eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Hah işte ben şu an sizin ilk zamanlarınızdaki halinizim:) Haftasonundan beri küsüm adama resmen Dün aynı odada oturdum o kadar taktim kulağıma kulaklık dersimi çalıştım o tv sini izledi.

Nasıl aştın abla bak sende cevher var anlat bana lütfen :)

Yanlis hatirliyor da olabilirim ama sanki eşinizle aranizda biraz yaş farki vardi.Acaba o yüzden olabilir mi?Yani enerjiniz farklidir yaş sebebiyle,hayattan beklentiler farklilasmistir yaş aldikca vs.
Siz romantizm istersiniz adama artik çocukça geliyordur böyle şeyler belki.Yaşla ilgisi olabilir.Dediğim gibi yanlis hatirliyor olabilirim.

Ayrıntı alabilir miyiz :)
Bir seyi yapmak istersem zaten haparim esim bunu bilir o yuzden kostek olmaz. Yardim istiyorsam yardima ihtiyacim vardir asla hayir demez. O yuzden bi dedigimi ikiletmes. Bosa trip atmam bosa birsey istemem. Dahasi olay umursamamak degil karsilikli hos tutmak. Bende onu kirmam o da beni kirmaz.

film gibi hayat beklemeyin bence. beklenti yüksek olunca mutsuzluk da artıyor. gün gün ruh hali değişebilir insanların. eve geldiğinde gülecek diye birşey yok. işteki sıkıntısını eve yansıtmasın lafına da katılmıyorum. sizinle paylaşmayacaksa kiminle paylaşacak. içine atan insan patlar. zorla eve gelince gül, yanağımı öp demenin anlamı yok. içinden gelince yapacaktır. kimseyi sıkmamak lazım. haa içinden hiç gelmiyorsa hiç sizinle muhabbeti yoksa o başka mesele.. o zaman zaten ilişkiyi düzeltecek sebeplere bakmak lazım

Çok doğru hatırlamışsınız:) Eşimle aramda 13 yaş var, ve evlendikten sonra eşim yönetici oldu sanırım onun da ağırlığı var üstünde. Bende aslında giderek çocuklaşıyorum, hani ana babadan görmediğin ilgili eşten istersin ya sanırım bunu istiyorum ama yapmamam lazım

Yani nasıl desem kulağım kapıda eşimin gelmesini bekliyorum belki de yanlış yapıyorum, o geldiği zaman yatsam uyusam telefonda konuşsam ilgilenmesem mi daha iyi bilmiyorum ki.

Bu nasıl olacak işte bam teli burası zurnanın zırt ettiği nokta Benim de sorum bu aslında çok güzel anlatmışsınız, ihtiyaç meselesi de möhimmiş efenim uzmanlara göre.
Bundan sonra yüksek yerlere yetişemeyin, eşinizden isteyin.
Kola şişesini bile açamayın, aslan kaplan gücündeki eşiniz açsın.
İşten yorgun geliyorsunuz muhtemelen. Yatağa gitmeye takatiniz kalmamış gibi davranın. Eşiniz kucağına alsın ya da eşinizden destek alarak (örneğin boynuna sarılarak, tabi o arada taciz ederek :)) gidin yatağa.

Önemsiz görünen böyle ufak tefek şeyleri bir gözden geçirin ve eşinizi onlara dahil edin.

Trip atmamayı becermem lazım en azından duygularımı göstermemem lazım. Ne bileyim ya aslında dışardan bakınca gayet güçlüyüm ama eşimin yanında çok duygusal oluyorum

Şöyle örnek vereyim geçen gün odada yatıyorum eşim geldi, neyse o gelince uyandım niye karanlıkta oturuyorsun açsana tv yi dedi sert sert ben de uyuyorum istersen aç dedim. Yani böyle takıntıları var, yok niye karanlık yok niye tv izlemiyorsun. Depresyona girdim falan sanıyor herhalde, oysa ben karanlığı seviyorum, tv yi sevmiyorum. O gün uyardım bunu bu tonla konuşmaması gerektiğini söyledim, düzeltti kendini ama zaten eve %90 gergin oluyor.

