• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Hadi bnm kocamda da hata olsun da bn olaya kendi acimdan baksam bir ladina yakistrmam aile sorununu bi adama gdip anlatmasni

Kilmaz tabiki de ama sakliyor olmasi dha beter degil mi yukarda bi arkadas yorum yazms icinde kotuluk olsa anlatmaz diye o bnm aklima takildi ya saklasa hic bilmesem dedm

Evdeki ozel konulari bayan arkadasina anlatiyor olmasi ilginc.Bunun boyle oldugunu size soylemesi daha ilginc.Ben kabul etmezdim boyle birseyi.

Evdeki ozel konulari bayan arkadasina anlatiyor olmasi ilginc.Bunun boyle oldugunu size soylemesi daha ilginc.Ben kabul etmezdim boyle birseyi.
Napiyim peki yapici degil yikicimi oluyum dha babanin ne oldugunu yeni ogrenen oglumu babaszmi birakiyim 1 cocuklu es olarak dusun kendni

Söz verdiyse sözünü tutması için biraz zaman tanı istersen canım devam ederse ozelinizi başkalarına anlatmasindan hoslanmadigini kesin bi dille anlatmalisin. Eşin sana açıkça anlattığı için çok tehlikeli değil gibi ama tedbiri elden bırakma kadınla tanış bu arada

Söz verdiyse sözünü tutması için biraz zaman tanı istersen canım devam ederse ozelinizi başkalarına anlatmasindan hoslanmadigini kesin bi dille anlatmalisin. Eşin sana açıkça anlattığı için çok tehlikeli değil gibi ama tedbiri elden bırakma kadınla tanış bu arada
Cuma gunu taniscam nasil davramiyim peki bi fikir verirmisin

Büyük ihtimal sizin yazdiginiz mesajdanda bahsetti esiniz kadina ve oda akil verdi aman suyuna git tamam de benden sir cikmaz huzursuz olmasin esin falan diye yaglamis olabilir...siz takipte kalin derim...:ssz:

Yaw aklıma geldi de bizim iş yerinde bi abi vardı(staj yaptığım yerde daha doğrusu) oradaki kadınlara anlatıyordu yaa eşim şöle ayakkabı beğenmez yok mali olarak beni zorluyor bilmemne telefonda milletin önünde terslior tartışıyor filan
o geldi şimdi aklıma mimardı üstelik...hiç hoş değil yahu öbür kadınlar da eşini arkasından çekiştirior o da bişey demiyordu bu erkekler niye böyle..

Belki de kız bosbogazin tekidir. Yani sadece eşine değil herkese anlatiyodur hayatını. Olabiliyor bazı insanlar yani kadınlar sorunlarını herkese anlatmaktan cekinmeyebiliyorlar da eşine ne oluyor yahu.
Bir erkek ne diye kalkıp karısını onbesgunluk birine anlatıyor bayan değil erkekte olabilirdi. Bence asilma gibi bir durum yoktur.ama sorun eşinin sizi tanımadığı insanlara anlatması.

Napiyim peki yapici degil yikicimi oluyum dha babanin ne oldugunu yeni ogrenen oglumu babaszmi birakiyim 1 cocuklu es olarak dusun kendni
Hayir hayir bosanin demiyorum.Onun dusunemediklerini ailedeki olaylarin mahrem oldugunu anlatin.cozulecek sikintiyi baskasiyla konusup cozmeye calisacagina sizinle konusmasi gerektiginden bahsedin.ben bir erkekle bu meseleleri konussam kabul edermisin deyin.

Biraz zor olacak belki ama doğal davranmalisin canım takipte olduğunu çaktırmamak adına. Bide esinle hiç sorun yokmuş gibi yakın davran kadının düşünce lerini akşam eşinden dinlersin zaten :KK5:

Bu sekilde soledim ve bna 1 saat once haklisin askm hos karsilamam ozur dilerim bi dha yapmiacam dedi

Back
X