Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Sadece icimi dökmek istiyorum.

Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..

Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..

Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .

Ahhhh canim yaa esin cok buyuk ayip etmis de o kizla bu laflara nasil geldi konusma ya ne alaka cok kizdim esine

gerçekten çok ağır konuşmuş
hem de siz bu durumdayken

ciddi bir tavır alın hatta bir süre ayrı kalın
ders alması şart

Sizin ettiğiniz sohbetten laf buralara nasıl geldi?

Daha nerelere geldide ben ozet gectim , bende anlamadimki .
Neden bukadar tepki gosterdi , o tepki gosterince anneside kendisine neden sohpetimize karisiyosun dedi bende evet gercekten canim ne oluyorki sana dedim ..ters cevap verdi yine bana, bende bunun ustune dogru konus dedim benimle baska seye sinirlendiysen git ondan cikar sinirini dedim.
Cunku cumartesi gunude sebebsiz yere butun gun konusmadi benle .
Ben anlamiyorumki sorunu ne , konusuyorum sakin davranmaya calisiyorum ama olmuyor benimde sinirlerim alt ust oldu artik ..
Yalansiz diyorum 3 haftadir her tartismada ufak biseyde bana bunlari soyluyor ..

çok dengesiz çok biriymiş eşin senin yerinde kim olsa kolay kolay sindiremez.

A nazar mı değdi ki biz de başda böyleydik artık hiç kimseye bir şey anlatmıyorum ya da bir iki dert anlatıveriyorum gerçekten nazarı çok değiyor insanların

Baba çocuğu için istemiyorum kelimesini bukadar rahat kullanamamalı. Onu pişman edin. Şahsen bende seni istemiyorum hadi yallah derdim!

Yahu ne oluyor senin kocaya.....

bu adam bebeyi şimdiden kıskanıyor mu napiyor...hazır değil galiba....
resmen sıyırmış,söylenecek kelime mi bunlar
düşmanımısın sen....
var bir derdi sorunu...

Böyle durup dururken kavga çıkartması hiç hayrı alamet değil.

Dedikodu yapmadikki iyi seyler soyledik biz .
Ama cok üzdü beni cokkk..
Aglaya aglaya eve geldim ben , son 3 haftadir cok degisti sinirleri gecincede nerdeyse ayaklarima kapaniyor , ama ben artik soylediklerini unutamiyorum..

Ne diyeceğimi şaşırdım. Ne biçim laflar onlar.
Bir sıkıntısı var gibi...

Olay sadece anlattığınız gibi ise acilen tedavi olmalı eşiniz normal değil davranışları

gerçekten çok ağır konuşmuş
hem de siz bu durumdayken

ciddi bir tavır alın hatta bir süre ayrı kalın
ders alması şart

Yarin anneme gitmeyi dusunuyorum bir kac gun ..
Annem baska sehirde hemen bugun gidemedim ..
Hamileligim stressle gecti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…