Eşim Öpmeyi Sevmiyor

Bi sn hemen kocami cagiriyorum ne kadinlar var gorsun
Sakasi bir yana takinti yapmissiniz bence.

ısrarla olacak şey değilki. bazen gün içerisinde hiç öpmüyorum. bazen yüzüm gözüm kıpkırmızı oluyor öpmesinden.. Bu içten gelmeli. şartlarsan saçma sapan biley olur. öpmek sevgi belirtisidir kısası uzunu diye kısıtlama. tamamen keserse o yanaktan öpme gibi olanıda coook ararsın

5 saniyeden uzun öpücük ya yatakta, ya koltukta, ya tezgahta biter bizde

Ya arkadaşlar ağız sorununa takmışsınız ne alakası var bende sevmiyorum uzun uzun öpüşmeleri kocamın ağzımö kokuyor acaba her erkek sex düşkünüdür muhabbetine dönmesinde

Siz gene 5 sene biz 3 seneden sonra bıraktık o işleri. Gerçi bende istemiyordum ama aşk bitip alışkanlık başlayınca oluyor sanırım.
ay biz ikinci ayda bıraktık daha doğrusu ben bıraktım ne bileyim öpmek içimden gelmiyo artık iş güç ev valla her gün öpüşemem

Her zaman olmaz öyle , mesela geçenlerde eşimle havuza girdik gözleri yansımadan açık mavi renkten gri maviye döndü acayip hoşuma gitti 15 sn öptüm o anda. Ama işte içimden geldi. Yoksa normalde eşimi çok severim ama en fazla 5 sn süren öpücükler oluyor günlük hayatta. Bence takıldığınız konu çok gereksiz

uzun süreli öpüşemiyorum çünkü

burnumdan hiç nefes alamam ağzımda kapanırsa ölürüm mazallahhhh

hayal edince bile nefesim tıkandı ,
ay ben de ayniyim,ameliyat oldum ama bi sure sonra yine nefes alamamaya devam. opusme icinse arada agzi cekerek tekrar yumulma yapın shshshahahha karsidaki bu durumu cakmadan tabi ki

ben de sevmiyorum mesela hatta bazen tiksinç geliyor. tükürüktü bilmem ne... çok elzem de gelmiyor açıkcası.

ay ben de ayniyim,ameliyat oldum ama bi sure sonra yine nefes alamamaya devam. opusme icinse arada agzi cekerek tekrar yumulma yapın shshshahahha karsidaki bu durumu cakmadan tabi ki
Karsidakine soyleyin cunku konu sahibi gibi adiniz opusmeyi sevmiyora cikiyor

Ben şokagiz kokusu varsa erkekler hiç sevmez nefret eder dişlerine baktır olmadı naneli sakız at ağzına 30.sn öpüşme sonu yatakta bitero da olmazsa senin esinde var bir sorun

Öpüşmek zorla olmuyor. Bana göre de mesela içten bir sarılma, sarmaş dolaş oturmak çok daha kıymetli. Herkesin önceliği farklı, adam istemiyorsa zorlamayın itici bulur sizi.

Vallahi 2 sene olcak bir ay sonra evleneli hala uzun öpüşmeler devam ediyor. Hem ben seviyorum hem eşim bazen televizyon izlerken ben yapışırım bazen yemek hazırlarken o gelir öper her gece iyi geceler öpüşleri uzun olur. İlişki sırasında ise çok daha uzun öpüşmeler oluyor. Sevmek önemli öpüşmeyi bence. Ayrıca bahsedilen gibi ağız kokusu ya da onun gibi bir şey olabilir. Dişlerinizi fırçalarken dilinizi, yanak içlerini dudaklarınızı fırçalamayı da unutmayın bunun sonrası öpünce daha bir tatlı tat gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…