İşine kendini kaptırmış (aslan burcu) ve en azından eve gelir gelmez işini anlatmasın istiyorum ama nerdeee.

Bazen salonda uyuyakalıyorum, hadi kalk diye uyandırıyor öküz. Kendince kibarlığı bu kadar. En son kalkana kadar başımda durmuştu, nasıl yontacağım bu öküzü ben?

Bence önce ilgiye alıştırın eşinizi.
3-5 ay göklere çıkarın.
Eşinizin bu duruma alıştığını anladığınızda bir anda kesin tüm ilgiyi. Ve tepkisini ölçün.
Eğer size ne olduğunu sorgulamaya başlarsa güzelce konuşursunuz, ondan aynı şeyleri istersiniz.

İşe yarar inşallah.

Ben bu durumun erkeğin karakteri ya da kadının olayı çözmüş olmasından ziyade, erkek arkadaş ve eş seçimine bağlıyorum. Benim lise dönemindeki ilk erkek arkadaşımdan beri, hayatıma giren bütün erkekler hep beni önemseyen, el üstünde tutan, kırmamaya çalışan, kibar erkeklerdi. Şu andaki erkek arkadaşımla 5.5 yıldır beraberiz, 2 yıldır da birlikte yaşıyoruz, anlattığınız gibi hep gözümün içine bakar.

Böyle davranan erkekler birlikte oldukları kadın onu terbiye ettiğinden değil, böyle insanlar oldukları için böyle davranıyor. Çoğu insan bana bakıp “ay ne şanslısın, benimki kabul etmez, izin vermez, bağırır” gibi şeyler söylüyor da benim cevabım hep aynı “e neden sana böyle davranan biriyle berabersin?”. Cevap yok ya da “seviyorum”.

Ben birini çok sevsem de, bana davranış şeklini beğenmezsem çeker giderim. Çocuğum yok, o konuda büyük konuşmayayım ama onun dışında kimsenin derdini çekemem. Bu tavır işine gelmeyecek olan erkekler de benden uzak duruyor.

Benim eşim böyle diyebilirim açıkçası genelde benim mutlu olmam için çabalar.
Ama ben size bu işin sırrı şudur diyemem kimse diyemez ki bunu.
Tamamen adamın mizaci bu çünkü özel bir şey yapmıyorum bunun için.
Ha ama evet bağımsız bir kadınım tek başına da gezer eğlenir mutlu olurum bilemem bununla ilgiis var mi?

o zaman dışarıdaki stresi atamıyor ve size yansıyor. iş hayatı insanın tahammül sınırlarını zorlar. bende yapıyorum aynı hatayı. sinirli gelip evde ters davranıyorum. ama sonra farkına varıp düzeltiyorum kendimi. size sıkıntılarını anlatsa iyi aslında biraz rahatlar. daha sakin anında alttan alttan sorsanız belki faydası olur. hissettiklerinizi ve iş stresini yansıttığını söyleyin usulüyle belki o da farkına varır. size daha açık konuşmaya başlar.

Bazen salonda uyuyakalıyorum, hadi kalk diye uyandırıyor öküz. Kendince kibarlığı bu kadar. En son kalkana kadar başımda durmuştu, nasıl yontacağım bu öküzü ben?
Yardım isteyeceksiniz.
Aslan kocam yardım eder misin canımın içi vs?
İlk başta yine odunluk yapacaktır. Pes etmeden, kızmadan, küsmeden lütfenle istediğinizi yaptıracaksınız.
O yardım etmeden yatağa gitmek yok.

