Eşim ölmemizi mi istiyor?

Allah Allah bende en dik merdivenleri bisikletle Inerdim.Bende gaza geldim.

Yaw kusura bakmayin ama bu nasil mantiktir
adam pratik yapmaniz icin ugrasiyor
sizin anladiginiz bizim olmemizi mi istiyor

Turkiyede ehliyet almak neden bu kadar kolay, burda millet binlerce euro yatiriyor, aylarini ve hatta yillarini veriyor ehliyet almak icin.
Hani demissin ya sag aynayla munasebetim yok diye, burda sinavi gecerken kafani ceviripte aynaya bakmazsan isin bitti demektir. Bence siz aynalari ogrenmeden trafige cikmayin, Allah korusun kotu sonuclar getirebilir.

Pratik yapmasını istiyorsa geçer yanına her gün düzenli olarak trafiğe çıkarlar bir süre sonra bayan buna alışınca yavas yavas kendiside trafiğe dahil olur..Bu şekilde hazır olmadan doğru değil..Tam olarak kendinizi buna hazır hissetmeniz ve o donanıma sahip olmanız lazım.

Ben basligi veya icerigi gorunce sasirmadim
konu sahibesinin az cok konularda ki yorumlardan icerigi tahmin ettim ama gida isi bekledim.kahvaltida bol acili adana yedirdi gibi

Gecen bir konuda yine sormustunuz,basta sunu soyleyim siz bu isi yaparsiniz.gerci gazi almissiniz da soylemeden gecmeyeyim dedim.biraz da nispet yapayim oda ise yarar
12 yil once aldim ehliyetimi.babam 1 2 defa verdi arabasini.belki 20 mt anca surdururdu.esim sagolsun hemen pratikler trafikler vs ilerletti destek oldu ama gerdi de.

eşle zor olur,kesinlikle yalniz olmalisiniz.
ayna konusunda soyle soyleyeyim;kaldirim kenarina park edecekseniz aynayla dost olun.yoksa indiginizde arabanizi yol ortasina cektiginizi gorursunuz.
yan yollarda kavsaklarda ic ayna sadece arkadan haber verir.yan aynalar candir ya.

ilk zamanlar aynaya alisirsiniz sonra gostergelere bakmaya, sinyallere derken
Radyo frekansi degisirken bulursunuz kendinizi.

korktugunuzu tedirginliginizi belli etmeyin kimseye .yavas kullanmak belki tenha yollarda ise yarar ama trafikte akisa uyun.cok surat yapin demiyorum etrafa uyun yeter.emin olun kac sofor var daha 3. Vitese gecmeyen.araciniz otomatikse cok avantaji var.

birde en onemli ve son detay,onume bakiyorum dediniz ya,karsiya bakin bu ikisi arasinda cok fark var.

Masallahi basta olsun,ben 3 cocukla cikiyorum kimi aglar kimi guler kimi hareket halinde akillara zarar. Dikkatimi dagitmamaya calisirim.yeri geliyor cekip kenara kizimi emziriyorum.siz neler neler yaparsiniz.

kadin soforleri cok seviyorum.hele ki bilincli cesur ve eminse.

hersey olabilir rabbime emanetiz ama olacak birsey diye vesvese yapmaya luzum yok.hic kimse anasindan sofor dogmadi

allah yolunuzu acik etsin

Bbu sekilde trafige cikmayin hem milletin cani hem kendinizin ayna kontrolleri zayif olunca ozellikle motosikletlileri gormuyosunuz erkekmis bayanmis ayrimini sevvmiyorum ama cogu bayan surucuydu milletin gunahina girmeyin araba ogrenicem diye ilk guvenli biyerde ayna konyrollerine vs alisin

Bir isi dogru ve hemen kavrayamazsam sevkim kırılıyor. En mukemmel sekilde olsun diyorum. Bu sebeple kucuk hatalarda da üzülüyorum.
Ilk trafige ciktigim zaman biri bana korna calinca tum gun moralim bozuk dolasiyordum herkes bana bakiyormus gibi geliyordu,artik yuzsuzlestim, simdi bana dat layana ben de dat liyorum :)

Ahaha cok tatlisiniz.. Allah kolaylık versin size de. Kizim koltugunu sevdi, pek sesi çıkmıyor iyi ki.
Daha da cesaretlendim simdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…