Senin koca villa tutup napiyor belli değil bu konu çok farklı panpa.
Soru sahibi bu ciddi bir konu. Bu olay yüzünden çok fazla boşanan insan var. Büyük ihtimalle stres altında olabilir bir kaçış olarak görüyordur. Kesin tavrını koy yoksa önünü alamazsın.
Çok doğru söylüyorsunuz… Geçen hafta bizde boşanma kararı aldık. Avukatlarla görüşüyoruz, psikolojik olarak zor bir süreç… Neyse geleyim konuya;
Konu sahibi arkadaşım;
Bu yazdıklarımı iyi oku lütfen, 8 senelik evliyiz, hem iyi hem kötü günlerimiz oldu, şimdilerde ise eksi’ler yani kötü oldugumuz zamanlar terazide daha ağır gelmeye başladı.
Oyun konusu; aynı senin gibi evliliğin ilk aylarında başladı ve ve 8 sene devam etti, tabiki bizim boşanma olayımızın ilk gerekçesi oyun değil ama oyunu bırakır vs diye avutma kendini, boşanında demiyorum, ama ciddi ciddi konuşmalısınız. Ben yukarıda bir başka yorumcu arkadaşın dediğini yaptım, takmamaya başladım, bırakayım oynasın dedim, içkisi sigarası yok evcilman biri, bende kendimi oyalayacak birşeyler buluyordum.
Sonuç ne oldu dersen, 8. senemizde çocuksuz ve sadece aynı ortamda nefes alan iki asosyal haline geldik. O dadandığı oyun bitince biraz ara veriyor ve bu seferde telefonundan ıvır zıvır videolar izlemeye başlıyor, sonra yine başka bir oyuna başlıyor, sonra yeni bir oyun bilgisayarı alıyor vs şeklinde yıllarca sürüyor.
Belki çocuğunuz olursa onunla oyalanır ve bu huyundan vazgeçer, ama önerim
2-3 sene birbirinizi tanıyın ve çocuk düşünmeyin. Ben 2. senemizden beri evliliğimizdeki anomalilerin farkındaydım, 8.senemizde de patlak verdi.
Bu konuyu dikkatlice masaya yatırın, boşanma ültümatomu vermeden düzgün bir şekilde konusun.