Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 2 haftalığına memlekete gittim geçen ay acaba izlemiş midir yokluğumda :) İzlese ne tepki veririm acaba.. Benim koca da ergen miyim ben ne .....su der hep şüphelendim bak
şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı
bana yalan söylediğine mi yanayım, ona yetemediğime mi..
bu benim için sineye çekilecek bi durum da değil, ne yapmalıyım
bak canım 5 gün yokmuşsun yokken senin bir suçun yok.. adamın bazı ihtiyaçları oluşmuş oda bunu kendisi halletmiş seni aldatmamış başka kadınlarla yani.. aldatsaymış daha mı iyiymiş hayır tabiki.. eşin evlenmeden öncede izliyordu şimdide sen yokken izlemiş.. bunu onunla konuşmalısın.. ama kızarak söyleme tabikide.. artık her erkek izliyor hatta artık kadınlarda izliyor.. burada sıkıntı olan sana yalan söylemesi... bu konuyu onunla konuşmalısın bence yalan bakımından