Eşim parayı yönetmek istiyor

burcu9494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
77
32
3
41
Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum hep dışardan okudum konuları artık üye olma zamanı geldi dedim ve aranızdayım.

Konuya gelicek olursam eşimde bende çalışıyoruz bu zamana kadar evin idaresi bende idi.Lakin eşim artık benim yapamadıgımı ve kendisinin yapacagını söyledi.Ay sonunu getiremiyormuşum.Ama aldıgım ettiğim bir şey yok ihtiyaçlar dışında ben 2.500 eşim 4.000 maaş alıyor kira kreş mıtfak faturalar derken bitiyor.
Benim çok luzumsuz harcadıgımı söylüyor.Bende buyur sahne senin dedim.Faturalar kaç para geldi bakmam bile hallet dedim
Sizce vermeliyimiyim idareyi ki eminim o ay ortasını bile getiremeyecek akıl verin bana arkadaşlar.

muhtemelen vericem ama tedirginim daha kötüye götürecek diye birde maaşımı galiba eline vermek istemiyorum
Bence maasjni eline verme de zaten ... sonra ayni duzende gitsin isteyebilir ... 4000 i harcasin once bakalim sonrasnda da nerwye ne odenmesi kalirsa sana soylesin atiyorum 300 ft odencek onu sen maasnla ode yahut ev alisverisi herneyse sennkinden odemeye gecilsin ... bu sitede okdr ckk okudumki maas kartm esimde yazanlari sok olmustum bi ay boyu calis parayi goreme ... olacak is degil

Bilmiyorum ama taktik yapmış olabilir. O kadar duydum ki bunu.. Sen çok harcıyorsun diye hemen kartlara çöken. Maaşınızı ayrı tutun bir süre. Bakalım eğer güvenirseniz istediğinizi yapabilirsiniz ama yine de bence herkesin ayrı olmalı. Borçları hesap eder ve ortak ödersiniz ama diğeri bana pek güvence vermiyor. Hiç bir şeyin garantisi yok.

Bence maasjni eline verme de zaten ... sonra ayni duzende gitsin isteyebilir ... 4000 i harcasin once bakalim sonrasnda da nerwye ne odenmesi kalirsa sana soylesin atiyorum 300 ft odencek onu sen maasnla ode yahut ev alisverisi herneyse sennkinden odemeye gecilsin ... bu sitede okdr ckk okudumki maas kartm esimde yazanlari sok olmustum bi ay boyu calis parayi goreme ... olacak is degil
evet çok zor olur o ister istemez kavga çıkar evde ben gayet de güzel idare ediyordum nerden çıktı anlamadım ona da harçlık veriyodum ordan zoruna gitti galiba

Geri size verecekse elbette verin ki görsün dünya kaç bucak.
Bir sürü masrafınız varken yetirebilmeniz mucize.

eşime harçılk veriyordum ben ordan doğru galiba zoruna gitti herkesin kocası idare ediyormuş falan diyor anlamadım

Madem eşitlikten yana çoğu kadın, sıra onda ev ekonomisi yönetmek

Geri size verecekse elbette verin ki görsün dünya kaç bucak.
Bir sürü masrafınız varken yetirebilmeniz mucize.
evet anlatıyorum anlamıyor bi markete girsem birşey almadan çıksam 100 TL zaten yok ben çok harcıyormusum harcasam üstümden başımdan belli olur dedim

evet anlatıyorum anlamıyor bi markete girsem birşey almadan çıksam 100 TL zaten yok ben çok harcıyormusum harcasam üstümden başımdan belli olur dedim
Süt kaç para haberi yok ondan işte:)
Yetireceğim diye çürük çarık, adı sanı belirsiz şeyler sokmasın da eve, anladığım kadarıyla çocuk var çünkü.
Belki zoruna gidiyordur artık arkadaşlarını örnek alıyordur ama kesinlikle ondan harçlık almayın, o istedikçe hesabına aktarım yaparsınız.

Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum hep dışardan okudum konuları artık üye olma zamanı geldi dedim ve aranızdayım.

Konuya gelicek olursam eşimde bende çalışıyoruz bu zamana kadar evin idaresi bende idi.Lakin eşim artık benim yapamadıgımı ve kendisinin yapacagını söyledi.Ay sonunu getiremiyormuşum.Ama aldıgım ettiğim bir şey yok ihtiyaçlar dışında ben 2.500 eşim 4.000 maaş alıyor kira kreş mıtfak faturalar derken bitiyor.
Benim çok luzumsuz harcadıgımı söylüyor.Bende buyur sahne senin dedim.Faturalar kaç para geldi bakmam bile hallet dedim
Sizce vermeliyimiyim idareyi ki eminim o ay ortasını bile getiremeyecek akıl verin bana arkadaşlar.
bu ay bir dene bakalım niye korkuyorsun herşeyin bu kadar ucuz ve kolay olmadığını anlıyacak bunun sayesinde o yüzden bide o yapsın bakalım

eşime harçılk veriyordum ben ordan doğru galiba zoruna gitti herkesin kocası idare ediyormuş falan diyor anlamadım
Valla ben de kizim olana dek 4 5 yil calistim evliligmde o anlari dusunerek soyluyorum sen maasini komple esinjn eline sayarsan da senin zoruna gidecek . Ben ozamanlar krediyi oduyordum mesela konut kredisi gerisi bana harclik az biseycik kaliyordu. Esimde diger ihtiyaclar icin harciyordu bu tarzda bi paylasim yapin mesela kesin belgeli odenen seyleri siz odeyin gerisl mutfak alisverisi gezme tozma vs olacak ihtiyaclari da esiniz yetirmeye calissin .

bu ay bir dene bakalım niye korkuyorsun herşeyin bu kadar ucuz ve kolay olmadığını anlıyacak bunun sayesinde o yüzden bide o yapsın bakalım
evet dedim zaten faturalar ne kadar gelmiş diye bakmam bile kadınlar kocasına veriyor dedi parayı evet dedim o kadınlar bakmıyor bile nereye ne verilecek diye bende bundan sonra öyle yaparım

Back
X