- Konu Sahibi Defneyilmaz34
Rutin olarak kabul ettiyseniz ve mutluysaniz sorun yok ama yazdiklariniz pek sağlıklı görünmüyorbizim iliskimizde yirmi yila yaklastik hahaha o da gece boyu oynar uykusuz giderdi, home office olunca bi yanda masaustunden oyun oynayip diger yanda laptoptan toplanti yurutur oyle bi bagimlilik. imdat deseniz duymaz onu oyle kabul ettim, konusmak oyun almasini engellemek ya da levellerini bitmesini beklemek diye bir sey yok rutinimiz. cunku yeni fifa cikar haydi onun icin coin biriktirir kod yazar gun boyu bilgisayar kendi kendine oynar botlarla falan bagimlilik otesinde belki de her sene en iyi ihtimal ekran karti yeniler, mouse islevini yitirmeden yenisi alinir, yok klavye hizimi engelliyor der sonra bakar sorun mouseta degil mouse paddeymis bilegimin altina jel alayim, kulakligim terletiyor vs bir suru kalem gider hanesine yazilir.. o ve oyunlari bir butun ilk yillarda cok etkilenmistim ben de baska bagimliliklar edinince esitlendik.

Ben de eşimin saatlerce haftalarca oynadığını bilirim, ama bazen aylarca hic oynamaz o yüzden beni hiç etkilemiyor.