Eşim oyun bagimlisi nasil vazgecirebilirim

Defneyilmaz34

Kimse sorunlarimla alay gecmesin Allah bu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
191
25
13
Henüz iki aydır evliyiz ve eşim resmen bir oyun bağımlısı. Home office çalışıyor ve günün neredeyse 14-16 saatini bilgisayar başında geçiriyor, geri kalan kısımda sadece birlikte yemek yiyebiliyoruz. Böyle giderse ondan boşanmak istediğimi söyledim ama değişen bir şey olmadı. Onu bu bağımlılığından nasıl vazgeçirebilirim?

Sohbet ediyorduk gayet normal hayatımıza devam ediyorduk bi oyuna dadandi
Boşanmaktan korkmayan yani sizi kaybetmekten korkmayan biri olduğu için vazgeçiremezsiniz demek istedim. Onun dışında ben olsam boşanırım da en kötü ne yemek yaparım ne ütüsünü aynı onun gibi kendine müslüman yaşardım görürüm o zaman evcilik oynamasını :)

Boşanmaktan korkmayan yani sizi kaybetmekten korkmayan biri olduğu için vazgeçiremezsiniz demek istedim. Onun dışında ben olsam boşanırım da en kötü ne yemek yaparım ne ütüsünü aynı onun gibi kendine müslüman yaşardım görürüm o zaman evcilik oynamasını :)
Boşanma işini ciddiye aldida davayı açınca ne olacak acaba

Oyundan sıkılana kadar sabredin bence. Bir oyundan çok keyif alıyor hırsla oynuyor demek ki bu neden sizi rahatsiz ediyor ki... Sonsuza kadar oynayacak hali yok bence saygı duyup kendi haline birakmalisiniz.
Benim eşim de oyun oynamayı çok seviyor, bazen aylarca hiç oynamaz. Bazen haftalarca başından kalkmaz, ama ben ona müdahale etme haddini kendimde görmüyorum açıkçası.keyif alıyorsa oynasın ne güzel işte :)

Henüz iki aydır evliyiz ve eşim resmen bir oyun bağımlısı. Home office çalışıyor ve günün neredeyse 14-16 saatini bilgisayar başında geçiriyor, geri kalan kısımda sadece birlikte yemek yiyebiliyoruz. Böyle giderse ondan boşanmak istediğimi söyledim ama değişen bir şey olmadı. Onu bu bağımlılığından nasıl vazgeçirebilirim?
Benim eşimde aynıydı ilk aylarda. Sonradan bıkıyorlar merak etme. O derece bıktı ki tableti ve bilgisayarı sattık o derece

Evliliğin ilk senesinde böyle değildi
İlk cümleniz "henüz iki aylık evliyiz"
Nasıl ilk senede böyle değildi?
Konuya gelince yerinde olsam blöf olsun diye boşanma konusunu açıp durmazdim. Gerçekten emin olunca kararlı bir şekilde adım atardım. Çünkü iki ay daha cok kısa bir zaman. Sırf ilgi isteğinden, değerini anlasın diye blöfle evden giden bir sürü kadın var KK'da, çoğu da çok pişman böyle pat diye bitmesine. Boşanmak da bir süreç ve sinir olup bir anda yapılmayacak bir şey.
O yüzden dile dolamaya hiç gerek yok ,uygulamaya geçeceğine emin olmadan

Back
X