- 21 Ağustos 2025
- 66
- 116
- 8
- 35
- Konu Sahibi kaotikyasam
-
Evet ailesi kontrolcü ama benim ailem onların 10-20 katı değil en az 100 katı despot. Yani biz geçmişten konuşurken bile kendisi der benimkileri baskıcı zannediyordum. Neyse ama ben eşimle dışarı çıkınca başkalarına dikkat etmiyorum ki gözüm görmüyor bile başkalarını. Dikkatini bana değil de başkalarına mı veriyor dışarıda. O zaman daha büyük sorunEsinize bir sorun annesi babasi onunla disarda gezerken nasillardi? Muhtemelen cok kontrol edilen biriydi ve bunu simdi kendi ailesine de yansitiyor. Bazi ebeveynler elalem derdinden disarda cocuklarini cok sıkabiliyor
Bence etrafa karşı rezil olmak gibi bakıyor olaya. Çamurlu pantolonlu eş ve çocuk-pis aile, sivilceli, yaralı yüzlü eş gibi. Etrafa iyi görünme isteği çokça sanırım.Aynen öyle şeyler söylüyorum. Bu sefer de alınıyor. Dışarı çıkınca yine aynı. Zekasında da problem yok.
ay evet tam olarak bu. benim annem de böyledir ordan biliyorum.Bence etrafa karşı rezil olmak gibi bakıyor olaya. Çamurlu pantolonlu eş ve çocuk-pis aile, sivilceli, yaralı yüzlü eş gibi. Etrafa iyi görünme isteği çokça sanırım.
Evet ailesi kontrolcü ama benim ailem onların 10-20 katı değil en az 100 katı despot. Yani biz geçmişten konuşurken bile kendisi der benimkileri baskıcı zannediyordum. Neyse ama ben eşimle dışarı çıkınca başkalarına dikkat etmiyorum ki gözüm görmüyor bile başkalarını. Dikkatini bana değil de başkalarına mı veriyor dışarıda. O zaman daha büyük sorun
Benim de aklıma ilk o geldi. 19-20 yaşlarımda bunu çok yapardım kendimi ilk ben eleştirir hatta tekrarlardım sanırım konu sahibinin eşi bunu eşine yansıtıyorBazı insan için kendi kendini eleştirmek veya dalga geçmek bir savunma mekanizmasıdır. Ben farkındayım ilk lafını ben edeyim ki başkasına sıra gelmesin gibi.
Çok saçma ama eşiniz size dışarıdakinin bakacağı bir gözle bakıp 'Merak etmeyin ben farkındayım.' diyor gibi duruyor.
Muhtemelen bu kadar takıntılı olduğu için her şeyi titizlikle yapıyor ve işinde başarılı.Bana on kere aynı şeyi söyleyen adam da yurtdışı işi bağlar. İngilizce bilir. İşin de çok iyi. Bana gelince mal
Ee bende takıntılı diye ekledim neden beğenmedim attınız?Muhtemelen bu kadar takıntılı olduğu için her şeyi titizlikle yapıyor ve işinde başarılı.
Baktım da göremedim, nerede eksi atmışım?Ee bende takıntılı diye ekledim neden beğenmedim attınız?
Video ironi olarak yoksa bende severim alkol.
BurdaBence tekrar kısmı obsesiflik
Eleştiri kısmı narsisizme yatkınlık
Çünkü narsistler dışarda tiyatroda "ses duyurur gibi" yapar gibi davranıyorlar genelde
Pardon, diğer mesajı bakmışım. Narsizm için, narsizm gerçekten kötü tabiatlı insanlar için var olan bir tanım. Bu adam düz takıntılı. Narsistler psikopatiye yakın belirtileri olan insanlar.
Etraftan güç alarak uyarı yapmak bir nevi algı yönetimi bence .Pardon, diğer mesajı bakmışım. Narsizm için, narsizm gerçekten kötü tabiatlı insanlar için var olan bir tanım. Bu adam düz takıntılı. Narsistler psikopatiye yakın belirtileri olan insanlar.
İnan ben de eşim hakkında böyle düşünüyorumBana on kere aynı şeyi söyleyen adam da yurtdışı işi bağlar. İngilizce bilir. İşin de çok iyi. Bana gelince mal
Eşimin yanında saçma sapan değilim. Genel olarak saçma değilim gayet insani durumlar hele ki çocuk varsa kusar altına yapar napalım söylenip duralım o zaman. Bir kerede de anlıyorum ama sivilce anlık olarak hemen geçmiyor veya o an elimde olmayan şeyler için söylenip durması yorucu ve sinir bozucu.Yani yolunmuş sivilce hos degil ben olsam ben de kizarim istemem yani eşimin yanimda sacma sapan olmasini. Ha benim biseyi 10 kere soyleyecek enerjim olmaz o baska
Ama adam bunlari ilk defa soylemiyordur mesela sivilce konusunda bi kere soylediginde işe yaramadigi icin 10 kere soyleniyor işe yaramiyor belli ki ama soyluyor.
Eşim sacini duzeltmeden disari cikmisti acayip uyuz olmustum mesela.Gayette soylendim yani ama bi kere soyleyince anliyo en azindan.
Deme bunu ışteEşinizin burcu başak mı
Eşimin yanında saçma sapan değilim. Genel olarak saçma değilim gayet insani durumlar hele ki çocuk varsa kusar altına yapar napalım söylenip duralım o zaman. Bir kerede de anlıyorum ama sivilce anlık olarak hemen geçmiyor veya o an elimde olmayan şeyler için söylenip durması yorucu ve sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?