eşim p.... izliyor

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı :50:
bana yalan söylediğine mi yanayım, ona yetemediğime mi..
bu benim için sineye çekilecek bi durum da değil, ne yapmalıyım :25:

Son düzenleme:
Bu konunun yetmemeyle bir alakasi yok. Onunla bu durumu sakın ve olgun sekilde karşılıklı konuşarak masaya yatırırsanız yalan da söylemez bu konuda devamında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi buraya aaayy yine p... konusu açılmış baydınızzzzzz tarzı insanlar gelir kafana takma canım öncelikle.

eşinle konuştun mu? ben hep karşıydım yaparsa ayrılırım bilmem ne... ama bakıyorum o kadar çok yapılıyor ki, normal gibi gelmeye başladı.

sakinleş bir nefes al. ve ona yetmediğini sakın düşünme. erkeklerin aklı değişik çalışıyor...

şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı :50:

Cnm sıkma canini bu erkekler icin cok normal bisey biz kadinlar icin hos bisey diil ama erkekler icin cok normal gecenlerde yine boyle bi konu acildi kadini kocasindan bosuycak hale getirdiler halbuki hayati boyunca izlemeyen erkek yoktur ben asla inanmam normal karsila senin yoklugunda adamin bazi arzulari olmus oda bu sekil gidermis bak onaylamiyorum ama bu kocandan sogumana kawga cikarmana bi sebep diil ya baska bi kadina gitseydi dahami hostu yine en masumane olanini yapmis sadece sunu diyebilirsin hani neden yalan soyledin ben buna cok takarim mesela bide sen bana bunu bunu diodun kendinde yapmissin nie kendini olmadigin biri gostermeye calisiyosun de bu ona yeter bence buyutulecek bisey yok cnm uzme kendini

Yaa bu yurtdışında bir çok ülkede normal hatta çiftler beraber izliyor bence umursama erkek milleti bu ..çoğu böyle ne yazıkki

biraz abarttın sanki tamam hoş değil de merak etmiş bakmıştır hemen karalama yazıktır baksana geçmişi silemicek kadar saf

Erkekler izleyince ne mi anlıyor? :27: İnandınız mı bu lafa ? :27:
Onları çekenler parayı beachlerde yerken siz de bunun meselesini yapın. :1:
Takılacak bir şey değil.

Yine soyluyorum. Sana bi ilgisizligi yoksa ve sadece izlemekten oteye gitmiyosa birak izlesin.
Suanda kafaya takcak bisey yok bence..

Bu konunun fazla büyütülmemesi taraftarıyım.Bi kadın elbette kötü hisseder bunu anlarım ancak izlemek alışkanlığa dönüşmüşse bunun sizinle ilgisi yok.
Yetersizim gibide düşünmeyin.
bence erkekler cinsellikte farklılık aradığında kendilerine göre en masumane gördükleri izleme yoluna giriyor.
mesela bunun yerine bi arkadaşlık sitesine üye olmuş deseydiniz durum daha vahim olurdu.

İzlemiş olabilirde şeyi düşünün derim benimde başıma gelmişti benimde ondan söylüyorum eve kuzeni arkadaşı yeğeni geldiyse oda bakmış olabilir her yönnden düsünün derim ama abartılcak bisey yok egerki öyle bisey varsa yalan söyledigi icin güzelce konusun

...

kk deki 8254621. eşim p..no izliyor konusu herhalde.

bence biraz rahat bırakın adamları, kadın da izleyebilir erkek de bu kadar abartılacak bi sey değil bu.

bi tıkla hersey elimizin altında, e bu da erkek, bebekle oynayan kedi videosu izleyecek değil ya. hem adamcağızlar naapsın, arif'in mancherster'a attğı gole bakmak için giriyolar, songül karlı'nın memelerinden çıkıyol
ar:37:

Ben de 2 haftalığına memlekete gittim geçen ay acaba izlemiş midir yokluğumda :) İzlese ne tepki veririm acaba.. Benim koca da ergen miyim ben ne .....su der hep şüphelendim bak :1:

ben de olsam dellenirdim,hiç hoş değil.Bence normal karşılanması gereken bir şey de değil.Ne rahat insanlar haline geldik,hayret.

Şeytan dürtmüş de merak edip bi defa mı acmış yoksa cok kereler mı acmış bu onemli bence

ben bunda bu kadar abartılacak bişey görmüyorum bunu emin ol bi çok erkek yapıyo yalnız kaldığı her an bence bu şekilde tepki vermek yerine beraber izlemeyi denemelisin

Abartılacak bir şey yok bunda eğer size ilgisinde herhangi bir problem yoksa. İzlemiyorum diyen erkeğe de inanmayın lütfen, tamamen içgüdüsel bu, onlar için cinsellik bizim için olduğundan çoookkk farklı. Böyle yaygara çıkıyor diye yok ben yapmam filan diyorlar, inanmayın efenim, yaygara da koparmayın, normal bir şey :)

Back
X