Eşim ona yetmediğimi söyledi

Hepmiben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
143
42
13
Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.

Bence evlilik cinsellikten ibaret değil.
Diyorsun ki gezmek veya birlikte zaman geçirmek yok.
Belki bundan dolayı da artık evliliğiniz sıkıcı gelmeye başlamıştır.
Ayrıca hergün cinsellik sabahları ve haftasonları 2 defa ne demek?
Sanki askeri iştima alıyor gerçekten çok sıradanlaşmış evliliğiniz.
Evlilik bu değil

Esimin hastalıgı var bence devamlı bir istek halinde.Doktora git diyorum dinlemiyor

Bu konuya inanmadım. Bir insan nasıl her gün cinsellik yaşayabilir? Hiç mi regl olmuyorsunuz? Hiç mi hasta olmuyorsunuz? Hadi yaşadınız diyelim nasıl yetmiyor? Bu cinsel açlık nasıl bi şey ben şok!
Esimin asırı istek hastalıgı var bence.Eskiden 3-5 kere oluyordu.Artık calısmaya basladıgımda azaldı.Aybası oldugumda 4 gün ilişki yok ondan sonra gene devam.Halada yetmedigimi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…