Esiniz hakli.
Ben oglumun spor gunu oncesi esofmanlarini hazirlarim. Aksamdan ertesi gun giyeceklerini hazir ederim. Banyosunu yaptiririm. Cantasini beslenmesini hazirlarim.
Valla yıkama kısmı okeyValla benim eşim bana nasıl davranıyor, neler sunuyorsa bende ona sunuyorum
O beni yıkar ben onu yıkarım. Her işimizi beraber yaparız. Yiyeceğimiz yemeği, temizliği daha da şoking olacaksan köylüyüz biz deyim de bari rahatla
ohoo ütü çamaşır ne ki, yemek yapar, temizlik yapar, çocuk bakar. devir değişti bunlar 2000 model asıl sizin elinizdeki nesli tükenenlerden bence, çünkü hayat müşterek artık kadın da erkek de çalışıyor, erkekler değişiyor zamana ayak uyduruyor.Ya bu ütüsünü falan kendi yapan,kirlileri makinaya atan adamları nerden buluyorsunuz yavbizimki bir kere çay içmişti fellik fellik boş bardağı aradimda vitrinin üstünde bulmuştum
Valla benimki yapmaz yani alıştırmadim da saldım ipini.
Eşinizin giyim konusunda sizden istedigi arada yapılir.Hayatim,canım bugün istersen şunu giyebilirsin diye fikir verebilirsiniz.Her zaman olmaz ama sıkar insanı.
Bir yere gidecekken ben karar veriyorum cünkü kendisi asla sallamaz
Ben de cok karismam, dügüne spor ayakkabiyla götürmüslügüm var
annesi evlenene kadar giyiriyormus zorla, acayip bikmis pek karismam
Onun disinda coraplari yeri gelir yere atar yeri gelir sepete atar tsörtünü de öyle, genelde sepete atar
Bi keresinde delik tsört giymis, yeni gelinken kvdem agliyordu
Evlenebilmis adam bir zahmet yirtik tsört giymesin
Ona da mi ben dikkat edeyim, kendime anca bakiyorum
Iki de cocugum var onlari da ortak giydiririz
Ona secme isini birakmam ama bulamiyor asla yerini
kizim alti yasinda ama en az iki senedir kendi kiyafetini kendi secip giyiyor
Ne bileyim
Esiniz yengec burcu mu valla cok merak ettim bir söyleyin
Genelde Anneden çok ilgi görmüş adamlarda yaşanıyor bu durum...
KesinlikleHerkes asagi yukari birbirinin dengini buluyor aslinda.
Yukarida bir üye yazmiş mesela eşinin ayaklarini kopurte kopurte yikiyormuş. Ben eşime ver ayagini yikayayim diye yalvarsam bile elimi sürdürtmez, cok hastayken ilk defa corabini giydirecektim hemen toplandi kendi giydi corabini.
Ben yapmak istiyorum bile desem esim bana ayak işleri yaptiracak biri degil yani, kadini yani beni o şekilde gormek hoşuna gitmiyor. Ben de "kul köle olayim" kafasinda bir kadin hic olmadim zaten. İtaarkar kafada biri olsaydim esimin evlendigi kisi ben olmazdim muhtemelen.
Akrep burcu :))
Yok asla geyşa ruhlu değilimHerkes asagi yukari birbirinin dengini buluyor aslinda.
Yukarida bir üye yazmiş mesela eşinin ayaklarini kopurte kopurte yikiyormuş. Ben eşime ver ayagini yikayayim diye yalvarsam bile elimi sürdürtmez, cok hastayken ilk defa corabini giydirecektim hemen toplandi kendi giydi corabini.
Ben yapmak istiyorum bile desem esim bana ayak işleri yaptiracak biri degil yani, kadini yani beni o şekilde gormek hoşuna gitmiyor. Ben de "kul köle olayim" kafasinda bir kadin hic olmadim zaten. İtaarkar kafada biri olsaydim esimin evlendigi kisi ben olmazdim muhtemelen.
Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))
Çalışıyorum. Genelde de ondan önce çıkıyorum. Şimdi okullar tatil ben de evdeyim diye böyle diyor sanırım bilemedim :)Siz calisiyor musunuz? Bu sorunun cevabi ona gore degisir.
göndermiyorum kendi gidiyor. benden önce kalkıyor zaten. kalkıp kapıdan uğurlamam o saatte. yataktan niye çıkayım ki?Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Masaallah masaallah.Ama bence çok genellemeyin.Burda da okuyoruz etrafta da görüyorum,her çalışan kadının kocası yapmıyor bu saydıklarınızı.Adamin içinde varsa eşi çalışmasa da yardımcı oluyor.Biraz yetiştirilmeyle de alakalıohoo ütü çamaşır ne ki, yemek yapar, temizlik yapar, çocuk bakar. devir değişti bunlar 2000 model asıl sizin elinizdeki nesli tükenenlerden bence, çünkü hayat müşterek artık kadın da erkek de çalışıyor, erkekler değişiyor zamana ayak uyduruyor.
Yok asla geyşa ruhlu değilimçokta mücadele ettim bu ev işleri konusunda ama yok olmuyor.Bizimkinin annesi gak dese su guk dese sütü önüne sermiş.Evlenene kadarda ben şöyle düzenliyim böyle düzenliyim diye kandırmış beni resmen..Valla eşlerinizin kıymetini bilin
Çalışmıyorum, eşim evde kahvaltı yapmaz. Erken çıktığı günlerde ben uyuyorken gider zaten.Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle bolurmuş :))
Kahvaltiyi bile kendi hazirliyor bana yat derSoruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?