Eşim ölmemizi mi istiyor?

Ben de bir gün yüküm olduğu için arabayı almak zorundaydım. Bir akşam öncesi gel şu yolu bir beraber gidip gelelim dedim eşime. Baştan tamam dedi sonra yok yolu biliyorsun kendin gidersin dedi. Korka korka bindim ama gidip geldikçe alıştım. Şimdi eşim olmadan daha rahat kullanıyorum. Yalnız kullanmazsan hep biri ne yaptığını takip eder diye duşunursen çok zor alışırsın. Eşin guvenmiş sen de güven kendine.

Bu sebepten dolayi neden Allah korusun ölmenizi istesin ki esiniz. Alismaniz icin yapiyordur.kendinize guvenmiyorsaniz esinizle konusun istemiyorum diyin

bu şekilde gaza getirmezse yapamayacağınızı düşünüyordur..
zira benimki öyleydi.
küt diye İstanbul trafiğinde e5.in ortasında iş çıkış saatinde verdi arabayı bir gün bana..
o gazı almasam hala boş arazide sürüyordum

ayna kontrolü saniyelik iş.. iki göz hareketi..
yavaş sürün ilk başlarda..
kornaya selektöre aldırış etmeyin :)

Alisma sureci ne kadar sürüyor?
Yani arabaya hakim olma?

Valla Diyarbakir'dan aldim.

alis diye yapiyor ama bana gore cokta iyi bir yol izlemiyor..bu korkuyu insan yanliz yenmeli...bazi durumlarda kac yildir araba kullanmama ragmen tedirgin oluyorum...yani yontem yanlis bana gore.

Eşin en doğrusunu yapıyor, kesinlikle alışman için mükemmel bir olay.
Cesur ol. Ben ehliyeti aldığım gibi istanbul ümraniyeden beylikdüzüne gitmiştim ilk kez e5 e cıktım hırsla cesaretle, hiç bir sorun olmadı allahın izniyle, bismillah de çık, bayan olduğun için ve de acemi olduğun için yol verenlerde oluyor. En sağ şeritten istediğin gibi yavaş ve temkinli gidebilirsin hiç problem değil canım.. hayırlı olsun bu arada :)

Başka turlu araba suremezsiniz ki...

Hizinizi düşük tutun seridinizi koruyun o seritten oraya atlamayin tamamdir iste bir gider iki gelirsiniz sonra tamam olursunuz.. Herkes bu şekilde öğreniyor
Hizim dusuk surekli. Ama kör olmayasicalar. Kornaya abanip duruyo sari yandigi an.. Herkesin mi acelesi var arkadas?

Hizim dusuk surekli. Ama kör olmayasicalar. Kornaya abanip duruyo sari yandigi an.. Herkesin mi acelesi var arkadas?

Asla duymayin asla.. Kapatin camlarinizi beklesin az, gitmek isteyen sollasin geçsin herkes kendi vadinin çaresine baksin bosverin.. Şerit değiştirmeyin zorda kalmadikca. Çok zorda kalirsaniz dörtlüleri yakin.. Sağ aynanin eksiğini dikiz aynadan kapatin

Allah iyiliğini versin. Ne oluyor laaan diye açtım konuyu. Mecbur kalıp kullanmadıkça araba kullanmayı öğrenemezsin. O yüzden zorluyor eşin, mecbur bırakıyor. Bi cesaret çık gerisi gelecek zaten.
Bir isi dogru ve hemen kavrayamazsam sevkim kırılıyor. En mukemmel sekilde olsun diyorum. Bu sebeple kucuk hatalarda da üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…