Benim babam da geleceğimi düşünürdü ama ola ola sana muhtaç oldum işte deseydiniz keşke!. Blendıra ettiği laf çok tuhaf. Marketten 2-3 şey alıp o parayı veriyoruz zaten. Sizi bu kadar manipüle etmesine izin vermeyin. İhtiyaçlarınızı ona sormadan da alın yani. Çalışıyorsunuz ne münasebet ya hu?Geleceğini düşünüyormuş kimseye muhtaç olmasınmış
O çocuğunuza alacağı arabayı size sormamış ama ahajxnamss Allah için uğraşmayın bu deli adamla, alın ne alacaksanız. Ne saçma sapan bir adam ya, gece gece
Düzeltme : eşim blenderi aldı madem bu kadar ucuzdu niye söylemiyorsun diyor internette çeyiz setlerini görmüş fiyatını öyle sanmışgeçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.
Dün baktı biraz malzemesi bozulmuş değiştirdi ama yine olmadı
geçen yıl tekrar bozulmuştu 200-300 tl tutmuştu tamiri o yüzden bende dedimki uğraşma yenisini alalım 1-2 bin bir şey zaten alırız taksitle bile
Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Para arttırmaya çalışıyoruz şuan ona para veremeyiz dedi
Ben kek yapıyorum mercimek çorbası onunla çekiyorum napcam dedim idare et dedi
1000 tl seni zenginde yapmaz fakir de dedim
Upraştığına değmez bile dedim
Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum o yüzden şuan arrtırmak zorundayız dedi
(Bizim ev ve arabamız var sadece kredi borcumuz var onu ödüyoruz ama ucu ucuna yani elimizde para bile kalmıyor)
Daha doğmamış çocuğun ne arabası ya dedim
Sinirlendim Biraz
1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
Bende dedim ki onu düşüneceğine tüp bebek mi yapılacak başka şey mi onu düşün doğmamış çocuğa don biçmek ne alaka dedim atıştık biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Düzeltme : eşim blenderi aldı madem bu kadar ucuzdu niye söylemiyorsun diyor internette çeyiz setlerini görmüş fiyatını öyle sanmış
Ya etsem ederim ama bende de suç var borcumuz var diye kısmaya çalışıyorum biryerlersen ama bundan değildi tabiHer alınan şeyi eşe danışma olayını asla anlamıyorum. Sipariş et bitsin gitsin.
DüşünemedimHaklı eşiniz.Niye geleceği düşünerek biraz tedbirli davranmıyorsunuz?Blender alacağınıza doğacak çocuğunuzun huzurevindeki 80.yaş günü partisi için kenara bir miktar para koyabilirsiniz.
Evet evet kesinlikle öyleeEğer dediğinde ciddiyse bu adam eski insanların tarzında ,yeme biriktir hesabı benim kayınpeder de böyle ihtiyaç varken yatırım yapar der ki siz görmezsiniz ama çocuğunuz görür ,e bende diyeyim çocuğum görmesin onun çocuğu görsün o hesap ,saçma sapan beyinler yaa
ne partisi ayolHaklı eşiniz.Niye geleceği düşünerek biraz tedbirli davranmıyorsunuz?Blender alacağınıza doğacak çocuğunuzun huzurevindeki 80.yaş günü partisi için kenara bir miktar para koyabilirsiniz.
Ha sadece para biriktiryo anladımOnun modeli yok öyle bi araba sadece
Hahahahh okuduğum en tatlı bdv konularından birigeçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.
geçen yıl tekrar bozulmuştu 200-300 tl tutmuştu tamiri o yüzden bende dedimki uğraşma yenisini alalım 1-2 bin bir şey zaten alırız taksitle bile
Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum o yüzden şuan arrtırmak zorundayız dedi
(Bizim ev ve arabamız var sadece kredi borcumuz var onu ödüyoruz ama ucu ucuna yani elimizde para bile kalmıyor)
Sinirlendim Biraz
Bende dedim ki onu düşüneceğine tüp bebek mi yapılacak başka şey mi onu düşün doğmamış çocuğa don biçmek ne alaka dedim atıştık biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Düzeltme : eşim blenderi aldı madem bu kadar ucuzdu niye söylemiyorsun diyor internette çeyiz setlerini görmüş fiyatını öyle sanmış
Valla o benim hayalim o velede yedirememne partisi ayol
bi cruise turuna çıkmasın mı çocukcağız?
Buna da şükür diyorumHahahahh okuduğum en tatlı bdv konularından biriyalnız düzeltmeye istinaden eşin sallamış sen zaten başta fiyatı söylemiştin yani öyle sanamaz ama neyse alması iyi
Aynen hedefimiz 2. Evdi aslında ama araba nerden aklına geldi bilmiyorumHa sadece para biriktiryo anladım
Pardon ne ara ?geçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.
Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Sinirlendim Biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Kızlar eşim çıtayı yükseltti alacaksak kaliteli bir şey alalım diyor ndjdkdkdkldgeçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.
Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Sinirlendim Biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Bu olay dün yaşandı bugün de almaya karar vermişPardon ne ara ?
Almıyor,aldı,alıyor dalga mı geçiyorsun ayol bizimle dakika da bir naklen yayınKızlar eşim çıtayı yükseltti alacaksak kaliteli bir şey alalım diyor ndjdkdkdkld
Beni sinir ediyor cidden sevmesem valla çekilecek bi tip değil
Asla öyle bir yerden kendiniz kısmayın.Ya etsem ederim ama bende de suç var borcumuz var diye kısmaya çalışıyorum biryerlersen ama bundan değildi tabi
Bu olay dün yaşandı bugün de almaya karar vermiş
Düzeltme de aldı demîşsin şimdide almaya karar vermiş oldu ilginçBu olay dün yaşandı bugün de almaya karar vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?