Eşim olmadan tatile gitmek.

Sen gidersin sorun yoksa yoktur milleti ilgilendirmez ama sen gelince esin bende tek gidicem derse sasirma...kabul edebileceksen zaten hic sorun yok ama bence kadin olsun erkek olsun kendine hak gordugu seyi karsindakine de cok gormemeli
A yok ben de sıkıntı etmezdim, onun izni benim iznime göre az, onun izin zamanında arkadaşın düğününe gideceğiz zaten, sorun yok yani.

Birsey diyene agzinin payini verin. Benim esim kendini idare eder bana bagimli bir hayat yasamiyor beni sadece seviyor deyin. Bende bunu anlamam. Bebek mi bu adam ki tek basina birakilmasin? Koca koca adam iste. Bence sizde bir gariplik yok. Bende gidicem annemlerle oyle bir plan var esim gayet normal karsiladi. Ben gidemiyorum (izinden dolayi) bari sen git tadini ciksr tatilin diyor. Normali budur yani.

Normal bulmus bircok arkadas, elbette ailenle tatil yapabilirsin esin olmadan, bu normal. Ama 15 gunun kayinvalidene/arkadaslarina uzun gelmesini anlayabiliyorum. Esimden ayri en fazla 8/9 gun tatil yapabilirdim sanirim. Mesela annemin iki gelini var, iclerinden biri ailemle 15 gun tatile gidecegim dese, sanirim annemde 'cok uzun degilmi' tarzinda bir yorum yapabilir (ailesi zaten normaldede yakinindaysa tabiki).

Ay ailemle miss gibi tatile çıkacağım da milleti takacağım ? Gidin eğlenin tadını çıkarın. Kv nin laflarını da sallayın.
Teşekkür ederim haklısınız.
bencede gariplik yok zaten ailenle tatil yapacakmısınız ve hep kadınlar olacagından esın gelsede sıkılır dıye dusunuyorum. Bende eşim olmadan haftasonu olsun yıllık izinlerimde olsun gidiyorum ailemle tatillere , eşimlede gidiyoruz, coluk combalakta gezıyoruz ... Hem eşin sorun etmedikten sonra kv dene yada baska kısılere laf soylemek düşmez bence. Valla hemen hazırlayın bavulunuzu ve gidin derim tatil hakkınız , eşiniz eşlik etmiyorsa ya da tatil için ortam ayarlamıyorsa zaten size gitme deme hakkına sahip değil ki gideceğiniz yer ailenizin evi.
Eşim minik tripler attı sadece sensiz ne yapacağım vs gibi ; ama söylediğiniz gibi kendisi tatili çok sevmediği için bana hiçbir şey demiyor.Ama kayınvalidemin bir kaç kere çok kalıyorsun bizim oradakiler laf eder vs gibi saçma sözleri uyuz etti beni işte, takmıyorum diyorum ama sinir ediyor işte.

Birsey diyene agzinin payini verin. Benim esim kendini idare eder bana bagimli bir hayat yasamiyor beni sadece seviyor deyin. Bende bunu anlamam. Bebek mi bu adam ki tek basina birakilmasin? Koca koca adam iste. Bence sizde bir gariplik yok. Bende gidicem annemlerle oyle bir plan var esim gayet normal karsiladi. Ben gidemiyorum (izinden dolayi) bari sen git tadini ciksr tatilin diyor. Normali budur yani.
Eşim de bu düşünce de aslında, gayet de kendini idare edebilir, kayınvalidemin bizim adetlerde şöyle , şu uygun bu uygun değil diye sürekli söylenmesinin etkisinde kaldım biraz sanırım.

Eve döndüğünüzde eşinizi açlıktan serum yerken bulmayacaksanız gariplik sizde değil. Gidin tatilinizi yapın, erkek dediğin de bi zahmet iki yumurta kırsın bir şey yapamıyorsa. Sonuçta eşin tek görevi karşısındaki erkeği aç bırakmamak değil kaldı ki erkeğin de 15 gün evde yemek pişsin diye bekleyeceğini sanmıyorum.
O kadar önemliyse kv yakınlardaysa gelip yemeğini yapsın, uzaktaysa yine gelsin oğluşu değil mi sonuçta? İyi tatiller :)
Doğru haklısınız, teşekkür ederim.

Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Niye 15 gün yalnız kalamaz eşiniz?Bir engeli filan mı var?Bakıma muhtaç filan değil dimi?
Ayyy bu bakış açısı beni deli ediyor..
Bende giderim sık sık tatile eşimi bırakıp..hemde 20 günden erken dönmem. Şimdiye dek açlıktan ölmedi,yokum diye elin kadınlarına bulaşmadi (abaza degil cunku)yada yalnızlıktan delirmedi..
Çıkın gidin..konuşan konuşsun.

