Eşim ölmemizi mi istiyor?

Bir isi dogru ve hemen kavrayamazsam sevkim kırılıyor. En mukemmel sekilde olsun diyorum. Bu sebeple kucuk hatalarda da üzülüyorum.
Ama araba kullanmak zamanla öğrenilecek bişey cicim. 5 senelik sürücüyüm ama hala ben oldum diyemiyorum. Geçen yıla göre daha iyiyim diyebiliyorum. Bu işin mükemmeli yok.

Ooo iyiymis sizin de. Ben de bir sure bos arazide takilma taraftariydim :)

Ama araba kullanmak zamanla öğrenilecek bişey cicim. 5 senelik sürücüyüm ama hala ben oldum diyemiyorum. Geçen yıla göre daha iyiyim diyebiliyorum. Bu işin mükemmeli yok.
Ablam yurtdışında. O da uzun suredir kullanıyor. Buraya geldi, ödü koptu kadinin.
Burda kullanan her yerde kullanir diyo.

hahayyy
güzeldi

ama eşin haklı
malesef akrif trafiğe çıkmadan bu işi çözemezsin
başlarda herkes öyle
istop ettirmeler eli ayağına dolaşmalar ... vs
allah korusun kaza riski de var elbette
ama şu da varkı
ciddi kazaların en büyük kısmı
usta olduğunu düşündüğü için trafiğe tebiri elden bırakarak çıkanlardan oluşuyor

acemi olanlar hele ki senin gibi korkanlar
ciddi kazalar yapmazlar

Degil mi ya?
Sagdan sagdan giden gariban kadinlar kac ölümcül kazaya sebebiyet veemistir?

iste boyle korka korka : )

hahayyy
güzeldi

ama eşin haklı
malesef akrif trafiğe çıkmadan bu işi çözemezsin
başlarda herkes öyle
istop ettirmeler eli ayağına dolaşmalar ... vs
allah korusun kaza riski de var elbette
ama şu da varkı
ciddi kazaların en büyük kısmı
usta olduğunu düşündüğü için trafiğe tebiri elden bırakarak çıkanlardan oluşuyor

acemi olanlar hele ki senin gibi korkanlar
ciddi kazalar yapmazlar

eşiniz sadece korkunuzu atmanız için ugraşıyor
ölmeniz için degil

Biraz cesur olmanız lazım. Ben ehliyetimi aldıktan çok seneler sonra bebeğimi bakıcıya getirip götürmek zorunda kaldığım için trafiğe etkin olarak çıkmak durumunda kaldım. Evet başlangıçta çok stresliydi ama on yıldır etkin olarak araba kullanıyorum ve şu an öyle bir hale geldim ki inanın dört tekeri ve motoru olan herşeyi kullanır durumdayım. Hayatıma bir çok değişiklik geldi. Daha özgür ve daha özgüvenli olacaksınız.Şimdi eşinizinde desteği varken bu işin üstüne düşün derim ben; Allah mecbur etmesin bir gün gerçekten kullanmanız gerektiğinde bu tip bir korkunuz olmadan rahatça kullanırsınız.

İnşallah, ben boyle guzel seyler duydukca hevesim yenileniyor..

Araba süren biri için trafiğe çıkmak ölme girişimi olmaz. Pratik zaten gerekli. Ama arabaya hakim olmadan ana yollara ve kalabalık trafiğe çıkmayın. Aynaları kullanmak da hakimiyetin bir parçası ve çok gerekli. Siz önce bu konunun üzerine gidin bence. Diğer bir yandan da ölmeyi düşünme noktasına geldiğinize göre trafiğe çıkmaya hazır değilsiniz, o zaman çıkmayın. Özel ders alın. İyi öğretiyorlarmış.

Ozel dersten sonra korku gececekse hemen alirim inanin.

Boşverin küfür edip sizin cesaretinizi kırmak isteyen hatta sizi sıkıştırıp zor durumda bırakmak için her türlü numaraları deneyecek bir sürü sürücü olacak trafikte. İnsanlar kavga eder gibi araç kullanıyorlar ama önemli değil diyorum ya boş verin önemli olan sizin kendi adınıza başarmış olduğunuzdur. Özel ders gerçekten çok iyi bir çözüm. Öneririm.

Bence eşini işten alman mantıklı.Gide gele öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…