Eşim Öpmeyi Sevmiyor

ben de sevmiyorum. esim de bi opmeye basladi mi french olmadan birakmaz.
buse kondurup geciyorum uzatmasin diye.
cidden biktirdiginiz icin olabilir. bu cok opusmekten bikmak degil yalniz uzun ve sulu opusmekten bikmak aslinda

Ya agzinda sorun var ya da duygusal olarak yakinlasmak istemiyor. Yani sex kendisi onlar icin duygusallik olmayabilir, ama dudaktan opusmek bence daha duygusal bi an.. daha romantik yani..

Ben anlamadim cinselliğiniz iyi ama gün içinde sürekli 20 sn lik opusmek mi istiyorsunuz.
Bende istemem böyle şeyi bi öpücük kisa yeter gün içinde ne o öyle her gün 4-5 kez yalap sap.
Gun içinde kisa opucuk arada sirada oda gayet kafi bence digeri biktirr

Üstüne cok gitme dostum kendini biraz geri cek bak o zaman nasil kiymete binersin
denenmistir
esime seni seviyorumlar canimlar cicimler adam da bi geri cekilme oluyor
pek ustune gitmeyim pesimi birakmiyor bak bi dene gor israrci olma sakin

Aman herkesin de yatakta bitiyor. Ellese yatakta bitiyor, öpse yatakta bitiyor. Ne pis libidonuz varmış ya. Bizim yatak lanetli mi acaba. Yatakta bitmiyor bizim hiç. Keçi boynuzu kemiricem canıma tak etti ahsjsjjs.
kemir kızz valla artsın libidonuz napalım bacım bi küçük sıpayla öpüşme olur olmaz iş yatağa gidiyor bunun için fırsat kollanıyor

Amaan ise giderken minicik veda opucugu, gelirken hosgeldin opucugu neyine yetmiyor?
Biz de durum bu yani. Ha bazen aska gelip uzun surdugu de olur da o sadece opusmeyle kalmaz. Niyeti bozmusuzdur yani.
Cok takilma bence kimsenin oyle her gun 20 30 saniye opustugunu sanmam

Evden gelirken giderken sabah uyandığında kısa süreli öpücük olur..bi arkadaşım vardı oda hiç sevmezdi itici geliyor artık yalaşmak derdi tükrükten salyadan tiksindim derdi Acep bişeymi sebep oldu böyle yapmasına açıkça sorun

Her gun 30 saniye mi vay bee.. bunca yıl iyi gitmişsiniz bence. Çocuk yok ellaam.

Dizilerde sabah uyanır uyanmaz öpüşülür onu da mı uygularsınız? Sabah sabah belki eşinizin cani istemiyordur

kemir kızz valla artsın libidonuz napalım bacım bi küçük sıpayla öpüşme olur olmaz iş yatağa gidiyor bunun için fırsat kollanıyor

O çocuktan bende de var. Saat şu an sabah 7 ve sabaha kadar neredeyse hiç uyumadım. Su ver anne, sırtımı kaşı anne, ayağım kaşındı anne, aaa duvarda sinek var anne, belim de kaşındı anne. Sinirden ve uykusuzluktan cinsiyetimi kaybettim ben. Bırak öpüşmeyi, ıssız bir adada yıllarca uyumaktan başka arzum yok. Hayır yani Allah herkese evlat vermiş ama gündüz akşama kadar yorgunluktan bitirip, gece de sabaha kadar uyumayan cinsine ben kimsede rastlamadım. Mesela sabah da eşim odaya gelip sanki ilk kez sabahlara kadar uykusuz kalıyormuşum gibi çocuğa bakıp "bunun kesin bir derdi var ondan uyumuyor" teşhisini koydu ya, "Allah kitap aşkına çık git işe bak kendimi de seni de keserim" dedim. Bunu mu öpeyim ben şimdi bu uykusuzlukla? Yok derdi, yok. Ne alerji ne başka bir hastalık. Tırnak ucuna kadar taradım ne derdi var da ne gündüz duruyor ne gece uyuyor diye ama en azından fiziksel bir dert yok.

Buradan artık kalan son takatimle "Allah kınayanların, aman ne var biz de evlat büyüttük diyenlerin, abartma altı üstü bir çocuk diyenlerin başına aynı benimki gibi bir evlat versin" diyerek çekiliyorum. Konu öpüşmekten buraya nasıl geldi ben de bilmiyorum ama uykusuzluktan beyin falan hep yandı. Birkaç saat sonra psikiyatri randevum var ve mümkünse sakinleştirici iğne falan istiycem. Tükendim.

Abovv 20-30sn opustukten sonra iyi hadi sen isine ben isime mi yapiyorsunuz? Biz 20-30 sn öpussek bu isin nerede sonlanacagi gayet belli

Bizde baska biseyler yapmaya niyetli degilsek sadece dudaktan kucuk opucukler veriyoruz. 20snlik opusme devaminda baska seyler gerektiriyor cunku

Eşinizin, her gün şu kadar saniye öpüşülmeli şeklinde tamamen duygusal bir hadiseyi programlamaya çalışmanız karşısında bunu söylemesi bana normal geldi. Demek ki bunalmış, bıkmış öpüşme baskısından. İnsan içinden geldiği için öpüşür, öpüşülmesi gerektiği için değil. Ha isteyen her gün 1 saat öpüşüp dudak şişirsin, isteyen haftada bir öpüşsün, bunun normali, olması gerekeni diye bir şey olamaz. Duyguya, insana göre değişir. O yüzden kocalarımızla ne kadar öpüştüğümüzün de konuyla bir alakası olamaz. Ne hissediyorsak, ortaları bularak yaşıyoruz. Ortaları bulmadan yapılan baskılar tacize girer, bıktırıcı olur çünkü.

Her gun öpüşmemi ilk cicim aylarında ya da sevgılıyken oluyorduda şimdi ne bileyim.arkadaşlara katılıyorum iş başka noktada biter.ben direkt huylanıyorum çünkü

Eğer ağız veya mideden gelen sorun yoksa,
önceden her şey normaldi de sonradan böyle olduysa,
sizden soğumuş ya da hayalleri başka.
Madem öpüşmeyi sevmiyor almayacak kadın kendine o zamna aldıysa da eşşek gibi gerekeni yapacak.

Nazlı gelin gibi oldu bu erkekler ağızlarına kara kürekle vurmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…