- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Ama araba kullanmak zamanla öğrenilecek bişey cicim. 5 senelik sürücüyüm ama hala ben oldum diyemiyorum. Geçen yıla göre daha iyiyim diyebiliyorum. Bu işin mükemmeli yok.Bir isi dogru ve hemen kavrayamazsam sevkim kırılıyor. En mukemmel sekilde olsun diyorum. Bu sebeple kucuk hatalarda da üzülüyorum.
Ooo iyiymis sizin de. Ben de bir sure bos arazide takilma taraftariydim :)bu şekilde gaza getirmezse yapamayacağınızı düşünüyordur..
zira benimki öyleydi.
küt diye İstanbul trafiğinde e5.in ortasında iş çıkış saatinde verdi arabayı bir gün bana..
o gazı almasam hala boş arazide sürüyordum
ayna kontrolü saniyelik iş.. iki göz hareketi..
yavaş sürün ilk başlarda..
kornaya selektöre aldırış etmeyin :)
Biliyorum ama mecburiyet. Bir sure sonra ise baslarsam cok zor olacak. Ustelik bebegim de var.Trafiğe bu şekilde çıkmanız doğru değil.
Ablam yurtdışında. O da uzun suredir kullanıyor. Buraya geldi, ödü koptu kadinin.Ama araba kullanmak zamanla öğrenilecek bişey cicim. 5 senelik sürücüyüm ama hala ben oldum diyemiyorum. Geçen yıla göre daha iyiyim diyebiliyorum. Bu işin mükemmeli yok.
hahayyyArkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Simdi hergun onu isten almami istiyor. Ki buna gerek yok, zaten isyerinin araci var. Ben korkuyorum, o korkmuyor.
Sol aynayla yeni baristim. Kendisini seviyorum. Ama sag aynayla munasebetim neredeyse hic yok.
Bana bisikletle merdivenden indigim icin araba kullanmayi cabuk kavrayacagimi söylüyor. (Şair burda ne demek istiyor, inanin ben de anlamadim.)
Sizce bu bir toplu intihar girisimi mi?
Ben bu korkuyu nasil yenecegim?
Sadece yola odaklaniyorum. Yani onume, dunyayla irtibatim kesiliyo gibi :))Daha cabuk alismaniz icin soyluyor. Hem sag aynayla aran iyi degilse arka tarafi gosteren aynaya baka bilirsin
Degil mi ya?hahayyy
güzeldi
ama eşin haklı
malesef akrif trafiğe çıkmadan bu işi çözemezsin
başlarda herkes öyle
istop ettirmeler eli ayağına dolaşmalar ... vs
allah korusun kaza riski de var elbette
ama şu da varkı
ciddi kazaların en büyük kısmı
usta olduğunu düşündüğü için trafiğe tebiri elden bırakarak çıkanlardan oluşuyor
acemi olanlar hele ki senin gibi korkanlar
ciddi kazalar yapmazlar
iste boyle korka korka : )Arkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Simdi hergun onu isten almami istiyor. Ki buna gerek yok, zaten isyerinin araci var. Ben korkuyorum, o korkmuyor.
Sol aynayla yeni baristim. Kendisini seviyorum. Ama sag aynayla munasebetim neredeyse hic yok.
Bana bisikletle merdivenden indigim icin araba kullanmayi cabuk kavrayacagimi söylüyor. (Şair burda ne demek istiyor, inanin ben de anlamadim.)
hahayyyArkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Arkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Peki hem esimin hem benim analarimiz ne olacak?yok yok bisikletle merdiven çıkan biri arabayla eşini işten çok rahat alıraz biraz cesaret lazım size.
Peki hem esimin hem benim analarimiz ne olacak?
Sanirim benim bu ogrenme surecimde 7 sulalemizin kemikleri sizlatilacak diger suruculer tarafindan
İnşallah, ben boyle guzel seyler duydukca hevesim yenileniyor..Biraz cesur olmanız lazım. Ben ehliyetimi aldıktan çok seneler sonra bebeğimi bakıcıya getirip götürmek zorunda kaldığım için trafiğe etkin olarak çıkmak durumunda kaldım. Evet başlangıçta çok stresliydi ama on yıldır etkin olarak araba kullanıyorum ve şu an öyle bir hale geldim ki inanın dört tekeri ve motoru olan herşeyi kullanır durumdayım. Hayatıma bir çok değişiklik geldi. Daha özgür ve daha özgüvenli olacaksınız.Şimdi eşinizinde desteği varken bu işin üstüne düşün derim ben; Allah mecbur etmesin bir gün gerçekten kullanmanız gerektiğinde bu tip bir korkunuz olmadan rahatça kullanırsınız.
Ozel dersten sonra korku gececekse hemen alirim inanin.Araba süren biri için trafiğe çıkmak ölme girişimi olmaz. Pratik zaten gerekli. Ama arabaya hakim olmadan ana yollara ve kalabalık trafiğe çıkmayın. Aynaları kullanmak da hakimiyetin bir parçası ve çok gerekli. Siz önce bu konunun üzerine gidin bence. Diğer bir yandan da ölmeyi düşünme noktasına geldiğinize göre trafiğe çıkmaya hazır değilsiniz, o zaman çıkmayın. Özel ders alın. İyi öğretiyorlarmış.
Özel ders alın 3-5 ders.Hocayla normal günlük güzergahınızı 5 kere giderseniz daha çok kendinize güvenirsiniz.Ozel dersten sonra korku gececekse hemen alirim inanin.
Bence eşini işten alman mantıklı.Gide gele öğrenirsin.Arkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?