- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
bende o kadar yapıyorum her gün çocuk gibi giydireceksek işimiz varBana sorunca fikir veriyorum. Bazen bu bunla olmamış sunla giy filan da diyorum ama genel olarak takip etmiyorum. Bana da mantıklı gelmiyor ama o butun kadınların eşlerine bu konuda yardımcı olduğunu düşünüyorum hatta o kadar emjn ki buraya yazmamı istiyor :)
Yani hiç biri zorunluluk değil ama aynı evi hayatı paylaştığımız için tabi ki yardımcı olunmalı birbirne. Eğer bunu giy onu giy demek bakmaksa eşinizin gözünde, bakmaya dair pek fikri yok sanırım:)) yemek yapıyorsanız evi temizliyorsanız kıyafetlerini ütülüyorsanız sevginizi gösteriyorsanız vs bunlar bakmaktır aslında.Merhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Ütülü dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugün bunu giy demiyormusum :)) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona göre şunu giy demiyormusum.
Bir de giydiğini ortaya çıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kötü hangisi onu da bilmiyorum. Suç mu simdi bu?
Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hiç birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suçlu oldum.
Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Ütülü dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugün bunu giy demiyormusum :)) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona göre şunu giy demiyormusum.
Bana sorunca fikir veriyorum. Bazen bu bunla olmamış sunla giy filan da diyorum ama genel olarak takip etmiyorum. Bana da mantıklı gelmiyor ama o butun kadınların eşlerine bu konuda yardımcı olduğunu düşünüyorum hatta o kadar emjn ki buraya yazmamı istiyor :)
aslında ben de eşimin benden fikir almasını isterdim benim beğendiğim istediğim tarzda giyinmesini, ama çorap alsam onu bile giymiyor ki gömleğine pantolununa karışayım.Hakkını yiyemem, çamaşır da sere ütü de yapar hatta geçen yıl yogundum ütüler hep ondaydi. Yemek hiç sorun etmez kendisi yapmayı sever yapar. Niye yemek yok demez şükür. Ama kıyafetini seçmem lazimmis onun için :))
Bana sorunca fikir veriyorum. Bazen bu bunla olmamış sunla giy filan da diyorum ama genel olarak takip etmiyorum. Bana da mantıklı gelmiyor ama o butun kadınların eşlerine bu konuda yardımcı olduğunu düşünüyorum hatta o kadar emjn ki buraya yazmamı istiyor :)
Canim benm esimin isi cok zor belki ondan bu kadar nazliyorum kiyafetini hazirlarim ohoo yemek yer meyve yer koltuklara koyar benim esim.bebek gibi yapmasam da kuser mesela kisilik meselesi belki senin esinde benmki gibidir olabilir yani kimsenin esi bir degil arkadaslarMerhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bir de giydiğini ortaya çıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kötü hangisi onu da bilmiyorum. Suç mu simdi bu?
Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hiç birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suçlu oldum.
Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?
Yani eşimi giydirmeyi falan bende severim ve bunu ,isteyerek yaparım, bekarken babamdan olan alışkanlığım sanırım..Eşimin giydiği kıyafetleri ben seçiyorum. Bunu giy şunu giy diye. Ve eşim felaket dağınık yani benim verdigimi giymeye bile üşenir bazen. Keşke bana kendisi gelip hadi beni giydir deselinç yicem şimdi ama ayaklarını da kopurte kopurte yıkıyorum. O bu vatanı koruyorken benim yaptığım az bile ama linç is coming
Valla benim eşim bana nasıl davranıyor, neler sunuyorsa bende ona sunuyorumYani eşimi giydirmeyi falan bende severim ve bunu ,isteyerek yaparım, bekarken babamdan olan alışkanlığım sanırım..
Ama vatan bile korusa kalkıpta ayaklarını köpürte köpürte yıkamam ayol, ne yani ah sen vatanımızı beni koruyorsun hayatımm ayaklarınıı bile yıkarımm senin mi diyeceğim ; ne münasebet şoking yuh yani. Hiç işim olmaz :)
Ya bu ütüsünü falan kendi yapan,kirlileri makinaya atan adamları nerden buluyorsunuz yavbizimki bir kere çay içmişti fellik fellik boş bardağı aradimda vitrinin üstünde bulmuştum
Valla benimki yapmaz yani alıştırmadim da saldım ipini.
Eşinizin giyim konusunda sizden istedigi arada yapılir.Hayatim,canım bugün istersen şunu giyebilirsin diye fikir verebilirsiniz.Her zaman olmaz ama sıkar insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?