Eşim pisss !!

iş yerimde bir kaç adam var çok pis kokuyorlar..artık öyle ki yanımdan geçerken midem hop oturuyor hop kalkıyor..hep derdim ki ya bu insanlar evli gençlerde..eşleri rahatsız olmuyor mu acaba ne biçim eşleri var derdim.

hep eşlerine suç bulurdum. bana göre bir adamın kılık kıyafeti temizliği kadının temizliğini titizliğini gösterir.sakın beni yanlış anlamayın bu benim düşüncem.ben size temiz değilsiniz demiyorum.(haddime de düşmez)

ama böyle bir adamla insan ne kadar beraber kalabilir ki..inanın ben duramam.ona şakayla karışık laf sokacağıma direk söylerim.ve kırılması gerekiyorsa kırılsın hiçte umurumda olmaz.

belkide senin de hatan şakayla karışık söylemen.onu zorunlu kılmalısın.

okurken midem bulandı, Allah sana sabır versin...
canım o sana yaklaşmak istediğinde, dişlerini fırçalamazsa, duş almazsa beraber olmayacağını söyle...
ve sakın sözünden de dönme... bi gün beklicek, iki gün beklicek, baktı olmıcak, mecbur yapacak söylediklerini...
şart koş yani..
böyle böyle alışır belki... bunu istemek senin en doğal hakkın.. bu yüzden boşanan insanlar bile var...

Allahııımm, Allahııımm cidden benim açımdan tahammül edilemeyecek bir durum söz konusu.
Bugüne kadar nasıl sabır ettiniz.:26:

konu sahipleri konuyu uygun zamanlarında acsalar keske :26::26: yorum yazıyoruz. soru soruyoruz,konu sahipleri yok

valla sabah sizde onunla kalkıp ellerinizle yıkayın yüzünü, ilişkiye girip zorla yıkanmasını da sağlayın mecbur üstünü değiştirecek o zaman o çıkmadan atın kıyafetlerini çamaşır makinesine başka bi şey giymek zorunda kalsın.. diş fırçasına macununu sıkın eline tutuşturun gerekirse. parfümünü deodorantını da siz sıkıverin. tabi böyle karşında çocuk varmış gibi uğraşmak zor ama mecbursunuz açıkçası böyle zaman geçmez.

Canım alınma ama okurken bile gözümün önüne geldi resmen midem kalktı. ya böyle ınsanlarda mı var. Benim en cok dikkat ettigim şey dislerdir. Kadın olsun erkek olsun her zaman bakımlı ve temiz olmalıdır. Böyle adama iyi dayanabiliyorsun. Ben de asiri titizim.esim benim kadar olmasa da yine yazılanları okuyunca şükrettim. Bence ister alınsın ister alınmasın ciddi ciddi söyle rahatsız olduğunu. Hatta bazı ortamlarda pis oldugundan bahsederek küçük düşür onu ki zaten sana saygısı olsa o yatağa öyle pis pis girmez hiç çekinme bu konuda. Ömür gecermi ya böyle insanla...

çok zor bi durum olmalı allah yardımcın olsun.onu teşvik edicek şeyler yap en ufak doğru hareketini taktir et,direk söyleme ama laf arasında senin için temizliğin ne kadar önemli olduğundan bahset,bakım ürünlerini hep göz önünde tut

canım Allah yardımcın olsun. yani gerçekten çok zor bir durum. cinsellik kalır mı böyle bir durumda? erkek dediğin de bakımlı olacak ve seni cezbedecek yani.
bilmiyorum ne kadar dayanabilirsin, belki de kötü bir fikir ama sen de onun yaptıklarının tamamını yapamasan da bir kısmını yapsan, belki tiksinecek ve yaptığının iğrenç olduğunu anlayacak. ne bileyim ya uff saçma belki ama sen de bi pazar günü dişini fırçalama, ter kokun arasında cinsellik ne demek görsün. belki anlar dicem ama ben dayanamazdım, sanırım yapamazdım. off bilemedim.

Aaa çok kötü benim eşim de tam tersi çok titiz. Günde 2 kere çamaşırlarını değiştirir. Bu alışkanlık meselesi..çok zor değişir bu özellikle.çünkü çocuklukta kazanılması gerekiyordu. İmkansız değil elbette.. sen azmet yeter.

