeyi ogreniyor gibiyimEvet elbette yasını tutmalısın ama kendini toparlama vaktin gelmiş, evladının sana daha çok ihtiyacı var farkındasın değilmi?
Güçlü olmak zorundasın!!
Yakın zamanda bir arkadaşımında eşi vefat etti, 2 küçük çocuğuyla kaldı Kasım, kendi akrabasından kimse yok çevresinde, ama dışarıya karşı öyle dirayetli ki acısını hiç belli etmiyor, çünkü çocuklarım için güçlü olmalıyım yapabileceğim başka hiçbir şey yok diyor.
Sende toparlan güzel kardeşim, yavrunla güzel bir hayat kur kendine, koy eşinin resminide başucunuza, hayata devam etmeye çalış, eğer kendine uğraş bulursan kafan daha çok dağılır
Aslında tum cabam oglum icin ama zorlaniyorum ister istemez toparlanmayi cok istiyorum bendeŞunları okurken gözlerim doldu, Allah yardımcınız olsun..başınız sağ olsun.. Hayat sizin için zor geçecek evet ama çocuğunuz için dik durun bende ölmek istiyorum demeyin o çocuğun düşünün siz öldükten sonra o çocuk hem öksüz hem yetim olacak.. O yüzden onun için dik durmaya çalışın
Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Allah razi olsun saolunAllah sabır versin, acını derinden hissettim çok zor.. Ben sevgilim terketti diye kendime gelemedim 2 ay, siz ne durumdasınızdır, hayal bile etmek çok zor.. Allah size sabır versin bolca, kendim için dua ediyordum ama size de edeceğim..
Ama olmazki böyle hastalanırsınız Allah korusunBen
Onunla uzun bi yasam hayal etmistim yani nasil anlatsam erken oldu 25 yasindayim daha ama sanki bana sorsan 70 yasindaki insandan farksizim kılık kiyafetim i onemsemiyorum banyo bile yapmak istemiyorum yemek yemiyorum 40 kiloyum su an
Aminn cok tesekkur ederim bende evlilik dusunmuyorum ama yalniz liktan cok korkuyorum esime cok alistigim icinAllah rahmet eylesin ve sabrınızı artırsın. Annem de 36 yaşındaydı babam vefat ettiğinde, gerçekten güzel bir evlilikleri vardı o yüzden annem bir daha hiç evlenmedi. Derdi ki eğer kötü bir evliliğim olsa tekrar denemeyi düşünürdüm ama herşey o kadar güzeldi ki üstüne daha iyi bir evlilik yapacağımı sanmıyorum. Bu yüzden evlenmedi tekrar. Bu onun tercihi idi. Şu da var daha çok yeni. Ama kendinizi toparladıktan sonra belki o zaman hayatın getirdiklerine teslim olabilirsiniz. Size kışı getirdiğini düşündüğünüz hayat, elbet baharı ve yazı da getirecektir. Herşeyden önce evladınız var başlı başına yaşama sebebi :) Hayatı akışına bırakın. Ne de olsa hayatın getirdiklerini yaşamaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Herşey gönlünüzce olsun inşallah bundan sonra
Saolun Allah razi olsunAma olmazki böyle hastalanırsınız Allah korusun
Emziriyorsunuzdur da
Çok üzüldüm Allah eşinizin mekanını cennet eylesin
Aslında tum cabam oglum icin ama zorlaniyorum ister istemez toparlanmayi cok istiyorum bende
Tabi zor olur şuan sizin yerinize kendimi koyuyorum düşünmesin bile korkutuyor.. Ahirette kavuşursunuz inşallahAslında tum cabam oglum icin ama zorlaniyorum ister istemez toparlanmayi cok istiyorum bende
Cok teşekkür ederim tek dilegim bu ahirette kavusmakTabi zor olur şuan sizin yerinize kendimi koyuyorum düşünmesin bile korkutuyor.. Ahirette kavuşursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?