Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Valla tamamen sevgiden kaynaklı. Ben hic bi zaman unutamam eve yorgun argın 3 gün uykusuz geldigini , vurulup kanlar icinde gordugum zamanları . O yüzden onu krallar gibi yaşatırım. Karşılık beklemem ama o da beni prensesler gibi yaşatır

Ben evin içinde kirlinin temizi ayrılmamasına şaşırdım.
Dolapta değilse kirlidir bizim evde.

Bu arada akşam yatak odasını toplayan kişi kendinin de diğerinin de ertesi gün giyeceği kıyafetleri hazırlar. Bakmak ise bu, birbirimize bakıyoruz?
Akşam üstümüzü falan odada yerlere atıyoruz biz de, oda toplanırken o yığın da sepete götürülüyor işte...

Ben eşlerin birbirinden böyle şeyler beklemesini absürd bulmuyorum. Yorumları çok abartılı buldum. Evlilik herkesin sorumluluk alması gereken bir şey, herkesin kendi işini yapmasını beklemek bana ilginç geliyor. Yapılacak/yapılabilecek şeyler belli, herkes her şeyin bir ucundan tutarsa olup biter. Yoksa herkes kendi işini kendi görebiliyor yani.

Arada gönül okşamak iyidir. Böyle yapmasam da olur ama yapayım denen şeyler bana "seni seviyorum demeden sevdiğini söylemenin yolları" olarak geliyor.

Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))
ben çalışmıyorken kalkıyordu kahvaltısını hazırlayıp gömleğini ütüleyip giyinip çıkıyordu. ben çalışıyorken kalkıyoruz herkes kendi kıyafetini ütülüyor kahvaltıyı kim müsaitse o hazırlıyor çıkıyoruz.

Çalışıyorum. Genelde de ondan önce çıkıyorum. Şimdi okullar tatil ben de evdeyim diye böyle diyor sanırım bilemedim :)

O zaman esiniz kusura bakmasin kendi kendisini ise gonderecek :))
Ben esimden en az 1 saat sonra evden cikiyorum, zaten hic sabah insani degilim o yuzden daha erken uyanmiyorum. Esim kalkiyor dus aliyor hazirlaniyor kahvalti ediyor, kendine yaparken bana da bir yumurta hasliyor. Ben uyandigimda esim cikmak uzere oluyor sabah opucugumu alayim diyorum opuyorum ve esim gidiyor. Bu rutini bozarsam mutsuz oluyorum o yuzden esim antrede ayakkabi giyip cikmaya hazirlanirken kosa kosa yanina gidiyorum:)) Esim cikinca ben de dusa girip hazirlanmaya basliyorum.

Bu arada ben kendi giyecegimi bile aksamdan hazirlamam, oyle bir aliskanligim olmadigi icin esiminkini de hazirlamak asla aklima gelmezdi.

Eşim ise giderken uyuyor oluyorum bazen, uyaniksam kapiya kadar eşlik edip opuyorum ve hayirli isler diyorum.

Sonra geri yatmaya gidiyorum finishhh

Çok fazla dizi izliyor herhalde.

Kirlisini kirli sepetine atacak ki kim yikiyorsa bileceksiniz hangisi kirli.

Bunun dışında , çocuklar bile kendi giyiniyor , seçiyor.

Hadi Hayat arkadaşisınız olur böyle talepler.

O zaman söyleme üslubunu bilecek. Herkesi örnek gostermeyecek.

Olumsuz eleştiri yapacağına , benim kıyafetlerimi ayarlamam çok hoşuma gider, Bundan sonra yapar misin benim için diye söylemeyi bilecek.

Kocanıza bebek bezi hediye edin. Bu dediklerine kocaya bakmak denmez, bebek bakıcılığı yapmak denir

geri vites yapıp hazırlamaya başlarsan bu sefer hadi sen beni giydir der

Esiniz buraya yapilan yorumlarin ilk iki sayfasini okuduktan sonra "amaaan kadın dayanışması" diyip konuyu okumayı biramacaktir ya da birakmistir muhtemelen. Ben yine de yazayım.
Esiniz bana tırnaklarını kayınvalideme kestiren kayınpederimi anımsattı nedense
O da tipki k.pederim gibi "prens sendromuna" yakalanmis olabilir. kayinpederim bakima muhtac olmasa da ilgiye fazlasiyla aç bir insan. Esiniz de ilgi açlığı yaşıyor olabilir. Ya da annesinden öyle görmüs olabilir.

Laf anlatmaya yorulmak diyelim..9 yıl ne o ne ben pes etmedim.Sonra bıraktım.. Çamaşırlar dağ gibi birikirse daha da delleniyorum.Adamin içinde yok.Olmayinca olmuyor.

Ben yemek yapmayı bilmeden evlenmiştim. Eski eşim hep yapardı. Ütü yapmayı hala bilmem. Kimsenin dadısı değiliz ki hayat müşterek tir.

Evlenmeden anasımı giydiriyormuş. Şunu giy bunu giy diye.
Koca adam olmuş çocuk gibi ne o öyle.
Kendisi giyer, kirlisini atar sepete yıkamadığım zamanda hiç sorun yapmaz.
Bazen işim olur yada keyfim olmaz, ütü gerekir uğraşma boşver başka bişey giyerim der.
Irgat değiliz bizde herhalde her işinde peşince koşcaz diyyymi ama.
Okusun bakalım cevabı bize de yaz ama tepkiyi...

Soruyu yanlis sormussun demis ya bir sonrakinde kadinlar kulubu yanlis der artik Yanlisi kendisinde arasin, kirliyi temizi ayirsin bir zahmet.
Bu erkekler ne kadar talepkar siz is yapmiyor diye neden soylenmiyorsunuz?

Sabah kalkıyor giyiniyor gidiyor.Evde kahvaltı etmiyor zaten.Cocugun okulundan dolayı kalkıyorum erkenden.Canim isterse kapıda uğurluyorum,istemezse hadi byyy diyorum.Bu kadar yani.Ne bekliyor eşiniz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…