• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim olmayan çocuğumuza araba alma derdinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yav kız da olsa alacak adam demek ki, hemen niye oğlanın altına çektiniz arabayı

yani olmasın tabi de o zamana anası kafayı da sıyırmasın, demi?
herif herif o çocuk 18 yşına gelene kadar başına bi de ana lazım, diyin bence :D başka ne denir bilmiyorum.
o bin lirayla ceyrek gram altin alamaz hakli çıkacağım diye sacmalamis
hem allahla anlasmasi mi var belki kiziniz olacak
Niye kıza araba alınmaz mı ayol😀
Cinsiyetle ilgili bir şey demedi şimdi yalan olmasın sadece çocuğuma araba almak istiyorum diyor kız olunca alır mı almaz mı bilmiyorum

yav kız da olsa alacak adam demek ki, hemen niye oğlanın altına çektiniz arabayı
Niye kıza araba alınmaz mı ayol😀
Cinsiyetle ilgili bir şey demedi şimdi yalan olmasın sadece çocuğuma araba almak istiyorum diyor kız olunca alır mı almaz mı bilmiyorum
ay ben ogluma araba alacagim diye okudum, gicik oldum yazdim hemen, pardon

Part time çalışıyorum ya ben istesem yine alırım ama biz eşimle birbimize sormadan bir şey almayız o araba parçası bile alsa gelir bana sorar gösterir o yüzden bende ona sordum
siz esinize diyor musunuz mesela arabaya o parcayi alma gereksiz diye. o sizi dinliyor mu aliyor mu?
yoksa siz hep "sen bilirsin askim" derken o kisiyor mu?

Zaten yutmadım da kavga etmemek için sustum yoksa çok ağır konuşurum boşanmaya gider bu mesele bizde
Kavga edecek bir şey de yok ki bunda. Ay saçmalama deyip alacaksınız. Sizin de emeğiniz varmış. Emeğiniz olmasa bile hakkınız var. Lüks bile değil, ev ihtiyacı. Böyleleri de adam diye geziyor ortalıkta, gıcık oluyorum. 💔

ay ben ogluma araba alacagim diye okudum, gicik oldum yazdim hemen, pardon

siz esinize diyor musunuz mesela arabaya o parcayi alma gereksiz diye. o sizi dinliyor mu aliyor mu?
yoksa siz hep "sen bilirsin askim" derken o kisiyor mu?
Tabi eğer gereksizse söylüyorum almıyor yada durumu düzeltince alırız diyoruz bırakıyoruz şimdi o öyle yaptığı için bende har vurup harman savuran bi tip değilim dikkat ediyorum ama blender konusunda boş yaptı

Kavga edecek bir şey de yok ki bunda. Ay saçmalama deyip alacaksınız. Sizin de emeğiniz varmış. Emeğiniz olmasa bile hakkınız var. Lüks bile değil, ev ihtiyacı. Böyleleri de adam diye geziyor ortalıkta, gıcık oluyorum. 💔
Benim kocamın ailesi biraz cimri ve annesi hep böyle bir şeyleri idare etmiş o bozuksa almamış mesela eşim benden de öyle olmamı bekliyor galiba

Benim kocamın ailesi biraz cimri ve annesi hep böyle bir şeyleri idare etmiş o bozuksa almamış mesela eşim benden de öyle olmamı bekliyor galiba
Birde ben part time çalışıyorum ama bu ara işler durdu biraz o yüzden gidemiyorum

geçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.

Dün baktı biraz malzemesi bozulmuş değiştirdi ama yine olmadı
geçen yıl tekrar bozulmuştu 200-300 tl tutmuştu tamiri o yüzden bende dedimki uğraşma yenisini alalım 1-2 bin bir şey zaten alırız taksitle bile

Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Para arttırmaya çalışıyoruz şuan ona para veremeyiz dedi

Ben kek yapıyorum mercimek çorbası onunla çekiyorum napcam dedim idare et dedi
1000 tl seni zenginde yapmaz fakir de dedim
Upraştığına değmez bile dedim

Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum o yüzden şuan arrtırmak zorundayız dedi
(Bizim ev ve arabamız var sadece kredi borcumuz var onu ödüyoruz ama ucu ucuna yani elimizde para bile kalmıyor)
Daha doğmamış çocuğun ne arabası ya dedim
Sinirlendim Biraz
1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
Bende dedim ki onu düşüneceğine tüp bebek mi yapılacak başka şey mi onu düşün doğmamış çocuğa don biçmek ne alaka dedim atıştık biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Hang model

Eşin annesinin huyundan bize ne ya? Sizin de aileniz farklıdır mutlaka, annenizin babanızın has özellikleri vardır. E napalım yani şimdi?

geçen yıl tekrar bozulmuştu 200-300 tl tutmuştu tamiri o yüzden bende dedimki uğraşma yenisini alalım 1-2 bin bir şey zaten alırız taksitle bile

Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?

Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum o yüzden şuan arrtırmak zorundayız dedi
(Bizim ev ve arabamız var sadece kredi borcumuz var onu ödüyoruz ama ucu ucuna yani elimizde para bile kalmıyor)
Sinirlendim Biraz
Bende dedim ki onu düşüneceğine tüp bebek mi yapılacak başka şey mi onu düşün doğmamış çocuğa don biçmek ne alaka dedim atıştık biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Hepimizin kocası biraz manyak

Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?

Sinirlendim Biraz
Haksız mıyım kızlar ya

Maalesef benim aklıma ilk gelen cimrilik değil sanal kumar oldu.

Eşinizin banka hesaplari hakkında bilginiz var mı? Kriptoya vs para yatırıyor olabilir mi?

Allah'ım neler duyuyorum , şükür kocam paramız var veya yok hiç karışmaz ne desem onu alırım,karta taksit vs her türlü ayarlarım ,para muhabbeti yapan erkekten nefret ederim, büyük meblağlar olsa bi nebze anlarım ,ve çalışmıyorum da buna rağmen

Part time çalışıyorum ya ben istesem yine alırım ama biz eşimle birbimize sormadan bir şey almayız o araba parçası bile alsa gelir bana sorar gösterir o yüzden bende ona sordum
O çocuğunuza alacağı arabayı size sormamış ama ahajxnamss Allah için uğraşmayın bu deli adamla, alın ne alacaksanız. Ne saçma sapan bir adam ya, gece gece çok güldüm

Maalesef benim aklıma ilk gelen cimrilik değil sanal kumar oldu.

Eşinizin banka hesaplari hakkında bilginiz var mı? Kriptoya vs para yatırıyor olabilir mi?
Eşimin götündeki donu bile ben alıyorum banka hesapları herşeyi elimde zaten ondan yana bi şüphem yok

Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?

Sinirlendim Biraz
Haksız mıyım kızlar ya
Birikime sonuna kadr varım ama bugünümüzden çalarak değil. İhtiyaclarınızı kariılamayıp yatırım yapmak bence çok mantıksız. Allh geçinden versin ne zaman öleceğimiz, sonra o kenara ayırdığımız paraları harcayıp harcayamayacağımız belli değil. O nedenle ihtiyaçların ertelenmesini lüzumsuz görüyorumz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X