Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Hakikaten 100 tane begen butonu olsa basardim 60 sayfalik konu bastan alevli basladi aldatma fikirleri odunluklar ev terk etmeler havada uctu sonra yine konu sahibiyle beraber ılımlı hava oldu ozur diledi ariyor burnu surtsun sonrada unutalim hoppala hoppala :))) hep ayni terane bu konuda boylece tatliya baglandi yeni bol aglamali bagrisli cagirisli bol saygisizlik iceren ve mutlu sonlu konularda gorusmek uzere :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum nedir, haftasonu yemege cikacaktiniz sanirim? Hakkinizda hayirlisi

Ne yaptiniz? Bulustunuz mu esinizle?

Ben yemege gitmiyordum soylemistim ona , ama kendisi kardesim davet etti diye cumar gunu geldi annemlere .
Konustum uzun uzun ama bana malesef bir sebeb gosteremedi.
Yani ya gercekten dogruyu soyluyor .
Yada yalan soyluyor.
Bende ona sebebini ogrenmeden donmeyecegjmi soyledim .
Hafta icide bebegin odasini b itirmis foto yollamisti bana .

Son durum nedir, haftasonu yemege cikacaktiniz sanirim? Hakkinizda hayirlisi

Kendisi cuma gunu geldi kardesim davet ettmis .
Konustum sebeb yok diyor bende sebebsiz boyle yapilmaz dedim .
Sebeblerini soylemeyene kadar . Donmeyecegimi soyledim..

Bi insandaki en önemli özellik vicdandır bana göre.
Bu eşinizde hiç mevcut değil ne yazık ki .
Sizi ve masum bebeğinizi asla haketmiyor .
Şuan sizi el üstünde tutması gerekirdi eşinizin .

İstemediği bir bebeğin kullanması için ne diye oda hazırlama zahmetine girmiş, sormadınız mı?

"Eski sevgilim şöyle iyiydi, böyle güzeldi.." demesini hadi anlardım diyeyim, ama bir kocanın "Karnındaki çocuğu istemiyorum." demesinin ne bir açıklaması, ne de affı olabilir. Eşiniz ne korkunç şeyler söylediğinin farkında bile değil, umarım fark etmesini sağlarsınız.

Bir insan karısının canını yakmak istese bile bu derece düşmemeli.

Anladım. Açıkçası bir sebep gösterebileceğini düşünmemiştim. Sebep var mı yok mu bilmiyorum ama sanki oyalayacak söylemeyecek ya da en fazla seni kızdırmak istedim çünkü stresliydim gibi yuvarlak ve saçmasapan şeyler söyleyecek diye bekliyordum. Umarım sizin için en hayırlısı ne ise o olur.

İkna etmek için elinden geleni yapmalı.
Sebepsiz ne demek ya bir sebep bile bulamıyor anlamıyorum neyin kafasını yaşıyor bu adam.

Umarim canim ..
Hayir bana deseki boyle boyle sorunlarim vardi sana soyleyemedim , onun icinde sacmalamadim ..
Anlarimda .. ama bana sebeb gosteremiyor aynen senin dedigin givi stresliydim felan diyor .
Ama bende stresliyim , ve kimseden cikarmiyorum sinirimi , kendi kendime sinirim gecene kadar bekliyorum.
Zaten suan cok hastayim grip oldum, halsizlik felan ölüyorum resmen..

İkna etmek için elinden geleni yapmalı.
Sebepsiz ne demek ya bir sebep bile bulamıyor anlamıyorum neyin kafasını yaşıyor bu adam.

Ikna etmek icin elinden geleni yapiyor ama ben bunun icin sinirliydim diyemiyor sebeb yok stresliydim diyor baskada bisey demiyor ..
Bende bana sebeb soyle diyorum oyle takildik kaldik..

Evet bana bebegi isteniyorum dedigi an koptuk zaten .
Ben cok uzatiyormusum , onu tanimiyormusum oyle demek istememis felan .
O bebegi benden daha cok istiyormusta felan .
Ama soz agizdan cikti bikere , bir haftadir Annemdeyim zaten kendisi anlayana kadarda donmeyi dusunmuyorum..

Bi insandaki en önemli özellik vicdandır bana göre.
Bu eşinizde hiç mevcut değil ne yazık ki .
Sizi ve masum bebeğinizi asla haketmiyor .
Şuan sizi el üstünde tutması gerekirdi eşinizin .

Haklisin , konustugunda sanki o kelimeleri o soylememis gibi davraniyor ve konusuyor hatta oyle konusuyorki ben kendimi suclu hissediyorum .
Stresliydim , Sinirlerim bozukzu vs bunlari soyluyor ..

Ikna etmek icin elinden geleni yapiyor ama ben bunun icin sinirliydim diyemiyor sebeb yok stresliydim diyor baskada bisey demiyor ..
Bende bana sebeb soyle diyorum oyle takildik kaldik..
Belki de okuzlugunden yapmistir, gercek bir sebep yoktur.
Bazen bazi erkeklere rahat batar, karsilarindali sabirli
Oldukca daha bir kuduruklasirlar.
Belki esin oyle yapti. Su an burnunu iyi surtuyorsun zaten, bence iyilesunce don evine ama uzun sure ona mesafeli ol. Birdaha oyle bir halt yemegi ruyasinda bile goremesin. O eski kiz arkadasinin adini da agzina almaya dahi cekinsin.
Xxxx. herif, birde sebebi yokmus Sinirliymis.

Kusura bakma esine fena fitil oldum.

Sebeb yokmus yani cok zorladim , soylemesi icin vallahi yok diyor sinirlenmistim stressten diyor .
Baskada bisey demiyor ..
Baskasi benim ustume bukadar gelse ben herseyi anlatirdim ..
Ama yok bu adamdan tik yok ..

Oyle pismanki suan ben bunu goruyorum ama ders olsun ona simdi .
Eger iyi bi ders vermesem tekrarlar durur ...

sinirliyken agizdan cikan sozlere fazla takilmamak gerek. insan sinirlenince hic dusunmedigi seyleri soyleyebiliyor.
sizin tartisma sebebi, bir kaynagi olmali. ya o gun cok gergindi bambaska sebeplerden, ya da konustugunuz kisiyle (arkadasiniz) ile ilgili bir sikintisi olmustu zamaninda ki boyle tepki oldu.

Çok yüreklsn valla... dön yeter ama aileni üzme. Dersini alms.

söylediği laflar çok ağır bana göre bide hamilesin bu adam delirmiş olmalı.... bence yaptığı cezasız kalmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…