Hakikaten 100 tane begen butonu olsa basardim 60 sayfalik konu bastan alevli basladi aldatma fikirleri odunluklar ev terk etmeler havada uctu sonra yine konu sahibiyle beraber ılımlı hava oldu ozur diledi ariyor burnu surtsun sonrada unutalim hoppala hoppala :))) hep ayni terane bu konuda boylece tatliya baglandi yeni bol aglamali bagrisli cagirisli bol saygisizlik iceren ve mutlu sonlu konularda gorusmek uzere :))))Olay nasıl tatlıya baglancak anlamıyorum..
1.bebegı istemiyorum dıyen bı koca..
2.eskı sevgilisinin adını karısından utanmadan ağzına alabılen bi koca..
Nasıl kurtulcak bu evlilik..
Yangına körükle gıtmeyı sevmem ama ınsana ne dense boş gelir bu saatten sonra..
Ne yaptiniz? Bulustunuz mu esinizle?Evi terk etmem gerekiyordu yoksa kafayi yecektim orda , surekli tartisacaktik..
Kendisi asla gitmezdi biliyorum sirf barismak icin benide bunaltacakti..
Arkadaslarindan bisey ogrenemem
Son durum nedir, haftasonu yemege cikacaktiniz sanirim? Hakkinizda hayirlisiSadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Ne yaptiniz? Bulustunuz mu esinizle?
Son durum nedir, haftasonu yemege cikacaktiniz sanirim? Hakkinizda hayirlisi
Ben yemege gitmiyordum soylemistim ona , ama kendisi kardesim davet etti diye cumar gunu geldi annemlere .
Konustum uzun uzun ama bana malesef bir sebeb gosteremedi.
Yani ya gercekten dogruyu soyluyor .
Yada yalan soyluyor.
Bende ona sebebini ogrenmeden donmeyecegjmi soyledim .
Hafta icide bebegin odasini b itirmis foto yollamisti bana .
Anladım. Açıkçası bir sebep gösterebileceğini düşünmemiştim. Sebep var mı yok mu bilmiyorum ama sanki oyalayacak söylemeyecek ya da en fazla seni kızdırmak istedim çünkü stresliydim gibi yuvarlak ve saçmasapan şeyler söyleyecek diye bekliyordum. Umarım sizin için en hayırlısı ne ise o olur.
İkna etmek için elinden geleni yapmalı.
Sebepsiz ne demek ya bir sebep bile bulamıyor anlamıyorum neyin kafasını yaşıyor bu adam.
İstemediği bir bebeğin kullanması için ne diye oda hazırlama zahmetine girmiş, sormadınız mı?
"Eski sevgilim şöyle iyiydi, böyle güzeldi.." demesini hadi anlardım diyeyim, ama bir kocanın "Karnındaki çocuğu istemiyorum." demesinin ne bir açıklaması, ne de affı olabilir. Eşiniz ne korkunç şeyler söylediğinin farkında bile değil, umarım fark etmesini sağlarsınız.
Bir insan karısının canını yakmak istese bile bu derece düşmemeli.
Bi insandaki en önemli özellik vicdandır bana göre.
Bu eşinizde hiç mevcut değil ne yazık ki .
Sizi ve masum bebeğinizi asla haketmiyor .
Şuan sizi el üstünde tutması gerekirdi eşinizin .
Belki de okuzlugunden yapmistir, gercek bir sebep yoktur.Ikna etmek icin elinden geleni yapiyor ama ben bunun icin sinirliydim diyemiyor sebeb yok stresliydim diyor baskada bisey demiyor ..
Bende bana sebeb soyle diyorum oyle takildik kaldik..
Belki de okuzlugunden yapmistir, gercek bir sebep yoktur.
Bazen bazi erkeklere rahat batar, karsilarindali sabirli
Oldukca daha bir kuduruklasirlar.
Belki esin oyle yapti. Su an burnunu iyi surtuyorsun zaten, bence iyilesunce don evine ama uzun sure ona mesafeli ol. Birdaha oyle bir halt yemegi ruyasinda bile goremesin. O eski kiz arkadasinin adini da agzina almaya dahi cekinsin.
Xxxx. herif, birde sebebi yokmus Sinirliymis.
Kusura bakma esine fena fitil oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?