Eşim olmayan çocuğumuza araba alma derdinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geleceğini düşünüyormuş kimseye muhtaç olmasınmış
Benim babam da geleceğimi düşünürdü ama ola ola sana muhtaç oldum işte deseydiniz keşke!. Blendıra ettiği laf çok tuhaf. Marketten 2-3 şey alıp o parayı veriyoruz zaten. Sizi bu kadar manipüle etmesine izin vermeyin. İhtiyaçlarınızı ona sormadan da alın yani. Çalışıyorsunuz ne münasebet ya hu?

O çocuğunuza alacağı arabayı size sormamış ama ahajxnamss Allah için uğraşmayın bu deli adamla, alın ne alacaksanız. Ne saçma sapan bir adam ya, gece gece

Düzeltme : eşim blenderi aldı madem bu kadar ucuzdu niye söylemiyorsun diyor internette çeyiz setlerini görmüş fiyatını öyle sanmış

Her alınan şeyi eşe danışma olayını asla anlamıyorum. Sipariş et bitsin gitsin.
Ya etsem ederim ama bende de suç var borcumuz var diye kısmaya çalışıyorum biryerlersen ama bundan değildi tabi

Haklı eşiniz.Niye geleceği düşünerek biraz tedbirli davranmıyorsunuz?Blender alacağınıza doğacak çocuğunuzun huzurevindeki 80.yaş günü partisi için kenara bir miktar para koyabilirsiniz.
Düşünemedim eşime hak veriyorum bende artık canım eşim

Eğer dediğinde ciddiyse bu adam eski insanların tarzında ,yeme biriktir hesabı benim kayınpeder de böyle ihtiyaç varken yatırım yapar der ki siz görmezsiniz ama çocuğunuz görür ,e bende diyeyim çocuğum görmesin onun çocuğu görsün o hesap ,saçma sapan beyinler yaa

Evet evet kesinlikle öylee

Hahahahh okuduğum en tatlı bdv konularından biri yalnız düzeltmeye istinaden eşin sallamış sen zaten başta fiyatı söylemiştin yani öyle sanamaz ama neyse alması iyi

Pardon ne ara ?

Kızlar eşim çıtayı yükseltti alacaksak kaliteli bir şey alalım diyor ndjdkdkdkld
Beni sinir ediyor cidden sevmesem valla çekilecek bi tip değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…