- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
Arkadaşlar baslıkta dedıgım gıbı eşim pis.bende çok titiz düzenli biri değilim ama temızlık benım ıcın onemlı.dişlerini fırçalamaz ,konuşunca sapsarı yada yemek artıkları görünür.haftada 1 banyo yapar o da kaç kez söylememe ragmen,tırnaklarını kesmez hatta ben zorlarım ben keserım bazen dipleri siyah siyah olur.sabah kalktıgında yuzunu yıkamaz gözlerı capaklı capaklı gezer tum gun aynaya bakmaz.,saçları yaglı yaglı gezer..çamasırlarını banyodan banyoya degıstırır,kullansın dıye kaç tane deodorant aldım parfumler dus jellerı aldım kullanmıyor ter ter kokuyor delırecem:S cinsellikten soguyorum böyle olunca yaklaşmak bıle ıstemıyorum.kırmamak ıcın sakayla karısık soyluyorum dıslerını fırcala onu yap bunu yap kaç kere soyluyorum olmuyor..alışkanlık değil..ailesi alıştırmamış onlar da öyleler.geçen meyve getirdim yiyelim diye yanında mısır patlatmıstım mısır dişinin arasına girdi diye meyve bıçağını dişlkerine götürdü kızdım bagırdım kürdan yokmu midemi bulandırdım dedim tavır aldım yıne olmuyor..özünde çok iyi biri çok iyi bir eş ama bu temizlik konusunda napacam bu adamla yol gösterin :S
iş yerimde bir kaç adam var çok pis kokuyorlar..artık öyle ki yanımdan geçerken midem hop oturuyor hop kalkıyor..hep derdim ki ya bu insanlar evli gençlerde..eşleri rahatsız olmuyor mu acaba ne biçim eşleri var derdim.
hep eşlerine suç bulurdum. bana göre bir adamın kılık kıyafeti temizliği kadının temizliğini titizliğini gösterir.sakın beni yanlış anlamayın bu benim düşüncem.ben size temiz değilsiniz demiyorum.(haddime de düşmez)
ama böyle bir adamla insan ne kadar beraber kalabilir ki..inanın ben duramam.ona şakayla karışık laf sokacağıma direk söylerim.ve kırılması gerekiyorsa kırılsın hiçte umurumda olmaz.
belkide senin de hatan şakayla karışık söylemen.onu zorunlu kılmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?