Sebep?
Ne mırç ne abartılı samimi bir sülale durumudur bu?
Koca sizin kocanız ,yanlış anlamadım değil mi çocuğunuz değil.
Küçük çocuğu evde tek bırakırmış gibi tepkilerin sebebi ne ola ki?
Şöyle ki; eşimin mesafeli olması ve yengelerle bayramdan bayrama görüşmeme rağmen, aptalca-yanlış anlaşılmasın bana göre-adetleri adı altında kocalarının her istediklerini yaptıkları ve sözlerinden çıkmadıkları için beni ayıplarlarmış, kocamı tek bırakacağım için , taaa memlekete kadar duyulurmuş. O kadar değişik mevzular ki eşim mesafeli olmasa çekemezdim heralde, ama yine de bu adetleri beni boğmuyor değil, evet uygulamıyorum ama laf edilmesi bile canımı sıkıyor.

Niye 15 gün yalnız kalamaz eşiniz?Bir engeli filan mı var?Bakıma muhtaç filan değil dimi?
Ayyy bu bakış açısı beni deli ediyor..
Bende giderim sık sık tatile eşimi bırakıp..hemde 20 günden erken dönmem. Şimdiye dek açlıktan ölmedi,yokum diye elin kadınlarına bulaşmadi (abaza degil cunku)yada yalnızlıktan delirmedi..
Çıkın gidin..konuşan konuşsun.
Benim de eşimden yana sorunum yok,ama eşimin ailesi biraz değişik, daha önce kandillerde bizi aramıyorsunuz diyen yengeye biz eşimle karar aldık kimseyi aramıyoruz demem bile olay oldu, tamam eşim sağolsun susuturdu ama bilmiyorum sanırım ben fazla takıyorum.

Benim de eşimden yana sorunum yok,ama eşimin ailesi biraz değişik, daha önce kandillerde bizi aramıyorsunuz diyen yengeye biz eşimle karar aldık kimseyi aramıyoruz demem bile olay oldu, tamam eşim sağolsun susuturdu ama bilmiyorum sanırım ben fazla takıyorum.
Böyle şeyler sadece sizi ve esinizi ilgilendirir ne onun nede sizin ailenizin herhangi bir ferdinin buna karışmaya siz sormadan fikir yürütmeye hakkı yok.Kuralları siz koyun ve takmayın.

Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
yemesi içmesi sorun olmaz da benim eşimi bırakamam sorun o:D

Bencede normal. Eşinizin aşçısı değilsiniz sonuçta.

Deniz tatili sevmeyen erkek ilk defa duyuyorum :)

2.'yi de benden duyun :))) eşim kumu hiç sevmez, denize girer ama kayalık alanlarda, bende kumsalı çok severim, illa gel diye zorlamam o yüzden, beni plaja bırakıp döner akşamda alır.

jane eyre_ jane eyre_
15 gün çok değil, ailenizin yazlığına gidiyorsunuz, eşiniz 15 gün yalnız kalsa birşey olmaz, sizin de kafa dinlemeye tatile ihtiyacınız var.

2.'yi de benden duyun :))) eşim kumu hiç sevmez, denize girer ama kayalık alanlarda, bende kumsalı çok severim, illa gel diye zorlamam o yüzden, beni plaja bırakıp döner akşamda alır.

jane eyre_ jane eyre_
15 gün çok değil, ailenizin yazlığına gidiyorsunuz, eşiniz 15 gün yalnız kalsa birşey olmaz, sizin de kafa dinlemeye tatile ihtiyacınız var.
Benim eşimde öyle güneşi sever en çok. Baygınlık gelinceye kadar yatar güneşte. Sözde göbek eriyecek güneşte. Hayır öyle birşey olsa ben durumuyum acaba bende yatarım zaten.Hem bütün gün güneşe afedersin malak gibi yatıp akşam otelde açık büfede löp löp götürsen göbek gidermi?)))

(Tatilinin tadını çıkar gerisine kulağını tıka çiko) gelseymiş yani beleş kalacak yer mis gibi, kendi derdine yansın bence :dondurma: kaynanaya etliye gel desen kocayı bucağı çırpıp hoplar gelirler kesin, kıskançlık kokusu ta buraya dek geldi

Benim eşimde öyle güneşi sever en çok. Baygınlık gelinceye kadar yatar güneşte. Sözde göbek eriyecek güneşte. Hayır öyle birşey olsa ben durumuyum acaba bende yatarım zaten.Hem bütün gün güneşe afedersin malak gibi yatıp akşam otelde açık büfede löp löp götürsen göbek gidermi?)))
:-)
Herkesin deniz kum plaj anlayışı farklı, gerçi güneşin göbek erittiğini duymadım ama olsun adamcağız kendini öyle avutuyor demek ki :)))

Back
X