Eşim pisss !!

koca adam bu yaştan sonra öğenirmi bilmem ama ben okudukça, eşinizi akşamdan çamaşır suyuna basasım geldi.
ben evde taze soğan turp gibi ağzı kokutan şeylerin yenmesine bile tahammül edemem
çata çat söyleyin şaka filan kar etmez işiniz zor ama gerekirse peşinde dolanın uyarın sürekli

benim eski işyerimde de bekar bi çocuk vardı.hergün aynı kıyafetle gelir giderdi.saçları yağ içinde,dişlerini sorma bile,gözleri çapaklı,ağzının kenarı yemek artığı dolu off bide kokardı ki anlatamam odama gelip gidince cam açardım valla.

anlasın diye yanınmdayken off bu koku ne böyle lağım patlamış gibi derdim ama kime derdim.

yaz günü kısa kollu gömlekle gelmiş bi gün tam karşımdayken kolunu bi kaldırdı aman allahım bir kıl var saçım kadar nerdeyse

sonra dayanamadım diğer kızlara gördüğüm kıl yuvasını anlattım.sonra internette bir video var eski sanatçılardan birinin filminden bi kare, orda adam bale öğretmeni ve koltuk altı kıl dolu iğrenç diye dalga geçerek baktığımız bi video.

bekar arkadaşım bi gün hepimizi çağırdı gelin videoya bakın diye..tabii bu kokarca da var başladık tüm kızlar,ayy pislik,ay iğrenç bu ne be,nasıl bi erkek,insanmı hayvanmı belli deil felan dedik.sonra muhtemelen kestiki koku azaldı.

daha sonrasında sanırım şikayet aldı müşterilerimizden,müdür, bunu ikaz ederken duydum..sonrada ayrıldı çocuk.

allh sabır versın walla...
benımkının bı pijamasını dürmeme olayı var o bıle benı dellendırıyor bazen..
bu saatten sonra alısmaz cnm ya..
ama cinsellıgı tehtıd olrak kullanırsan olabılır..
bnm esım tehtıdden akıllanamaz benımkı karsına alıp duzgunce konuscan
baktın olmuyormu 2 damla gozyası yeter.. :)
herkezın kocası farklı ıste..
esının hassas noktalarını bulmalısın..
benımkı aglamama dayanamaz..

ayşecim temizlik hijyen çok önemli bişey.. onunla konuşmak zorundasın kırılır alınır dıye düşünme sen zaten tatlı dille onu kırmayacağın bi şekilde konuşup rahatsızlığını paylaşabilirsin.. herkesin evliliğinde var rahatsız edici durumlar seni rahatsız eden konu bu .. konuşmadan olmaz arkadaşım kırmadan halledebilirsin bence... yeni bi diş macunu al, bu çok güzelmiş bundan sonra dişlerimizi bunla fırcalıyoruz de, bu parfum sana çok yakışıyo de.. hadi duşa girelim birlikte seni ovalayım de, sigara içiyorsa sigara çok fena koktu sigara içenler için özel diş macunu aldım gibi önerilerde bulun sürekli .. kıyafetlerini akşamdan kirliye at sabah farklı giyinmek zorunda kalsın.. aldığın rollonu sabah aç kollarını de kendin sür ya da bende bunun kadınını kullanıyorum sanada erkek için olanını aldım çok güzel kokuyo deyip hediyeymiş gibi sun ona..sakin ve sabırlı ol aşamayacağın bi durum değil bence canım..

Artık sen bi süreliğine eşten çok öğretici olacaksın kocana başka çaren yok.
Sokacaksın banyoya sırtını orasını burasını keseleyeceksin.Çitileye çitileye yıkayacaksın.
Temiz iç çamaşırları koyacaksın.Kirlileri onu banyoya sokunca kirli sepetine atacaksın.
Ben dişimi fırçalıyorum hadi gel beraber fırçalayalım diyeceksin ki adam ilham alsın senden.
Tırnakları için onurunun törpülenmesi gerekiyor."kadın gibi tırnak uzatılmaz " de.Belki işe yarar da kendi keser.
Yiyeceklerin yanında mutlaka kürdan bulundur.
Banyodan çıkınca parfüm sık orasına burasına.

