- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
Önce birlikte hareket edin birlikte duş alma,diş fırçalama gibi
eğlenceli bulsun..
Sonra temizliğin rahatlatıcı etkisini hissederek kendiliğinden dikkat
edecektir diye umuyorum..
Tabi o dikkat ettikçe pekiştireç vermeyi unutma sakın
davranışın devamlılığı açısından önemli!
Ayy çocuk mu bu yaa dediğini duyabiliyorum
ama erkekler bazı açılardan cidden çocuktan farksız..
Kolay gelsin işin zor valla
Psikolog olmaya hevesli çok kişi görüyorum; nedir bu hava anlamıyorum. Ben bu problemi çözerim, bana sadece verileri ver:)) Böyle birşey yok; burda sadece farklı fikirler var o kadar. Sadece o kişinin yazdığı kadarını bilip, kendi özel koşullarını bilmeden, mizacını bilmeden doktor edasıyla yaklaşanları anlamıyorum. Evlenmeden karşı tarafın bazı yönlerinin görülemeyeceğini düşünüyorum. Hafta sonları buluşulan bir flört döneminde eş adayının pis olup olmadığını anlayamayız. Adam birkaç saatlik buluşmaya gelirken en özenli haliyle gelir sanırım.
burada kimse kimseyi ezmiyor. sadece konu açan arkadaşlar uygun anlarında konu açsınlar ki biz yorum yapanlar da sorularımıza cevap alabilelim.
ona göre yorum yapabilelim.
yorumunuza yazmak istedim. kadın kadının kurdu mudur ? ne alakakimsenin kimseyi ezdiği de yok ayrıca.
---
konu sahibi arkadaşım gelip bizi bilgilendirirsen çok seviniriz. görücü usülü mi evlendin ? birbirinizi evlilikten önce tanıma fırsatınız olmadı mı ? evlilik öncesi süreçte nasıldı eşiniz?
Bu başlıktaki neredeyse tüm yorumlarınıza katılıyorum. Konu sahibinin yazdıkları beni de rahatsız etti ama konu sahibinin eşine, iğrenç veya konu sahibine midesiz lafına varacak eleştiriler yapmayı kendime hak görmüyorum. Çözüm sunanlar olmuş ama ıyk ıyk deyip övünç yeri bulanlara da anlam veremiyorum. Ayrıca da dediğiniz gibi bunun flörtle falan alakası yok. Başlarda tanıma aşamasında özen gösterme mutlaka daha fazladır. Kimi aynı kalır, kimi hepten bırakır.
Ayrıca diş fırçalıyorum diye övünülmez. Bu normal bir durumdur. Bunu meziyet sanıp doğrudan konuştuğunuz insanın eşine .
''' pis demeniz çok 'iğrenç''''
konu başlığını okuduysanız zaten konu sahibi kocasına piss demiş
biz ne diyelim ''aa öyle deme taş olursun temiz senin koca ''mı denilseydi:44:
. Ayy bişey koktu senin ayağın mı? atletlerinin kiri ağarmıyor, gel seninde tırnaklarına oje sürelim v.b.....bunun yolu ancak bu yani, adam halinden memnun çünkü..
Pis demek başka iğrenç, böyk, midem bulandı, tiksindim, kuscam vs demek başka. Bunları dediğiniz kişi yorum yaptığınız kişinin kocası.
ben 2.5 yaşındaki kızıma bu şekilde sevdirmeye çalışıyorum diş fırçalamayı ve duşu..
Hiç kimse koca adamla bu şekilde uğraşmak zorunda değil..
Açıkca söyleyin bence.
Kırılsın da kendine çeki düzen versin..
Kadınlar yapsa erkekler pat diye söyler, kadın demek fedakarlık demek ya, biz düşünürüz kırılacak mı diye..
Koca adam dişleri yemek artıklarından görünmüyorsa, saçları yağdan yapışmışsa kırılmayı haketmiştir ..kimse kusurabakmasın benim düşüncem.
1,5 aylık evliyim ve aynı durum bende de var. bıktım kızzlar. benmi söylcem benmi takip edicem ya.. inanın yataga yatmasını istemiyrum. kırarak konuştum kavga ettim güzellikle ssöyledim olmuyor. bana sen abartıyorsun bana emir verip durma bana bunları yap diyip duramasın diyor. daha bugun sabah kavga etik bu yüzden. ben de dedim ben senin ev arkadasın değilim tabii ki karışırım. ben senle yatagımı paylaşıyorsam hatta bedenimi bunlara dikkat etmek zorundasın diyorum. cinsellikten soğudum sırf bu yuzden bana dokunmasını istemiyorum. ve nasıl düzelir böle biri 33 yaşında ...
çok şanssızım allahım. biliyorum ki her erkek böyle değil. etrafımda görüyorum arkadaslarımın eşlerini tertemizler kilolarına dikkat ediyorlar. bu yaşta nasıl göbek yaptı o kadar anlatamam. yürüyüş yap gece yeme diyorum yok. her gün 1 lt kola içiyor yapma diyorum konuşuyorum yok..........düzelmez biliyorum napıam bilmiyorum
birlikte oluyorum zaten belli bir zamandır bu yüzden. sonra da sen beni niye istemiyorsun diyor. ben de sölüyorum sebebini inanmıyor. çıldırmamak elde değil.inanın şı kısa zamanda o kadar yoruldum ki. ayrılmayı çok düşündüm çünkü düşünüyorum da bazen mesela bi de çocuk olsa ben neye nasıl yetişirim.ama bu boşanma konusunda da yalnızım.çünkü bikaç kez annemle konuşmak açılmak istedim ama o kadar uzak ve katı durdu ki yapayalnı hissettim kendimi.sanki boşanmak dünyanın sonu gibi aklından sil geçineceksin dedi bana...ama onun ailesi öyle değil.mesela benle mutsuz olduğunu söylese boşancam dese gayet de ılmlı yaklaşır destek olurlar....ben çok konuda şansszı ve yanlızım işte...
birlikte oluyorum zaten belli bir zamandır bu yüzden. sonra da sen beni niye istemiyorsun diyor. ben de sölüyorum sebebini inanmıyor. çıldırmamak elde değil.inanın şı kısa zamanda o kadar yoruldum ki. ayrılmayı çok düşündüm çünkü düşünüyorum da bazen mesela bi de çocuk olsa ben neye nasıl yetişirim.ama bu boşanma konusunda da yalnızım.çünkü bikaç kez annemle konuşmak açılmak istedim ama o kadar uzak ve katı durdu ki yapayalnı hissettim kendimi.sanki boşanmak dünyanın sonu gibi aklından sil geçineceksin dedi bana...ama onun ailesi öyle değil.mesela benle mutsuz olduğunu söylese boşancam dese gayet de ılmlı yaklaşır destek olurlar....ben çok konuda şansszı ve yanlızım işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?