Valla tamamen sevgiden kaynaklı. Ben hic bi zaman unutamam eve yorgun argın 3 gün uykusuz geldigini , vurulup kanlar icinde gordugum zamanları . O yüzden onu krallar gibi yaşatırım. Karşılık beklemem ama o da beni prensesler gibi yaşatırValla yıkama kısmı okeybizde birbirimizi yıkıyoruz bana da eşim neler neler yapar bende aynen o şekilde , bizde yemeği beraber hazırlar beraber kaldırırız ben evi süpürürken o toz alır vs .. ama ayak yıkayacak kadar da değil. Köylü ile şehirli ile alakası yok bu durumun. Siz öyle görebilirsiniz; köylüyüm diye kendinizi bu moda sokmanıza gerek yok. Bilmem.. Benim de annem köyde yetişmiş eli öpülesi bir kadın ama 30 yıllık hayatımda babamın ayağını yıkadığını görmedim.
Tercih meselesi bence
ben çalışmıyorken kalkıyordu kahvaltısını hazırlayıp gömleğini ütüleyip giyinip çıkıyordu. ben çalışıyorken kalkıyoruz herkes kendi kıyafetini ütülüyor kahvaltıyı kim müsaitse o hazırlıyor çıkıyoruz.Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))
Çalışıyorum. Genelde de ondan önce çıkıyorum. Şimdi okullar tatil ben de evdeyim diye böyle diyor sanırım bilemedim :)
Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Kocanıza bebek bezi hediye edin. Bu dediklerine kocaya bakmak denmez, bebek bakıcılığı yapmak denirMerhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Ütülü dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugün bunu giy demiyormusum :)) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona göre şunu giy demiyormusum.
Bir de giydiğini ortaya çıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kötü hangisi onu da bilmiyorum. Suç mu simdi bu?
Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hiç birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suçlu oldum.
Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?
Laf anlatmaya yorulmak diyelim..9 yıl ne o ne ben pes etmedim.Sonra bıraktım.. Çamaşırlar dağ gibi birikirse daha da delleniyorum.Adamin içinde yok.Olmayinca olmuyor.Siz durumdan sikayet etseniz de belli bir kabullenmislik seviyeniz var ve eninde sonunda esinizin arkasini topluyorsunuz.
Eşimin annesi çok hizmetkar bir kadin kayipedere karsi, dogal olarak oğullarina da cok hizmet etmiş isteseler de istemeselerde, mevzu o degil. Ben de annemin evinde gak desem su guk desem ekmek onume geldi evlenene kadar mutfaga girmisligim yoktu. Eee Annem beni mutfaga alistirmadi diyip hicbisey yapmasamiydim? :))))
Dedigim gibi "erkektir alismamis, annesi hizmet etmiş" seklinde belli bir kabullenmisliginiz oldugu için eşiniz boyle yapabiliyor. Bir de erkegin karakteriyle alakali bir durum fazla zorlarsaniz huzurunuz kacacaktor muhtemelen o yuzden zorlayamiyorsunuzdur.
Soruyu yanlis sormussun demis ya bir sonrakinde kadinlar kulubu yanlis der artikSoruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Sabah kalkıyor giyiniyor gidiyor.Evde kahvaltı etmiyor zaten.Cocugun okulundan dolayı kalkıyorum erkenden.Canim isterse kapıda uğurluyorum,istemezse hadi byyy diyorum.Bu kadar yani.Ne bekliyor eşiniz anlamadımSoruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
bu şaka mıHatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?