Çok zor bir durum..yakın bir arkadaşım boşanmak istiyor sebeplerinden biride bu temizlik olayı..O da henüz çözemedi.Sana önerim mesela başkalarından duyduğunu iş yerinde kokan ve pis olan biri hakkında arkasından konuşulduğunu söyleyip farkındalık yaratabilirsin.Yada ondan soğuduğunu konuşabilirsin.Allah yardımcın olsun

ne kötü bi durum ya insan cinsellikten soğur benim zaten ilgim pek yok ilşki yapmaya bide oyle olsa kafayı tırlatırdım allah yardmcn olsun bence bu konuyu dikkate al yoksa sen üzülürsün insan evlilikten soğur bana katılan varmı ?

bunda utandıracak bişey yok rahatsızlığınızı tatlı dille ifade edebilirsiniz..
bu itici duruma tahammül etmek zordur.. bence susarak bi yere varamazsınız kırıcı olmadan derdinizi anlatın derim
tabi bununda içten gelmesi lazım o başka bişey ama rahatsızlığınızı görünce belki değişir

Allahım iğrenç ya gerçekten nasıl sabrettin şaştım kaldım ..benimde en çok takacağım şey karşımdaki insanın temizliğidir çok dikkat ederim ben kişisel temizlik konusunda cok titizim çünkü bazen günde 4 kere dişlerimi fırçaladığım oluyor..özellikle evlendiğimde kendimi düşünemiyorumm günde kac kere banyo yaparım bilmem :) erkekler daha düşüncesizler işte..bence açıkça söyle ağzın kokuyor dişlerini fırçala ter kokmuşsun banyo yap de yoksa çekilmez

dusuncelerine katiliyorum ben esim isten gelince ic camasirlarina kadar hazirlarim banyoya gotururum

Flört döneminde de aynıdır bu adam. Şimdi böyle olmamıştır ki.
Dikkatli olacaktınız. Nasıl hala soğumuyorsunuz ve şaka yollu imalarda bulunuyorsunuz anlamadım.
Olay aşırı boyutlara ulaşmış. Çok çirkin, saygısızca bir durum olmuş.
Sonradan değişmez böyleleri bence. Umarım bir çözüme ulaşabilirsiniz. :/
Bir de tırnaklarını sizin kesmeniz çok tuhafıma gitti.
Koskoca adam gram değişmiyorsa, sizi de pek önemsemiyor demektir.

Son düzenleme:
Evlenmeden önce de aynıymış anladığım kadarıyla. Ailesi de aynı diye yazmış konu sahibi arkadaş.
Bu tür şeylerin eğitimi evde anneden babadan alınmaz mı? Ben mi yanlışım? Bir de işin ucunda sağlık var yahu, hiç mi hastalanmaz? Gerçi bağışıklık kazanmıştır o. Ama peki senin sağlığın? Yani öpüşsen bir şey kaparsın, yatağa girsen on şey kaparsın. İnsan korkar.
Ciddi ciddi konuş işte daha neyin sabrını gösteriyorsun? Sen evde bu kadar nefret ediyorsan iş arkadaşları falan ne diyordur kim bilir.

konu sahibi konusunu açmış sonra unutmuş galiba uğradığı yok.gelirsen sorularımıza cevap veirirsin umarım...

eşinle bu konuyu güzelce konuştunmu yani ben böyle dayanamıyorum artık.ikimizinde mutluluğu için temizliğe dikkat etmeni istiyorum tarzında???

birde bi arkadaş yazmıştı erkeğin temiz olanını görünce yani ütülü kağıt gibi pantolon, bembeyaz şık bir gömlek,kravat kemer ayakkabı uyumu,tertemiz traşlı bi yüz.direk aklıma eşi gelir.
yani ondan ileri geldiğini düşünürüm.genellikle çevremdekiler böyle.benim eşimde düğünde ,bayramda,özel günlerde neyi neyle giyerse uyumlu olacağını bana sorar beraber karar veririrz.işe giderkende günlük elbiseleri ayrıdır onlarıda ütüler başka dolaba asarım ve orda bi kot bi kazak biribirine uydurur.

hergün çorap değiştirir.dişlerini her gün fırçalar.işde de ayrı diş fırçası ve macunu var yeniler eskidikçe.

bence hadi dişlerimizi fırçalayalım,hadi beraber duş alalım diye sen ikna etmelisin yoksa hem sen hem çevrenizdekiler durumdan baya rahatsız olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…