benim esim arkadaslarimin yaninda her agzimdan çıkana bakar ben de şaşırırim evde bu kadar değil çünkü wc ye gitsem ardından bakiyor eşin cok seviyor derler..
yillarca yalniz yaşadım hersey gelir elimden cok şükür.. ilk evlendigimizde cok şık bir yere gittik (farkındayım kadin her isi ustlenirse ondan kacar aciz gozuken kadina kosar) dedim masa hani garsonlar vs hepimiz ona bakıyoruz o da bana :) aaa dedim yanlis yoldayım gorevim olmus!
hemen geri vites yaptım. tek başıma domates yapamam kavanozlari kim kapatacak pazara gidemem tek tasiyamiyorum onla da gidemiyorum cunku pazarda başım tutuyor! vs
bu arada okudugunuz kitap cok iyi psikologumuz tavsiye etmisti bize de..
esim magrasina girdiginde cok endiseleniyordum kitapla öğrendim :)
bir de sevgi dilimiz de baska bizim 3 yılda cozduk :)
ben esimle oturmak isterim o tek kanepede yatmak ama uzulmiyim diye elini uzatır rahat edemeyiz diye istemem. bizim sorunumuz yanlis kanepe secimi L olmaliymis :) kvler tren gibi dizilmesin diye almamistim keske alsaymisim bencil olmak burda onemli kısım bence :)
bir esimin en sinir old. sorusu (wcye giderken ) nereye?? bazen 3 yaşında çocuklu kadin gibi hissediyorum.

not psikolog cumlesi: her evli kadin en az tek cocukludur. :)

Kuzum valla baktım ben küsüyorum günlerce ama adam hiç umursamıyor sormuyor bile iyiyken çok çok iyidir olanda bana oluyor yiyip bitiriyorum kendimi. Küsmemeye başladım çok mu sinirlendim o anda çıktım odadan ama hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya başladım hani ne dargın ne sargın derler ya hadi kahve yapta içelim de dedim sırtım ağrıyor bi ovalasana da :) sonraki gün dökülmeye başladım ama ya hani dün sen bana şunu dedin ya ben çok üzüldüm falan diye suçlamadan ben dilini kullanarak baktım daha dikkatli olmaya başladı hatasını anladığında sırnaşmaya başladı falan ki normalde hatalı da olsa ilk adımı atmazdı eşim. Bir de hayat o kadar kısa ki mutlu olmak varken neden birbirimize zehir edelim diyorum eften püften sebeplerle. Bunuda alttan alta eşime aşıladım şimdi oda aynı görüşte uzatmıyoruz hiç nasılsa barışacağız diye :)

Ben erkeklere tamamen güvenmiyorum doğrusu..
Nicesi var karısının sözünden çıkmıyormuş gibi duran ama gözü dışarıda olan..
Kimi aşırı ilgiden hoşlanır kimi egolu davranandan bu birazda yapı meselesi bu..

Ama akıllı kadın olacaksın sınırın çizgin olacak ben bunu yaparsam x beni terk eder diyebilecek.. Onu hayatının ben merkezine koymayacaksın.. Gerekirse nabza göre şerbet vereceksin..

Son olarak her erkek yönlendirilmek yönetilmek ister en akıllı en uyanık görüneni bile..
Ben eşime ne taktikler denedim başka adam olacak dibimden ayrılmazdı, ama bana anormali denk geldi

Aslında cumartesiden beri sıfır ilgiyim ve hiç bir şey sormuyor. Muhtemelen sinirli olduğumu bilip susuyor :) Benim öğreneceğim çok şey var sizlerden ya valla anam da benim gibi saftirikti bu konularda hep kavga gürültü babamla:)

Bence herkes aynı şeye aynı tepkiyi vermez yani bunda bi taktik falan yok konu sahibi, kimisi uzaklaştıkça ağzına düşer kimisi sen ona ilgi gösterdikçe karşılık verir bence çok değişken bi durum bu.. Eşim ilk 2 yıllık falan sevgiliyken (daha önce konusu olup öyle şeyleri gereksiz bulduğumu söylememe rağmen) kocaman roma rakamlarıyla sevgililik tarihimizi dövme yaptırmıştı.. Dalga bile geçtim ben de alnıma şöyle ismini yazdırayım diye (bu arada benim de çok dövmem var). Sonra evlendiğimizde evlilik tarihimizi yine kocaman bu sefer normal rakamlarla dövme yaptırmıştı.. En son geçen yol boynuna adlarımızın ve soy adlarımızın baş harflerini dövme yaptırdı.. Bunların hepsi de sürprizdi mesela.. Ben onla birlikteyken bi sürü dövme yaptırdım ama hiçbirinden ondan en ufak bir iz bile yok.. yakında resmimi çizdirecek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…