• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
sende onun kocasıyla dertleşsen kocan ne tepki verir acaba
aaa ortak yol arıyoruz hayatım sorunlarımız bir dersin sende

Yapılacaklar aşağı yukarı belli oradaki müdüre gidip bunları ona anlatıp bunların aynı ortamdan ayrılmasını sağlamak yoksa başka çözüm yok epey iyi anlaşıyorlar demek sonra aldatmalar ,kavgalar yakındır

Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Kızmakta çok haklısınız. Boşanmaya bile sebeptir bu benim için. Ne demek elin kadınına özelinizi anlatmak. Gözün açık olsun arkadaşım. Biraz takip et bakalım. İşkillendim bu durumdan.

bence eşiniz çok yanlış yapıyor
üstelik aynı sorunları o bayan arkadaşı da yaşıyorsa çok riskli
şeytanın vesvesesine kapılıp başka şeyler geçebilir aralarında
eşler sorunlarını kendi aralarında çözmeli
ben bugüne kadar sadece 1 tek erkek arkadaşımın evlilik problemlerini dinledim.o da boşanıyordu olanları anlattı.bense boşanmayın,düzeltin diyebildim.onların adına da çok üzüldüm.
ne olursa olsun eşler arasındaki sorun eşler arasında kalmalı.belki eşiniz kötü niyetli değil ama beşer şaşar.

Birlikte konuşup çözüm yolu mu arıyorlar :KK53: hiç gerçekci ve inandırıcı bir cevap değil bana kalırsa :KK47: ileride bu birbirlerine anlattıkları sorunlarını çareyi birbirlerinde bulmasınlarda da :KK12: insanoğlu hiç belli olmaz saçmalık :KK43: bana kalırsa tavrınızı açık net ve sert bi şekilde koyun benim başıma gelse kabul edemem bu durumu En Büyük KK

daha saçma sapan bişey olamaz, nerde arıyorlarmış acaba beraber bu çözüm yolunu, kaç rota bulmuşlar,
sizin özel hayatınızdan iş yerindekilere ne, bence sert tavır göstermelisin olmadı, kadına gösterceksin
sonra yok dertleşiyoduk yok öyleydi böyleydi derken, beraberken bulurlar kendilerini

valla geri kafalı mı dersiniz ne derseniz deyin, inamıyorum böyle şeylerin masumiyetine

BENCE KORK O KADINDAN HEMEN BİŞEYLER YAP BURNUMA KÖTÜ KOKULAR GELİYORRRR :KK62:

eşim değil de başka bir bayan kendi sorunlarını eşime anlatıyor muşmuş. benim eşimde bak şu şöyle sorunlar yaşıyormuş, ne insanlar var vs. diye ağzından kaçırdı. bende baya kaymıştım.

bu arada bazı erkekler bunu yapıyor. eski işyerimdeyken de bir abi annesi ve karısı ile ilgili sorunlarını anlatıyordu bize. anlatma da denmiyordu ki...

senin de yakından bir bey arkadaşın varsa, çaktırma sorun çıkarma, bizde onla dertleşiyoruz normal de ne olacak:KK45:...

Ewet kendi gelip dio o kadin bi de bunun patronu ya ben desem bnde gfiyim onun esiyle bi cozum yolu buluyum desem ne der acaba bulduklari cozum yollarini duysaniz varya kafayi yersiniz bunu dile getrsem de bu sefer evi terkedecek ben kotu olacam bu adam 2 defa evi terketti keske bu kadinin esiyle bi konusma sansim olsa diorum hep abi dio falan ama inanin ben korkuorum ve aklima olmadik seylerde gelio

Ewet kendi gelip dio o kadin bi de bunun patronu ya ben desem bnde gfiyim onun esiyle bi cozum yolu buluyum desem ne der acaba bulduklari cozum yollarini duysaniz varya kafayi yersiniz bunu dile getrsem de bu sefer evi terkedecek ben kotu olacam bu adam 2 defa evi terketti keske bu kadinin esiyle bi konusma sansim olsa diorum hep abi dio falan ama inanin ben korkuorum ve aklima olmadik seylerde gelio

bence aklına olmadık şeyler gelmeli, bir araya geliyomusunuz hiç, bazen ailerle falan yemekler piknikler düzenlerler ya iş yerleri öyle bir ortam oluyorsa eşine çaktırmadan kadına göz dağı ver derim üstü kapalı

Konu sahibi a
Kadın patron yani bi de. Ne çözüm bulmuşlar merak ettim. Ben sana söyleyeyim arkadaşım bunlar herşeyi konuşmuştur. Kocanı sert bir dille uyar. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir/Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Benim eltim de kaynıma abi derdi ama şimdi kocacım diyor.

bir erkeğe yakıştıramıyorum böyle şeyleri,değil kadına erkek arkadaşına bile anlatmamalı adı üstünde özel sorunlar yarın ısıtılıp önüne gelmeyeceği ne malum? tepkini iyi koy arkadasım

Bnde bundan korkuorum esimi bu is yernden nasil uzaklastircam ya
Utanmaz kadın. Allah ıslah etsin böylelerini. Kesinlikle orda çalışmasını istemediğini, eğer evliliğinizin devam etmesini istiyorsa ordan ayrılıp başka bir iş bulmasını istediğinizi söyleyin. Kesinlikle orada kalmamalı eşiniz. O kadınla da tamamen irtibatı koparmalı. Gerekirse çıngar çıkarın bunlar anca o dilden anlar.

Cozum yolu ne biliomusunuz cahil olunca bole oluo sanirim bzde buyu varmis hocaya gidecekmisiz tavrimi sert koydum desem nolcak 1 yasinda oglum var insan ondan utanir

Esin bu is arkadasina soyluyr konusyor uui hosta senn nerden haberin okdu esin mi geldi siledi bolee bole arkadsmla dertlesiyoruz die ??

Esimle sevgiliyken kavga etmistik kusmustuk ikimiz de inat etmis aramiyoduk birbirimizi. Ben kirdim inadi aradim. Mesgule atti. Sasirdim yapmazdi hic boyle. Neyse biz baristik falan o gun niye acmadin telefonu dedim. Verdigi cvp su oldu:

Yanimda ayse vardi. Onun da uzun iliskisi vardi yeni ayrildi biliyosun. Ayni seyleri yasamislar. Ben de ona anlatiyodum ne yapsam diye. Kiz da bu iliski yurumez falan diyomus. Ben tam o sirada aramisim. Kiz sakin acma surunsun demis.

Benim safoglan da bana gelmis anlatiyo. Hayatimin en buyuk kiskanclik krizine orda girmisimdir ben. Hungur hungur agladim gozunun onunde. Sok oldu. Bunun nesi kotu diyo bi de salak salak. O kizla bir daha hic gorusmedi sonrasinda.. cunku bu tip insanlarin niyeti bozuk belli.

Bana da bi erkek arkadasim dert anlattiginde. Git hediye al ozur dile eseklik ettim de falan derim yani. Hicbirine daha yurumez demedim.

Her neyse sizin durum da cok sakat.

Back
X