- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
Geçen geyıktekı arkadaslarıma ısyerınde kı arkadasın koktugunu anlatmıstım
Eşinizin beraber calıstıgı ınsanlarada yazık ıgrenc bı durum oluyor ınanın
o sabah ıse geldıgımde kusmamak ıcın kendımı zor tutmustum ve butun gunum etkılenmıstı koku yuzunden
Arkadaşlar baslıkta dedıgım gıbı eşim pis.bende çok titiz düzenli biri değilim ama temızlık benım ıcın onemlı.dişlerini fırçalamaz ,konuşunca sapsarı yada yemek artıkları görünür.haftada 1 banyo yapar o da kaç kez söylememe ragmen,tırnaklarını kesmez hatta ben zorlarım ben keserım bazen dipleri siyah siyah olur.sabah kalktıgında yuzunu yıkamaz gözlerı capaklı capaklı gezer tum gun aynaya bakmaz.,saçları yaglı yaglı gezer..çamasırlarını banyodan banyoya degıstırır,kullansın dıye kaç tane deodorant aldım parfumler dus jellerı aldım kullanmıyor ter ter kokuyor delırecem:S cinsellikten soguyorum böyle olunca yaklaşmak bıle ıstemıyorum.kırmamak ıcın sakayla karısık soyluyorum dıslerını fırcala onu yap bunu yap kaç kere soyluyorum olmuyor..alışkanlık değil..ailesi alıştırmamış onlar da öyleler.geçen meyve getirdim yiyelim diye yanında mısır patlatmıstım mısır dişinin arasına girdi diye meyve bıçağını dişlkerine götürdü kızdım bagırdım kürdan yokmu midemi bulandırdım dedim tavır aldım yıne olmuyor..özünde çok iyi biri çok iyi bir eş ama bu temizlik konusunda napacam bu adamla yol gösterin :S
ya mesela 2 günde bi yatağın üstüne temiz gecelik ve iç çamaşırı bıraksan giymesi için.
eve geldiğinde hadi ellerini yıka da yemeğe oturalım desen..
çoraplarını çıkardığın yerden alıp aynı yere temizini koysan
yatmadan önce dişlerini fırçala,fırçala,fırçala diye üstüne basa basa konuşsan
hadi gel yaramazlık yapalım banyo da diyip önce onu soksan
vs vs..işin zor valla..
Arkadaşlar baslıkta dedıgım gıbı eşim pis.bende çok titiz düzenli biri değilim ama temızlık benım ıcın onemlı.dişlerini fırçalamaz ,konuşunca sapsarı yada yemek artıkları görünür.haftada 1 banyo yapar o da kaç kez söylememe ragmen,tırnaklarını kesmez hatta ben zorlarım ben keserım bazen dipleri siyah siyah olur.sabah kalktıgında yuzunu yıkamaz gözlerı capaklı capaklı gezer tum gun aynaya bakmaz.,saçları yaglı yaglı gezer..çamasırlarını banyodan banyoya degıstırır,kullansın dıye kaç tane deodorant aldım parfumler dus jellerı aldım kullanmıyor ter ter kokuyor delırecem:S cinsellikten soguyorum böyle olunca yaklaşmak bıle ıstemıyorum.kırmamak ıcın sakayla karısık soyluyorum dıslerını fırcala onu yap bunu yap kaç kere soyluyorum olmuyor..alışkanlık değil..ailesi alıştırmamış onlar da öyleler.geçen meyve getirdim yiyelim diye yanında mısır patlatmıstım mısır dişinin arasına girdi diye meyve bıçağını dişlkerine götürdü kızdım bagırdım kürdan yokmu midemi bulandırdım dedim tavır aldım yıne olmuyor..özünde çok iyi biri çok iyi bir eş ama bu temizlik konusunda napacam bu adamla yol gösterin :S
MẺrhaba, bu söylediklerinizden ésiniz rahatsiz olmuyor mu,yani o kendine göre gayet ổrmal mi,cevre tảrafinan filan da illaki farkediliordur, o zâmn tepkisi ne oluor ,ya da ne söyluor bu konu hakkinda,,konunuzu görünce aklima kuzenimin éski ési geldi,o pís degildi âma díslerini fircalamazdi,âma dísleri de bembeyazdi o ảyri !DÍs fircasi dahi yoktu o denli yani.
gece yatarken üstüne domestosu boca edin :))) şaka bi yana erkeklerde kesinlikle temizlik bekarlıktan alışma meselesi.pisse bekarken temizlik görmediği içindir yada uyarılmadığı içindir..
ben yapardım valla o dediğini hiç acımazdım
ya mesela 2 günde bi yatağın üstüne temiz gecelik ve iç çamaşırı bıraksan giymesi için.
eve geldiğinde hadi ellerini yıka da yemeğe oturalım desen..
çoraplarını çıkardığın yerden alıp aynı yere temizini koysan
yatmadan önce dişlerini fırçala,fırçala,fırçala diye üstüne basa basa konuşsan
hadi gel yaramazlık yapalım banyo da diyip önce onu soksan
vs vs..işin zor valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?