Eşim pisss !!

sporcuanne1997

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
55
0
96
Arkadaşlar baslıkta dedıgım gıbı eşim pis.bende çok titiz düzenli biri değilim ama temızlık benım ıcın onemlı.dişlerini fırçalamaz ,konuşunca sapsarı yada yemek artıkları görünür.haftada 1 banyo yapar o da kaç kez söylememe ragmen,tırnaklarını kesmez hatta ben zorlarım ben keserım bazen dipleri siyah siyah olur.sabah kalktıgında yuzunu yıkamaz gözlerı capaklı capaklı gezer tum gun aynaya bakmaz.,saçları yaglı yaglı gezer..çamasırlarını banyodan banyoya degıstırır,kullansın dıye kaç tane deodorant aldım parfumler dus jellerı aldım kullanmıyor ter ter kokuyor delırecem:S cinsellikten soguyorum böyle olunca yaklaşmak bıle ıstemıyorum.kırmamak ıcın sakayla karısık soyluyorum dıslerını fırcala onu yap bunu yap kaç kere soyluyorum olmuyor..alışkanlık değil..ailesi alıştırmamış onlar da öyleler.geçen meyve getirdim yiyelim diye yanında mısır patlatmıstım mısır dişinin arasına girdi diye meyve bıçağını dişlkerine götürdü kızdım bagırdım kürdan yokmu midemi bulandırdım dedim tavır aldım yıne olmuyor..özünde çok iyi biri çok iyi bir eş ama bu temizlik konusunda napacam bu adamla yol gösterin :S

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkide çok titiz diye dert yanıcaktım ama okuyunca eşin biraz abartmış sanırım,bu yaştan sonra nasıl alıştırılır ki insan temizliğe, acaba şakayla karışık değilde ciddi anlamda konuştunmu ondan soğumakla falan tehdit etsen yada cinselliklee ,

ay valla ne desem bilemedim ama Allah yardımcın olsun öncelikle gerçekten çok zor bir durum
peki haftada 1 banyo yapıyorsa yani ilişkiden ilşkiye mi yapıyor?
benim eşim haftasonları sabah uyandığında yatakta vakit geçirmek ister ama benya ağzım kokarsa diye kendimi uzak tutarım uzak dururum o aşırı titiz olmasına rağmen benm ağız kokumdan hiç iğrenmez bunu bildiği için kalkar kalkmaz hemen dişlerini fırçalar öyle gelir yanıma
abu karşılıklı anlayış isteyen bir şey oturup ciddi bir ortam oluşturup sadece bu konudan konuşmalısın bence açık açık söyle cinsellikten de soğuyorum diye bakalım ne diyecek ?

oooooooffffff başında durup zorla yaptır bu ne böyle....
çok fenaymış gerçekten...
bide kırmamayı fln düşünmeden ciddi ciddi konuş bence...

Son düzenleme:

Haftada 1 banyo yapıyor demişsiniz. Yeni evli sayılırsınız bir yerde, 9 aylık görünüyor takviminizde...
Üstüme vazife değil kusura bakmayın ama cinsel münasebet de mi temizliğini etkilemiyor?
Sonuçta o durum için bile çok dikkat etmeli temizliğine sizin istekli olmanız açısından...
Yanılıyor muyum? Onu bu durumla vurabilirsiniz belki... Ter kokuyorsun, kötü görünüyorsun diyerek ve uzak durarak vs...:26:

Arkadaşlar Kusura Bakmayın Konuyla Alakası Yok Ama Bişey Sormak İstiyorum Ben Yeni Konu Açmak istiyorum ama Nasıl Olduğunu Bilmiyorum Bana Yardımcı Olurmusunuz.

