Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Sebeb yokmus yani cok zorladim , soylemesi icin vallahi yok diyor sinirlenmistim stressten diyor .
Baskada bisey demiyor ..
Baskasi benim ustume bukadar gelse ben herseyi anlatirdim ..
Ama yok bu adamdan tik yok ..

Oyle pismanki suan ben bunu goruyorum ama ders olsun ona simdi .
Eger iyi bi ders vermesem tekrarlar durur ...

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Dondun mu artik evine ?
Bak bebegin odasini da yapmis.
Bu isler bu raddeye gelmeden boyle davransaymis keske.

Ama umarim duzelirsiniz en kisa zamanda.
Bir daha da sana boyle yapamayacagini anlamistir bence.
En ufak sacmalamasina taviz verme bir sure Menesa,
Iyice aklina yerlessin boyle yapamayacagi.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Dondun mu artik evine ?
Bak bebegin odasini da yapmis.
Bu isler bu raddeye gelmeden boyle davransaymis keske.

Ama umarim duzelirsiniz en kisa zamanda.
Bir daha da sana boyle yapamayacagini anlamistir bence.
En ufak sacmalamasina taviz verme bir sure Menesa,
Iyice aklina yerlessin boyle yapamayacagi.
Grip oldum hala gecmedi buda donmeyi uzati tabii , hala donmedim ..
Biraz daha surtsun bunu

Ben bu konuya inanmadığımı daha önceki yorumumda yapmıştım,konu hayal ürünüydü bana göre ..Öyle değilse bile sen bırakmayacaktın bu adamı ..Benim kocam odundur,göz çapkınlığı var ,benden sakladığı kendine ait takıntıları var kimyasını biliyorum artık ..Zararı dokunmayacak şeyleri bile, çekinmesinden dolayı söylediği yalanlar vs ..Gözünden çakıyorum artık durumu ,insan değil ama onun sarrafı oldum..O yüzden bir şekilde atlatıyordum olayları ,lehime çevirebiliyorum bir şekilde.

Bir gebelik geçirdim maalesef düşükle sonuçlandı ,ama kocamın elinde olsa o bebeği kendi taşıyacak durumda olduğunu biliyorum,hamileyim dediğimde gözlerindeki parıltıyı aklımı kaçırsam unutmam ..O derece mutlu olmuştu ..Biz kadar kavga eden de olmaz ama hiç sinirlendiğinde seninki kadar densizce konuşmadı ..Zorladığım, kantarın topuzunu kaçırdığım çok olmuştur ,belki zıvanadan çıkardığım ..Çünkü geçinmesi çok zor bir insanım ben ,biliyorum kendimi ..

Sonra o bebek düştü ,biliyorum ki canından can gitti benden çok daha fazla üzüldü ..Çünkü ben çoğu şeyi öteleyebiliyorum ..Hamileyken de kavga ettik ama hiç demedi ki seni de istemiyorum ,bebeği de ..Böyle bir saygısızlığı ömrüm boyunca unutmazdım ben dönmek değil kıyamete kadar göremezdi yüzümü..Size daha öncede demiştim ,bu konuyu unutacak,unuttaracak hayatınıza kocanızla devam edeceksiniz ..Ama bu son olmayacak ,bu adam sana kör kütük aşığı bırak bence sevmiyor bile...

Amacım hamileyken seni üzmek değil ama adam gün geçtikçe çıtasını aşıyor ..O bebek doğacak umarım sana ışık olur sağlıkla doğar ..Ama kıymetini bilmeyen bir adamla olmak seni günden güne köreltip mutsuz edecek ..Yaş geçtikçe ne dediğimi daha iyi anlayacaksın ..Bir de adam hala eskilerin hesabını kapatmadan içinde bir kurtla yaşamaya devam edeceksin ..

Hiçbir insan kendi parçasını taşıyan bir kadına bu denli dengesiz cümleler kuramaz seviyorsa şayet ..Bu evlilik olsun,yerim yurdum belli olsun evliliği bence ..Hakkında hayırlı..Bakalım takipteyim ...

Sadece icimi dökmek istiyorum.

Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..

Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..:KK43::KK43:
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..

Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .

ağır kelimeler sarfetmiş bi eş seviyorsa üzüleceğini bildiğinden böyle konuşamaz..heleki hamileysen ..seni üzüp çocuğunun sağlıgyla oynamaz ..

al karşına konuş açıkca

canım son durum nedir ? iyi misin

Back
X