Eşim pisss !!

belli bir yaşa gelmiş bir insanı değiştirmek zordur öyle alışmış gelmişse kolay kolay değişmez ama sen çekinmeden bıkmadan konuş onu uyar yavaş yavaş duş almaya tırnak kesmeye diş fırçalamaya alıştırmaya çalış.senin için zor bir durum Allah kolaylık versin

ben 2.5 yaşındaki kızıma bu şekilde sevdirmeye çalışıyorum diş fırçalamayı ve duşu..

Hiç kimse koca adamla bu şekilde uğraşmak zorunda değil..

Açıkca söyleyin bence.

Kırılsın da kendine çeki düzen versin..

Kadınlar yapsa erkekler pat diye söyler, kadın demek fedakarlık demek ya, biz düşünürüz kırılacak mı diye..

Koca adam dişleri yemek artıklarından görünmüyorsa, saçları yağdan yapışmışsa kırılmayı haketmiştir ..kimse kusurabakmasın benim düşüncem.

Bu başlıktaki neredeyse tüm yorumlarınıza katılıyorum. Konu sahibinin yazdıkları beni de rahatsız etti ama konu sahibinin eşine, iğrenç veya konu sahibine midesiz lafına varacak eleştiriler yapmayı kendime hak görmüyorum. Çözüm sunanlar olmuş ama ıyk ıyk deyip övünç yeri bulanlara da anlam veremiyorum. Ayrıca da dediğiniz gibi bunun flörtle falan alakası yok. Başlarda tanıma aşamasında özen gösterme mutlaka daha fazladır. Kimi aynı kalır, kimi hepten bırakır.

Ayrıca diş fırçalıyorum diye övünülmez. Bu normal bir durumdur. Bunu meziyet sanıp doğrudan konuştuğunuz insanın eşine iğrenç pis demeniz çok 'iğrenç'.

cidden bu son yorumları okuyunca döne döne baktım acaba kim kimi ezmiş diye..
bi konuda da yorum yapanları ezmeyiverseler ya...

''' pis demeniz çok 'iğrenç''''

konu başlığını okuduysanız zaten konu sahibi kocasına piss demiş
biz ne diyelim ''aa öyle deme taş olursun temiz senin koca ''mı denilseydi:44:

Son düzenleme:
Flört etmeden görücü usulü bir evlilik miydi? yazdıklarınız dağınıklık anlamında sadece evlenince belli olan türden değil çünkü..

açık açık söylemeniz lazım, koca adam sonuçta, dikkat etmesi gerekir

''' pis demeniz çok 'iğrenç''''

konu başlığını okuduysanız zaten konu sahibi kocasına piss demiş
biz ne diyelim ''aa öyle deme taş olursun temiz senin koca ''mı denilseydi:44:

Pis demek başka iğrenç, böyk, midem bulandı, tiksindim, kuscam vs demek başka. Bunları dediğiniz kişi yorum yaptığınız kişinin kocası.

Gerçekten çekilir şey değil, flörtte veya nişanlılıkta nasıl farketmedin anlayamadım. Bir insanın temiz mi pis mi olduğu seyrekte görüşülse üstünden başından, dişlerinden, tırnaklarından, ayakkabılarından, eğer gittiysen evinden odasından belli olur bir şekilde. Ki sen kokuyor diyorsun, eee o zamanlar kokmadı mı burnuna hiç.
Ter kokusu, ayak kokusu, ağız kokusu otobüste dolmuşta bile mahvediyor insanı, sense bu insanla yaşıyorsun Allah yardımcın olsun. Aynı durumda bir arkadaşım var, onun eşi de haftada bir duş alıp çamaşır değiştiren, kızcağız gömlekleri kirliye atmasa belki haftalarca giyen bir tip. 3-4 yıldır yatakları ayrı, değişmiyor olmuyor ve nefret etmiş artık, çocuk için evlilik rolü oynuyor.
Kırmadan üzmeden diye bişey yok kusura bakma, kırarak, gerekirse rencide ederek, söyleye söyleye olur ancak. Ayy bişey koktu senin ayağın mı? atletlerinin kiri ağarmıyor, gel seninde tırnaklarına oje sürelim v.b.....bunun yolu ancak bu yani, adam halinden memnun çünkü.
Temizliğimize kendimizi rahatsız hissettiğimiz için özen gösteririz, toplum içinde ayıplanmamak, başkalarını rahatsız etmemek için dikkat ederiz. Öncelikle bu durumunun seni ve çevresini rahatsız ettiğini iyice bi anlaması lazım.

Hanımlar,
yine neler oluyor?
İnsanın uygun sandığı an bir anda uygunsuz bir ana dönüşebilir, birkaç gündür bu uygun an lafını çok okur oldum.
Üyeler istediği an konu açabilir, istediği anda cevap verir.
Sitede konu açma, yorum yapma vakti diye bir kural varda benim mi haberim yok?

Üye size cevap veremez çünkü konu içeriği silmekten ceza aldı, üyenin profiline baksaydınız anlardınız ve birbirinizle bunca polemiğe girmezdiniz.

Üye sizin mideniz bulansın diye değil, fikir almak için konu açmış, reaksiyonlarınızla üyeyi rencide edebileceğiniz aklınıza geliyor mu hiç?