Ay midem bi tuhaf oldu ya :105:

Sevgili mev*can ,hẢrikasin,ne güzel seyler yazmissin öyle :))

canım yaa cinsellikten soğman o kadar normal ki

nediyecegımı bılemedım şimdi :/ sen şimdi anlattın yaa

bir an gözümün önünde canlandı valla cok haklısın

sogumakta .neden boyle pekı ? aılesı alıştırmamıs olabılır

ama ,kişisel temızlık olsun bır yastan sonra kendını gelıstırme

olsun ,bunlar aileyle pek alakalı degıldır .kişinin kendısıyle alakalı

bır durumdur .sizin uyarılarınıza ragmen hala boyle olması ılgınc

dogrusu .arkadaslar sordu mu bılmıyorum ,kac yıllık evlısınız ?

hep mı boyle idi sonradan mı boyle oldu ? en onemlısı flort zamanında

da boyle miydi?

MẺrhaba, bu söylediklerinizden ésiniz rahatsiz olmuyor mu,yani o kendine göre gayet ổrmal mi,cevre tảrafinan filan da illaki farkediliordur, o zâmn tepkisi ne oluor ,ya da ne söyluor bu konu hakkinda,,konunuzu görünce aklima kuzenimin éski ési geldi,o pís degildi âma díslerini fircalamazdi,âma dísleri de bembeyazdi o ảyri !DÍs fircasi dahi yoktu o denli yani.

çok ileri gittim uçtum bak hiç bişey çare olmazsa
ben çok bunaldım kk da bu derdimi paylaştım bak herkes neler dedi de burdaki yazıları göster
şak bir yana cidden belki utanırda düzene girer temiz olur

Son düzenleme:
arkadasim yemek yiyordum midem bulandi
böyle aliskanlik olmaz
anlattiklariniz feci
benim esimde asiri titiz
basina vura vura ögreteceksin
sabir diliyorum

gece yatarken üstüne domestosu boca edin :))) şaka bi yana erkeklerde kesinlikle temizlik bekarlıktan alışma meselesi.pisse bekarken temizlik görmediği içindir yada uyarılmadığı içindir..

Son düzenleme:
erkekler bizim bi yerimizde bi kusur görse, temizliğimizden şüphe etse acımasızca söylerler yüzümüze.. ama biz niyeyse yapamıyoruz

okurken bile yani rahatsız oldum .Eşine temizlik alışkanlıklarını alıştırmalısın bence bir an önce .Çünkü bu şekilde cinsel hayatınız etkilenir .

Allah yardımcın olsun okurken midem bulandı :2:benim eşim çok titiz günlük duşunu alır her yemekten sonra mutlaka dişleri fırçalar...bende titizim ama bazen hafta sonları banyoya girip dişlerimi fırçalıyormuş gibi yapıp suyu açıyorum ama inanmıyorne yapayım eriniyorum bu dediğimi nadiren yapıyorum ancak anlamış olacakki beni tekrar banyoya gönderiyor...bence canım sen eşini al karşına ve konuş bu yüzden cinsellikten bile soğudupunu falan söyle belki bir nebze toplar kendini...

aslında mantıklı ama öyle yaparsa da hazıra alışır sanki..sorumluluğunu iyice kaybeder gibi
ölene kadar peşinde gezmesi gerekir eşinin

okurken midem bulandı.. iyi siz cinsel münasebette bulunup aynı yatagı paylasıyorsunuz.

flört döneminde dikkat etmediniz mi hic?:26:

bu işin kırılırı ricasımı kalmış canım eşin sen krılırsın üzülürsün diye düşünmüyor olabilecek tüm pislikleri üzerinde topluyor hayretler içinde okudum bu zamanda diş fırçalamayan insanmı var birde yeni evlisiniz
ben senin yerinde olsam karşıma alır ciddi ciddi konuşurdum ve eğer temizliğine dikkat etmezse beraber olmayacağımı elini bile tutmayacağımı söylerdim ve ciddende uygulardım o zaman bak gör eşinin içindeki temizlik canavarı nasıl uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…