Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Dedikodu yapmadikki iyi seyler soyledik biz .
Ama cok üzdü beni cokkk..
Aglaya aglaya eve geldim ben , son 3 haftadir cok degisti sinirleri gecincede nerdeyse ayaklarima kapaniyor , ama ben artik soylediklerini unutamiyorum..
Unutulacak söylemiyor ki mübarek, tabi unutamazsın
Sen uzaklaşsana bir süre, ailenin yanına falan git.

Terbiyesiz. İnanamıyorum insanların bu kadar terbiyesiz olabileceklerine. Kendi annesi bile görmüş ne kadar alçaldığını. Ay inanamıyorum ya.

Yahu ne oluyor senin kocaya.....

bu adam bebeyi şimdiden kıskanıyor mu napiyor...hazır değil galiba....
resmen sıyırmış,söylenecek kelime mi bunlar
düşmanımısın sen....
var bir derdi sorunu...

Bebegi istemiyorum diyor bide bana , bu uc oldu ya ..

aynen bağ filan yok bende kura kura o kızla ilgili bir mesele olabilir belki diye düşündüm

ama olmama ihtimali de büyük,

adam durup dururken bahane arıyor gibi.

o nebicim konuşma tarzı yaa nasıl bir beyni var karnindaki çocuğu istemiyorum nedemek ya bunlar varya bunlar tam sopalikhiç esirgemicen allah neverdiyse dovecen. Kv azbile demiş yerin dibine soksaymis.hanimi ile daha nasıl konuşacağini bilmiyor ya.iyibir kalaylayin burnu surtunsun bir.

Ooo daha ne desin ya insan dusmanina demez bunlari. 3 haftadir boyle diyosun, baska kadin var zaar. Belki de eski sevgilisiyle gorusuyo

Bende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .

Menesa,
Esin bu aralarda okuzluklerini ust uste yapiyor.
Hem de sen hamilesin su an.
Ya baba olacagi icin stres yapiyor, cunku sorumluluk agir geliyor,
ya da var bi isler.
Bi garip yani.
Cocugunun yatagini bile kurmaya ozenmiyor, bir hafta boyunca evdeyken.
Bilmiyorum ama garip geliyor bana.

Canım strese girme allah korusun bebeğini düşün aslında hamileliği aile yanında gecirmeye çok karşıyım ama bence bir kaç hafta kdl annenlerde

Olay sadece anlattığınız gibi ise acilen tedavi olmalı eşiniz normal değil davranışları

Olay aynen boyle canim
Hatta eksik anlattim ben , sinirden yarisin atladim ..
3 haftadir boyle ya her tartismada bu sozleri sarf ediyor.

aynen bağ filan yok bende kura kura o kızla ilgili bir mesele olabilir belki diye düşündüm

ama olmama ihtimali de büyük,

adam durup dururken bahane arıyor gibi.
Aynen öyle, hamileliğin stresini kocası yaşıyor sanki
Hayır ne olursa olsun, bebeği istemiyorum denir mi, bir kere bi, defol git o zaman denmeli bence ama konu sahibinin karakteride önemli.

Deli mi ne ? Durduk yere ne diye size patlamis. Karnindaki bebegide isin içine katmis birde.

Ortada tövbe bisey yokken boyle yapti , kaynanamla sasirdik hatta kaynanam cok kizdi kendisine .
Ama o devam etti sanki bilerek ustume geldi .

nazara geldiniz bence...
ben bile burdan nazar değmiş olabilirim..
ne mutlu bi çift diye iç geçirmiştim size..
düşüncesizlik etmiş eşin ama ayda yılda bir olur bu tarz şeyler..
tavrınızı koyun ve sürtün burnunu..
sonra barışmanın tadı çok güzel oluyo...
umarım bir an evvel düzelir aranız..

Bebeği isteyerek mi yaptınız belli ki kendi de üzerine. Basa basa dediği gibi çocuğu istemiyor.

Canım strese girme allah korusun bebeğini düşün aslında hamileliği aile yanında gecirmeye çok karşıyım ama bence bir kaç hafta kdl annenlerde
Gecenlerde yine boyle yapti ben stressten hastanelik oldum.
Kaldiramiyorum hic biseyi artik , cok duygusalastim zaten sinirleniyorum hemen .
Hic umrunda degil sanki .

Eski sevgilisiyle görüşmüş veya onu hatırlatacak bir şey yaşamış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…