Pis demek başka iğrenç, böyk, midem bulandı, tiksindim, kuscam vs demek başka. Bunları dediğiniz kişi yorum yaptığınız kişinin kocası.

konu başka bişey olsa bizde pis iğrenç desek haklısınız
ama meyve bıçağıyla dişini karıştıran birine istemsizde olsa böyle tepki verilir..
o bıçak yıkansada başkaları da onu kullanıyo..
keşke konu sahibi fazla detay vermeseydi'' kişisel bakımını yapmıyo'' deseydi..
insanlarda bu kadar tepki vermezdi..

temizlikte aynen ahlak, saygı gibi aile içinde öğrenilmesi gereken şeylerdir ağaç yaşken eğilir anne baba ne kadar erken öğretirse temizliği o kadar iyi ama sanırım aile içinde de böyleymiş ki evlenince de devam ettirmiş yoksa öylr alışmasa yapmaz. Kaynananız kayınpederiniz nasıl yanii gidiyorsunuzdur muhakkak evleri üst başları. Çok zor böyle bir adamla yaşamak gerçekten ama öğreteceksiniz bıkmadan ama kırmadan da. Bir çocuğa ilk defa öğretiyor gibi başka sorunlarınız da yoksa alışkanlık haline getirmesini sağlayacaksınız bir şekilde.

Herkes gerçekten büyümeyi başarabilmiş,sorumluluk sahibi bir koca adamla evli olmak ister elbette..
Kimse seve seve uğraşmaz ki.. Ama evlilikleri ayakta tutan sabır değil midir tahammül gücü değil midir?
Kimi uğraşamam cicim hadi eyvallah der bu sebepten ayrılır sonra bakar ki benim ki temiz değildi
şimdiki adam da başka anlamda tembel,pasif,aşırı kıskanç ya da piskopat..
Özünde iyi biridir eşim demiş konu sahibi.. O halde bu olumsuzu düzeltmek için çabalamalı
olmuyorsa bir ömür katlan demiyorum ki..
Tahammül edemezsek tahammül bekleyemeyiz diye düşünüyorum..
Şimdi kalp kırarak mı bu adam temizliğe yanaşır yoksa çocuk gibi eğlendirerek mi
gelin biraz daha düşünelim..

1,5 aylık evliyim ve aynı durum bende de var. bıktım kızzlar. benmi söylcem benmi takip edicem ya.. inanın yataga yatmasını istemiyrum. kırarak konuştum kavga ettim güzellikle ssöyledim olmuyor. bana sen abartıyorsun bana emir verip durma bana bunları yap diyip duramasın diyor. daha bugun sabah kavga etik bu yüzden. ben de dedim ben senin ev arkadasın değilim tabii ki karışırım. ben senle yatagımı paylaşıyorsam hatta bedenimi bunlara dikkat etmek zorundasın diyorum. cinsellikten soğudum sırf bu yuzden bana dokunmasını istemiyorum. ve nasıl düzelir böle biri 33 yaşında ...
çok şanssızım allahım. biliyorum ki her erkek böyle değil. etrafımda görüyorum arkadaslarımın eşlerini tertemizler kilolarına dikkat ediyorlar. bu yaşta nasıl göbek yaptı o kadar anlatamam. yürüyüş yap gece yeme diyorum yok. her gün 1 lt kola içiyor yapma diyorum konuşuyorum yok..........düzelmez biliyorum napıam bilmiyorum

Kavga ile emir cümleleri ile düzelmeyeceği kesin
Tatlılıkla yanaşın,dinlemiyorsa küsün,kırgınlığınızı belli edin..
Birlikte de olmayın bu durumda.. Sizi kararlı görünce olumlu bir adım
gelir belki..
Olmadı yatak odasına götürür gibi yapıp banyoya atılın birlikte
Eminim çok zordur Allah kolaylık versin...

koskoca olmuşlar 40a yaklaşmışlar malesef düzelmeezzler...

bi de bunların tuvaleti pis bırakan modelleri var ya 'eşek kadar adamsın/kadınsın bu ne be' diyip bi tane geçirmek istiyorum.
tuvalet fırçası diye bişey var ya..

birlikte oluyorum zaten belli bir zamandır bu yüzden. sonra da sen beni niye istemiyorsun diyor. ben de sölüyorum sebebini inanmıyor. çıldırmamak elde değil.inanın şı kısa zamanda o kadar yoruldum ki. ayrılmayı çok düşündüm çünkü düşünüyorum da bazen mesela bi de çocuk olsa ben neye nasıl yetişirim.ama bu boşanma konusunda da yalnızım.çünkü bikaç kez annemle konuşmak açılmak istedim ama o kadar uzak ve katı durdu ki yapayalnı hissettim kendimi.sanki boşanmak dünyanın sonu gibi aklından sil geçineceksin dedi bana...ama onun ailesi öyle değil.mesela benle mutsuz olduğunu söylese boşancam dese gayet de ılmlı yaklaşır destek olurlar....ben çok konuda şansszı ve yanlızım işte...

Sorununuz tek buysa hemen boşanmayı düşünmeyin bence..
Daha çok yenisiniz şuan evde iktidar savaşı da söz konusu
Sırf bu yüzden bile inatlaşıyordur. Siz uzaklaştıkça ve kararlı
oldukça elbet ne yapıyorum ben diyecektir. Umarım geç
olmaz bunu dediğinde..Sorun odaklı olmayın çözüm odaklı olun
Tabi eşinizi seviyorsanız.. Sevgi yoksa sabır olmaz bu durumda..

bunun dışında sorunum yok diyebilirim.bu herşeyi etkilese de.
bilmiyorum ama evlilk çok zor gerçekten.kadının yükü çok fazla..

canım sabırlı olmalısın öncelikle. daha çok yenisin evlilikte. ilk zamanlar inatla senin dediklerini yapmamayı güç savaşında galip olmak sayar erkekler. ama zamanla senin dediklerine uyum sağlar, hatta bazı konularda yönlendirmeni bekler emin ol. yani eşin ne kadar kirli biri bilmiyorum, yatağa bile yaklaştırmak istemediğine göre seni epey rahatsız eden durumlar vardır ama biraz sabır göstersen? hiç mi tahammül edilemeyecek gibi? bence düzelecektir zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…