Çok rahatsız edici bir durum,Allah size sabır versin.Bazı şeyleri ,mesela dişlerini fırçalama alışkanlığını kazandırabilirsiniz.Ama beden temizliğine dikkat etmiyorsa,şimdiden sonra değişir mi bilemiyorum.Eşinize,kırmadan;ben çok terlemiştim duş aldım,hadi sende al sonra tv izleyelim diyebilirsiniz.Yada her gün giyisilerini değiştirmediğinde,neyi beklediğini sorun.Ne kadar uğraşsanızda,ailesinde öyle gördüğü için sizi uğraştırır.

Sabrına hayran kaldım Nasıl dayanır nasıl dile getirmez bunca şeyi bi insan . . . :26:
İster kırılsın ister üzülsün . . Bunlar çok önemli detaylar şahsen kadın için . .

Konuşun eşinizle rahatsızlık duyduğunuzu sırf bu sebeplerden dolayı soğumaya başladığını belirtin .

yani kusura bakma canım ama okudukça içim ürperdi gerçekmi bunlar diye düşündüm
nasıl yani yaa nasıl olabilir böyle ve sen bu durumda nasıl onu kırmamak diye düşünürsün
biz akşam yataktan önce duşumuzu alırız sabah kalkar yine alırız
mutfakta bazen birlikte yemek yaparız terledik der tekrar duşa gireriz
yani hala düşünemedim o tarif ettiğin insanı
benim 60 yaşındaki babam her sabah duş alır traş olur

büyük konuşmak gibi olmasın ama ben olsam kesin sınır getiririm bu şekilde bir insanla aynı yatağa yatmam
yani ne bileyim bir takım şeylerle yaptırmaya çalışırım
işte dişini fırçalamazsan öpmem duşunu almazsan yatmam gibi
vallahi aklım durdu allah yardımcın olsun

offf alınma arkadaşım ama okurken midem bulandı benim..

şakayla karışık söyleme bence,direk pat pat yüzüne söyle...

valla ben beden temizliğime ne kadar önem veriyorsam,karşımdaki adamda o kadar temiz olacak kesin ve net.

Rahatsız edicilikten ziyade korkunç bir durum bu? Eşiniz insan içine cıkıyor, birileriyle çalışıyor :S Çok sert bir dille uyarılması gerekir.

benim evlenirken en korktuğum şeydi bu durum yani nişanlılıkta falan insan illaki dikkat ediyo ama aynı evin içinde bakalım nolcak diye ama allahıma şükür temiz çıktı kocacım :) sadece pazar günleri dişini fırçalamaya üşenir ondada dilimden kurtulamaz ve sonunda fırçalar:) ben fırçalayana kadar öpmüyorum mesela hemen mesafeyi koyuyorum sende yap umarım işe yarar!!!

Geçen geyıktekı arkadaslarıma ısyerınde kı arkadasın koktugunu anlatmıstım
Eşinizin beraber calıstıgı ınsanlarada yazık ıgrenc bı durum oluyor ınanın
o sabah ıse geldıgımde kusmamak ıcın kendımı zor tutmustum ve butun gunum etkılenmıstı koku yuzunden

Son düzenleyen: Moderatör:
ya mesela 2 günde bi yatağın üstüne temiz gecelik ve iç çamaşırı bıraksan giymesi için.

eve geldiğinde hadi ellerini yıka da yemeğe oturalım desen..

çoraplarını çıkardığın yerden alıp aynı yere temizini koysan

yatmadan önce dişlerini fırçala,fırçala,fırçala diye üstüne basa basa konuşsan

hadi gel yaramazlık yapalım banyo da diyip önce onu soksan

vs vs..işin zor valla..

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun eşim böyle olsaydı ne yapardım bilmiyorum. insan sevdiğinden tiksinmez ama herşeyin bir sınırı var insan kendinden bile tiksinir böyle gezerse.

işiniz çok zor düşünemiyorum benim kocam böyle olsun adam kıyafetini katlayıp dolaba koymuyo diye dert yanardım...haftada bir kere duş alıyo demişsiniz çok özür dilerim ama cinsellik olunca duş almıyormu bu adam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…