- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
eşin sana çok güveniyor bu saatten sonra ölsen de gam yeme adeninannesi:)Arkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Simdi hergun onu isten almami istiyor. Ki buna gerek yok, zaten isyerinin araci var. Ben korkuyorum, o korkmuyor.
Sol aynayla yeni baristim. Kendisini seviyorum. Ama sag aynayla munasebetim neredeyse hic yok.
Bana bisikletle merdivenden indigim icin araba kullanmayi cabuk kavrayacagimi söylüyor. (Şair burda ne demek istiyor, inanin ben de anlamadim.)
Sizce bu bir toplu intihar girisimi mi?
Ben bu korkuyu nasil yenecegim?
Ahaha seninle olmeye de varim diyor herhaleşin sana çok güveniyor bu saatten sonra ölsen de gam yeme adeninannesi:)
Ölme kısmı mizahi yahu :))Neden ölmenizi istesin yahu demek ki siz kullanırken size güvenmiş güzel kullanmışsınız ki beni de alırsın demiş. Çalışıyor musunuz eğer çalışıyorsanız ve sizin almanızı istiyorsa işten zaten siz arabayla işe gideceksiniz demektir o zaman nasıl işe gideceksiniz kendiniz kullanamıyorsanız. Evdeyseniz araba neden siz de o zaman kendi gitsin gelsin arabayla kullanmayacaksanız korkuyorsanız arabanın evde kalma mantığı yok ama evdeyken de trafiğe çıkacaksınız sizin için alındıysa eşinizi de işten alabilirsiniz eşiniz sizin güven kazanmanızı istiyor sağdan sağdan yavaş gidersiniz önce bakın sonra nasıl cesaret geliyor araba böyle öğrenilir zaten. Hiç bilmiyor değilsiniz ki. Bir şekilde alışmanız lazım.
Bir trafik canavari yeterdi ya :))vay be senden gaz aldım bende başlıcam 8 ekimde :)
ya ben zor günleri düşünüyorum. hani hsatalık olur acil bişey olur nereye kadar taksiyle gidicek insan.. neleri görüyorum trafikte sürüyorlar ben mi süremicem dedim.. aldım kayıt belgelerini :)Bir trafik canavari yeterdi ya :))
Arkadaşlar daha trafiğe cikali 1 hafta oldu. Sadece 2 defa yalniz bindim arabaya. Yalniz dedigim de esim onden baska aracla eskortluk yapti.
Simdi hergun onu isten almami istiyor. Ki buna gerek yok, zaten isyerinin araci var. Ben korkuyorum, o korkmuyor.
Sol aynayla yeni baristim. Kendisini seviyorum. Ama sag aynayla munasebetim neredeyse hic yok.
Bana bisikletle merdivenden indigim icin araba kullanmayi cabuk kavrayacagimi söylüyor. (Şair burda ne demek istiyor, inanin ben de anlamadim.)
Sizce bu bir toplu intihar girisimi mi?
Ben bu korkuyu nasil yenecegim?
Bas gaza bas gaza diyorum ve trafigi dagitiyorumbas gaza adeninannesi bas gaza kim tutar seni bas gaza
o nasıl başlık öyle yahu ilahiieşiniz alışın diye yapıyor böyle cesaret kazanırsınız korkularınızı yenersiniz
keşke babam da bana güvenip verse arabayı 3 senelik ehliyetim var daha tek başıma trafige çıkmadım ille yanımda profosyenel biri olcak
5 sene once aldim. Cuzdanim dolu gozuksun diye ehiehiehii :)))))Ay ben de bir şey oldu sandım. :) Eşiniz eliniz doysun diye arabayı sürekli kullanmanızı istiyor hepsi bu. Ha siz korkuyordunuz madem ehliyet almaya gerek yoktu o zaman. Cesaretlenin azıcık.
Valla gidiyorum ben. Beni seven arkamdan gelsinSende pek bir dertliymiş arkadaş, nasıl fikirde bulunsam çok düşünmem gerekecek bunun için seneye bugün yazıcam bekle beni binme arabaya sakınnn
Bende kasaptan aldıydım ehliyeti , hemencicik geleyrum uşağum , ama benim ki jetValla gidiyorum ben. Beni seven arkamdan gelsin
Aldatma yok, siddet yok, hastalik yok, kaynana atraksiyonlari hic yok. Daha ne istiyosunuz cicisler?ay başlığı görünce dedim nolmuşş acaba
beklediğim gibi çıkmadı
Ama olmaz ki oyle canim benim, allah korusun size zarar gelir arkayi da kontrol altinda saklaman gerek, hem 1 kac dakikada bir 2 saniyelik bakman yetiyorSadece yola odaklaniyorum. Yani onume, dunyayla irtibatim kesiliyo gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?