- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Bisiklet benim.icin oyuncak gibi. Ama ayni sey mi ya? Birinin ucunda kamyonla bicilmek var..bisikletle merdivenden mi iniyorsunuz? gerçekten şair orada ne demek istiyor?
alışın diye yapıyordur.
Bu sebepten dolayi neden Allah korusun ölmenizi istesin ki esiniz. Alismaniz icin yapiyordur.kendinize guvenmiyorsaniz esinizle konusun istemiyorum diyinArkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Simdi hergun onu isten almami istiyor. Ki buna gerek yok, zaten isyerinin araci var. Ben korkuyorum, o korkmuyor.
Sol aynayla yeni baristim. Kendisini seviyorum. Ama sag aynayla munasebetim neredeyse hic yok.
Bana bisikletle merdivenden indigim icin araba kullanmayi cabuk kavrayacagimi söylüyor. (Şair burda ne demek istiyor, inanin ben de anlamadim.)
Sizce bu bir toplu intihar girisimi mi?
Ben bu korkuyu nasil yenecegim?
Sagdan soldan gelen her aractan korkuyorum. Pufff vazgecesim var..
Bisiklet benim.icin oyuncak gibi. Ama ayni sey mi ya? Birinin ucunda kamyonla bicilmek var..
Alisma sureci ne kadar sürüyor?Esiniz haklı. .
Biraz riske girmeden öğrenmen mümkün değil. .
5 yıldır araç kullanıyorum 3 yıl önce 10 saatlik şehirler arası mesafeyi tek başıma gittim.. daha önce hiç çıkmamistim halbuki ama başka türlü ogrenemezdim
Eşinin dediğini yapıp trafiğe çıkarsan kısa zamanda öğrenirsin..Alisma sureci ne kadar sürüyor?
Yani arabaya hakim olma?
Valla Diyarbakir'dan aldim.Canim sen ehliyeti bakkaldan mi aldin? Nasil surmeyi bilmiyorsun? Ben yurt disindayim burda sag sol aynaya bakmayi bilmezsen dikkatli surmezsen ehliyet vermiyorlar. Sen nerden aldin bilmiyorum ama bence bilmiyorsan trafige cikipta trafigi tehlikeye atma, kolay ehliyet almanin sonucu trafige korkarak cikma ve arabayi kullanmayi bilmemek iste butun mesele bu ne yazikki ulkemizde cok kolay ehliyet veriliyor sonra hadi trafige sonra hergun 10 haberin 8i kaza haberleri....
Hizim dusuk surekli. Ama kör olmayasicalar. Kornaya abanip duruyo sari yandigi an.. Herkesin mi acelesi var arkadas?Başka turlu araba suremezsiniz ki...
Hizinizi düşük tutun seridinizi koruyun o seritten oraya atlamayin tamamdir iste bir gider iki gelirsiniz sonra tamam olursunuz.. Herkes bu şekilde öğreniyor
Hizim dusuk surekli. Ama kör olmayasicalar. Kornaya abanip duruyo sari yandigi an.. Herkesin mi acelesi var arkadas?
Bir isi dogru ve hemen kavrayamazsam sevkim kırılıyor. En mukemmel sekilde olsun diyorum. Bu sebeple kucuk hatalarda da üzülüyorum.Allah iyiliğini versin. Ne oluyor laaan diye açtım konuyu. Mecbur kalıp kullanmadıkça araba kullanmayı öğrenemezsin. O yüzden zorluyor eşin, mecbur bırakıyor. Bi cesaret çık gerisi gelecek zaten.
O rahat takiliyo. Cami acip sigarasini tutturuyo :))Ne guzel iste, alismanizi istiyor. Sanslisiniz bence. Esi araba kullanmasin isteyen bir suru erkek var. Kiymetini bilin. Yaparsiniz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?