- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.037
- 1.123
Tamam.Gercek malesef inanıp insnmamak size kalmış
Bu tür konularda ben sorunun hep tam tersi olduğunu düşünüyorum.Bence bu arkadaş bize hayalini sanki sorunuymuş gibi anlatıyor.44 yaşında bir de adam.Ooo 44 yaş maşallah
her gün aynı saatte mi? okurken sıkıldım.
Herzaman onda istek hali ben bazen isteksiz olabiliyorumİstek duymadan, görev gibi ilişkiye mi giriyorsunuz?
Ben 29 eşim 44
Süre kısa.Doyuma ulaşmaz tabi .Bence sende doyuma ulaşmazsın çok sıkıcı . Bence doktora gitsin erken boşalma sıkıntısı var.15-20 dk
Hic ilac falan içmiyor evlendik evleneli böyle.Valla bu gidişle o beni çökertecek gibiCinsel gücü arttıran ilaçlar mı içiyor acaba.
Durum buysa seninle yetindiği ne malum?
Takipte kal tekin değil bu adam.
Araştırdıysan ve temizse de bi 5 yıl dayan çöker zaten bu fazla yüklenmekten ana kartı yanar bunun
Beni görmedimi bi istek yok.Beni gördümü bi istek hali.Allah güç kuvvet versin işiniz zor
Eskaza 1 hafta 10 gün bi yere gitmeniz ayrı kalmanız gerekse ne olur mesela?
15-20 dk kısa mıSüre kısa.Doyuma ulaşmaz tabi .Bence sende doyuma ulaşmazsın çok sıkıcı . Bence doktora gitsin erken boşalma sıkıntısı var.
Napıon tangayla mı dolaşıyorsun evdeBeni görmedimi bi istek yok.Beni gördümü bi istek hali.
Napıon tangayla mı dolaşıyorsun evde
bence kısa bir zaman degil hatta bazen öyle bir oluyorki ilişki bitiyor 30 dk gecmeden gene oluyor eger bir kac gün ara verdiysek.evet avrupa15-20 dk kısa mı
Orası neresi avrupa mı
Türkiyede durum böyle değil diye biliyorum burdaki konulardan
44 yasında.Evet etrafımdaki herkes haftada bir yada ayda bir oluyormus.Hatta diyorlarki adamları redediyoruz.Benimkini bi red edeyim 1 hafta konusmazEsiniz 15 yaş büyük kaç yaşında bizimki 28inde ben sormasam arayıp sormaz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?