Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Bebegi istemiyorum diyor bide bana , bu uc oldu ya ..
bide ex lafları falan.....bu gözden çıkarmış iyice...başka türlü olmaz bunlar....
bir şekilde bebeğinle onsuz da güçlü olabileceğini...herşeye hazır olduğunu göstermelisin..alttan alma artık da
bildiğin cazgır ol...hak etti

Bebeği isteyerek mi yaptınız belli ki kendi de üzerine. Basa basa dediği gibi çocuğu istemiyor.
Evet isteyerek yaptik .
Diyorum ya ne olduysa son 3 haftadir oldu , uc haftadir bin defa bebegi istemiyorum dedi .
Ve ex sevgilisini ortaya atti , ben gecenlerde sirf bu yuzden hastanelik oldum.

ne düşündüyse onu söylemiş salıverin gitsin ex aşkının peşinden koşsun..siz göndermeseniz bir zaman sonra kendi koşar

Kendisine soyledim zaten , istemiyosan git .
Sana zerre kadar ihtiyacim yok ben bebegime bakarim kendimede bakarim .. kendiside biliyor bunu ..

Canim sen takma o düşüncesiz kocani. Su an bebeğini ve kendini düşün. Bazilarina sorumluluk agir gelir. Esinide bebek sorumluluğu korkutmuştur belki.

Kıyamam ya samimiyetime İnan üzüldüm edep yahu böyle bir durumunda Allah ıslah etsin, bir insan nasıl söyler karnındaki çocuğu da istemiyorum diye yazıklar olsun ! Onun çocuğu değilmiymiş kendi başına mı yaptı karın terbiyesiz ! Bence mesafe koyun aranıza ciddi söylüyorum bir kaç gün annenize gidin anlasın hatasını baksanıza bir değil iki değil..

Kadinda geldigine pisman oldu , hatta bana gel dedi bir kac gun .
Kendi oglum bile olsa boyle konusmasi cok agir dedi .
Bende yarin anneme gidicem zaten .

Acaba eski sevgilisiyle gorusuyorda bu aralar bi tartismami yasadilar sana sariyor bu manyak

acaba iki kadınla çarşı pazar gezmek mi gerdi, gerçi sebeb ne olursa olsun anlamsız
en son ne dedin de, ex in arkasından çok koştum lafını etti, yani bişey bi konu olması lazım, o da ardından bunu söylemiş olsun

Lütfen kimsenin yanında tartışmayın. 2 kadın 1erkek onun bunun çocuğu hakkında değil havadan sudan konuşsa herkes mutlu olur. Iyi bakıyosa nee bakmasa ne?

Evleneli daha 1sene olmamış çocuk acelesi nedir? Exi bahane etmiş hımm gitsin onunla mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…