• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

ne erkekler var yahu değil bir başka kadına anlatmak insan annesine bile anlatmaz hişçhoşlanmam öyle erkeklrden.tavrınızı koymaktan başka bir çözüm öneremicem umarım sizi dinler

kusura bakamayın ama komik ötesi. sen eşinle konuşma onu takma git elalemin karısıyla evliliğine çözüm ara. sanırım yeni moda bahaneler türedi..

Yuh yani birde is yerindeki kadina Allah akil fikir versin ne diyeyim ! ayip yahu

dertleştiği kadının da kocası varmış. belki bu masum dertleşme seanslarından haberdar olması gerekiyordur??

Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
Burda da ozel hayatini yazam yok mu var bunlari uye olmayanlar bile okuyor mu okuyor simdi sizde esinizle durumunuzu bize actiniz bu da ozel ikiniz birbirinize soyleyeceginiz seyleri baskalarina soyluyorsunuz bunu yazana kadar esinize konuyu acsaniz burdan cikan sonuclardan once anlasmaya varirsiniz

Elalemin karısıyla konuştugu kadar kendi karısıyla konuşsa ortada sorun falan kalmayacak halbuki.

Maalesef siz bir "adam"la evli degilsiniz.

Yerinizde olsam kadinin kocasina ufak bir haber yollardim, kariniz cok dertliymis, isterseniz kocama sorun :KK66:

Baya bir dusundum ben bu durumda ne yapardim diye birden sinir basti bana. Erkek erkege dertlesse biraz anlicam. Uf cok zor bir durum... Kimse yanlis anlamasin ama bazi kadinlarda az degil ha. Boyle evlilik bozup huzur kaciriyorlar. Pis yaratiklar.

Birbirini teselli etmeye çalışırken 'aa aynı şeyleri düşünüyoruz, aslında biz ne kadar uyumluyuz’ fikriyle yakınlaşan az kişi yoktur diye düşünüyorum. Dişini göstermen lazım canım

Bu işin altından başka iş çıkar ben diyim sana..Dertleşelim,aa aynı sorunlar var evlılıgımızde gel bız bırbırını anlayanlar bırlıkte olalım onları postalayalım olur bu:)Sakın ha..Git işyerine çıkışlarda falan kıza göster kendını bu ne edepsizlik ya..Bir de senınle onun kocasına sorusunlar bakalım kendılerı cok mu bı halt etmısler evlılıklerı ıcın ..Tövbe tövbeee....Görüşmesıne ızın verme..

Esim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun

kıskanın tabi..
hatta eşinize ayar çekmezseniz o kadınla sizi aldatması an meselesi..
aldatmaların %90ı bu dert dinleme ayağıyla başlar...

felaket tellallığından hoşlanmam ama yakın arkadaşlarımdan biri boşandı ve öncesinde böyle adam işyerindeki başka hanımlarla dertleşiyormuş ay saçma sapan ne biçim şeyler bunlar Allah akıl fikir versin böyle adamlara. Siz bence de eşinizle en ciddi halinizle konuşun ve bu konuda taviz vermeyeceğinizi anlatın. Hatta o kadının da kocasına ulaşın söyleyin biraz da o kadın kötü hissetsin.

eşiniz kıza,kızda eşinize anlatarak başlar zaten bazı seyler.önlemini almassanız sonu iyi değil gibi.

Eşinizi sert bir dille uyarmayın kesinlikle bu sizden uzaklaşmasına sebep olur sadece. Uzlaşımcı davranırsanız emin olun o bayanla iletişim kurmak istemez zaten. Çok uyarmak istiyorsanız aranızdaki şeylerin ve aile hayatının ne kadar özel ve hassas olduğu konusunda üstü kapalı uyarılar yapabilirsiniz.. Allah yardımcınız olsun :)

eşiniz çok pasif ..
biraz sert çıkın ..
özeli anlatılmaz ki insanın ..
edep yahuu ..

Ulan biz günün nasıl geçti diye muhabbet açmaya kalksak geveze oluruz.. Ağzından lafı kerpetenle alamayız..Ama başka kadınlara gelince muhabbet kuşu..Ooh..

Back
X