Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Esiniz hakli.
Ben oglumun spor gunu oncesi esofmanlarini hazirlarim. Aksamdan ertesi gun giyeceklerini hazir ederim. Banyosunu yaptiririm. Cantasini beslenmesini hazirlarim.

ciddiye almasın adam şimdi seni, en azından yaş farkını hesaplar heralde

Benim eşim ütü, çamaşır işine karışmaz, dolaba kadar ben yerleştiririm. Ama kendisi giyinir en azından Banyo sonrası iç çamaşırına kadar eline bekleyen erkekler olduğunu duyunca şükür diyorum. Oda yıkasın, ütülesin isterdim ama biraz benim tertip düzen takıntım yüzünden alıştırmadım adamı. Ama gerektiği yerde ev/siler süpürür, toz alır, yemek yapar vs. görmezden geliyorum bende.

Ama olay fikir sormaksa onu yapar, hatta bazen ben eleştirir değiştirtirim üstünü. Erkekler malesef yönetilmeyi seviyorlar.

Valla yıkama kısmı okey bizde birbirimizi yıkıyoruz bana da eşim neler neler yapar bende aynen o şekilde , bizde yemeği beraber hazırlar beraber kaldırırız ben evi süpürürken o toz alır vs .. ama ayak yıkayacak kadar da değil. Köylü ile şehirli ile alakası yok bu durumun. Siz öyle görebilirsiniz; köylüyüm diye kendinizi bu moda sokmanıza gerek yok. Bilmem.. Benim de annem köyde yetişmiş eli öpülesi bir kadın ama 30 yıllık hayatımda babamın ayağını yıkadığını görmedim.
Tercih meselesi bence

ohoo ütü çamaşır ne ki, yemek yapar, temizlik yapar, çocuk bakar. devir değişti bunlar 2000 model asıl sizin elinizdeki nesli tükenenlerden bence, çünkü hayat müşterek artık kadın da erkek de çalışıyor, erkekler değişiyor zamana ayak uyduruyor.

Akrep burcu :))

Kesinlikle

eşiniz anasıyla evlenseydi keşke.

yazdıklarınızı okuyunca bi erkek yerine anaokul çocuğu ağlanıyor sandım.

Esime soyle baksam annesi olurum karisi degil. Camasiri kirlenen kirliye atar kim musaitse makinayi calistirir. Camasir beraber katlanir heroes kendininkini dolaba koyar kaldirir. Gelmisiz kac yasina. Eger baskasi bizim yerimize bunlari yapsin isteseydik evlenmezdik ikimizinde annesi yapma dememize ragmen yapiyordu. Biz ilk evlendigimizde beyazlar esimin evinden daha uzun araliklarla yikaniyordu gece giydigi atletlerden bir kac tane daha aldi gidip adam yikanma suresinde yedekte temiz olsun diye. Esiniz cocuklugundaki pazar gunlerini ozlemis sanirim :)

Yok asla geyşa ruhlu değilimçokta mücadele ettim bu ev işleri konusunda ama yok olmuyor.Bizimkinin annesi gak dese su guk dese sütü önüne sermiş.Evlenene kadarda ben şöyle düzenliyim böyle düzenliyim diye kandırmış beni resmen..Valla eşlerinizin kıymetini bilin

Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))

göndermiyorum kendi gidiyor. benden önce kalkıyor zaten. kalkıp kapıdan uğurlamam o saatte. yataktan niye çıkayım ki?
donunu seçmeyi beceremeyen adamı koca yapmayın kendinize ya.

Masaallah masaallah.Ama bence çok genellemeyin.Burda da okuyoruz etrafta da görüyorum,her çalışan kadının kocası yapmıyor bu saydıklarınızı.Adamin içinde varsa eşi çalışmasa da yardımcı oluyor.Biraz yetiştirilmeyle de alakalı

Siz durumdan sikayet etseniz de belli bir kabullenmislik seviyeniz var ve eninde sonunda esinizin arkasini topluyorsunuz.

Eşimin annesi çok hizmetkar bir kadin kayipedere karsi, dogal olarak oğullarina da cok hizmet etmiş isteseler de istemeselerde, mevzu o degil. Ben de annemin evinde gak desem su guk desem ekmek onume geldi evlenene kadar mutfaga girmisligim yoktu. Eee Annem beni mutfaga alistirmadi diyip hicbisey yapmasamiydim? :))))

Dedigim gibi "erkektir alismamis, annesi hizmet etmiş" seklinde belli bir kabullenmisliginiz oldugu için eşiniz boyle yapabiliyor. Bir de erkegin karakteriyle alakali bir durum fazla zorlarsaniz huzurunuz kacacaktor muhtemelen o yuzden zorlayamiyorsunuzdur.

Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle bolurmuş :))
Çalışmıyorum, eşim evde kahvaltı yapmaz. Erken çıktığı günlerde ben uyuyorken gider zaten.

Diğer günlerde de yine hazırlanır, uyanık olduğum için sadece yolcularım. Daha ne yapacaktık ?

Haftanin bazi gunleri ben bazi gunleri esim ise erken gidiyor.

Ben gec gideceksem kahvalti hazirlarim, cocuklari hazirlarim. Pasam giyinir, kahvaltisini yapar gider.

Erken gideceksem hazirlanir cikarim direk, cok erken cikiyorum o gunlerde zaten kahvalti falan yapmam. O cocuklari hazirlar, kahvaltiyi hazirlar, toplar vs cocuklari okullarina birakir.

Sanirim esitleniyoruz.

Oldu bir isterse siz soyup, giydirin kendisini karar vermediğinde sorsun bunu mu yoksa diğerini mi giysem diye siz al bunu bugün giyiceksin diyemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…