Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

bende o kadar yapıyorum her gün çocuk gibi giydireceksek işimiz var Ütüsünü kendisi yapar çamaşır yıkayıp katlamamız ortak yapıyoruz

Yani hiç biri zorunluluk değil ama aynı evi hayatı paylaştığımız için tabi ki yardımcı olunmalı birbirne. Eğer bunu giy onu giy demek bakmaksa eşinizin gözünde, bakmaya dair pek fikri yok sanırım:)) yemek yapıyorsanız evi temizliyorsanız kıyafetlerini ütülüyorsanız sevginizi gösteriyorsanız vs bunlar bakmaktır aslında.
Madem zevkinizi küçümsüyor aldığınız hediyeyi beğenmiyor, kendi zevkiyle aldığı kıyafetleri hazırlamamanıza da alınganlık göstermemeli:)

eşinin aklı yoksa hangi takımı giymesi gerektiğini bilemiyorsa haklı evet..
9 yaşındaki oğlum bile kendi kıyafetini kendisi seçip giyiyor. koskoca adamın bakılmak zorunda olmayı kendine yakıştırıp bunu talep etmesi enteresan..

Siz eşinize yardımcı olmuyosunuz ki bu adamın altını almadiginiz kalmış. Böyle adamı ya kreşe ya da annesinin evine gondericeksin, daha büyüyememis belli ki

aslında ben de eşimin benden fikir almasını isterdim benim beğendiğim istediğim tarzda giyinmesini, ama çorap alsam onu bile giymiyor ki gömleğine pantolununa karışayım.

Esimin utusunu ne ben ne o yapar. Yardimci abla yapiyor. Kirlilerini sepete atar ben dolunca yikar asarim. Sadece ev ve ic giyim esyalari benim elimden gecer digerleri direkt utuye. Sabah da kiyafetlerini kendi giyer. Coook nadir bu gomlek bu pantolona uymadi mi sanki diye sorar olmus/olmamis derim. Koskoca adamlar cocuk degil ki bir kadinin anne gibi onu giydirmesine muhtac olsun. Bu erkeklerdeki pohpohlanma ihtiyaci ne kadar cok. Ah bu erkek analarinin sucu hep :) ben de erkek anasiyim gerci

Eşimin giydiği kıyafetleri ben seçiyorum. Bunu giy şunu giy diye. Ve eşim felaket dağınık yani benim verdigimi giymeye bile üşenir bazen. Keşke bana kendisi gelip hadi beni giydir dese linç yicem şimdi ama ayaklarını da kopurte kopurte yıkıyorum. O bu vatanı koruyorken benim yaptığım az bile ama linç is coming

tabi tabi akşam yatarken ballı sütünü içirtip bezini de değiştiriyoruz...

Canim benm esimin isi cok zor belki ondan bu kadar nazliyorum kiyafetini hazirlarim ohoo yemek yer meyve yer koltuklara koyar benim esim.bebek gibi yapmasam da kuser mesela kisilik meselesi belki senin esinde benmki gibidir olabilir yani kimsenin esi bir degil arkadaslar

Yani eşimi giydirmeyi falan bende severim ve bunu ,isteyerek yaparım, bekarken babamdan olan alışkanlığım sanırım..
Ama vatan bile korusa kalkıpta ayaklarını köpürte köpürte yıkamam ayol, ne yani ah sen vatanımızı beni koruyorsun hayatımm ayaklarınıı bile yıkarımm senin mi diyeceğim ; ne münasebet şoking yuh yani. Hiç işim olmaz :)

Ya bu ütüsünü falan kendi yapan,kirlileri makinaya atan adamları nerden buluyorsunuz yav bizimki bir kere çay içmişti fellik fellik boş bardağı aradimda vitrinin üstünde bulmuştum
Valla benimki yapmaz yani alıştırmadim da saldım ipini.
Eşinizin giyim konusunda sizden istedigi arada yapılir.Hayatim,canım bugün istersen şunu giyebilirsin diye fikir verebilirsiniz.Her zaman olmaz ama sıkar insanı.

Kıyafetim nasıl olmuş diye sorarsa fikrimi söylerim. Onun haricinde ne giymiş ne giymemiş takibini yapmam. Kirli kıyafetini sepete atar en sevmediğim şeydir ortalıkta ki kirli kıyafetler.

Eşim ne zaman benden ekstra bir ilgi alaka beklese olmayacak şeyler takılır, ki normalde gayet anlayışlıdır. Ben böyle çıkışları olduğunda artık anlıyorum ki bu adam ekstra bir ilgi istiyor eşiniz için de aynı şey geçerli olabilir mi acaba? Normalde yardımcıymış çünkü size.

Son düzenleme:
Bugun sunu giy bugun bunu giy diyerek maymuna cevir o zaman vazgecer belki bakilmaktan

Basliga bakinca gozgoze bakmiyorsunuz anladim konuyu okuyunca cocuk bakimi cikti
aslinda cocuklara da kendi kendilerine secim yapmayi ogretmek lazim, annesi ogretmemis demek ki

Valla benim eşim bana nasıl davranıyor, neler sunuyorsa bende ona sunuyorum
O beni yıkar ben onu yıkarım. Her işimizi beraber yaparız. Yiyeceğimiz yemeği, temizliği daha da şoking olacaksan köylüyüz biz deyim de bari rahatla

Bir yere gidecekken ben karar veriyorum cünkü kendisi asla sallamaz
Ben de cok karismam, dügüne spor ayakkabiyla götürmüslügüm var
annesi evlenene kadar giyiriyormus zorla, acayip bikmis pek karismam
Onun disinda coraplari yeri gelir yere atar yeri gelir sepete atar tsörtünü de öyle, genelde sepete atar
Bi keresinde delik tsört giymis, yeni gelinken kvdem agliyordu
Evlenebilmis adam bir zahmet yirtik tsört giymesin
Ona da mi ben dikkat edeyim, kendime anca bakiyorum
Iki de cocugum var onlari da ortak giydiririz
Ona secme isini birakmam ama bulamiyor asla yerini
kizim alti yasinda ama en az iki senedir kendi kiyafetini kendi secip giyiyor
Ne bileyim
Esiniz yengec burcu mu valla cok merak ettim bir söyleyin

Herkes asagi yukari birbirinin dengini buluyor aslinda.
Yukarida bir üye yazmiş mesela eşinin ayaklarini kopurte kopurte yikiyormuş. Ben eşime ver ayagini yikayayim diye yalvarsam bile elimi sürdürtmez, cok hastayken ilk defa corabini giydirecektim hemen toplandi kendi giydi corabini.

Ben yapmak istiyorum bile desem esim bana ayak işleri yaptiracak biri degil yani, kadini yani beni o şekilde gormek hoşuna gitmiyor. Ben de "kul köle olayim" kafasinda bir kadin hic olmadim zaten. İtaarkar kafada biri olsaydim esimin evlendigi kisi ben olmazdim muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…