- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
benim evlenirken en korktuğum şeydi bu durum yani nişanlılıkta falan insan illaki dikkat ediyo ama aynı evin içinde bakalım nolcak diye ama allahıma şükür temiz çıktı kocacım :) sadece pazar günleri dişini fırçalamaya üşenir ondada dilimden kurtulamaz ve sonunda fırçalar:) ben fırçalayana kadar öpmüyorum mesela hemen mesafeyi koyuyorum sende yap umarım işe yarar!!!
Allah yardimcin olsun bazen çocuklara bile temizlik aliskanliklari kazandirmak bile o kadar zor ki kocaman adam olunca kim bilir nasil zordur...
Bence bir sure yaparsa aliskanlik haline gelir yapmazsa rahatsiz olur... Ilk asamada sen çok temiz çok bakimli ol bir kendisine baksin birde sana belki kendisinden o da rahatsiz olur, sonra her gece çikardigi elbiseleri kaldir yerine temizleri koy (mis gibi yumusatici kokan hatta parfum bile sikabilirsin) ama her gece yap bunu hatta kendisine sor yarin bunu mu giyersin yoksa bunu mu diye... sonra atiyorum sen salata hazirlarken hadi ben salata yapiyorum sen de bu arada bir dus al de (almak istemezse israr et "bak sen kocamsin ben tiksinmiyorumama emin ol senin gibi saçi yagli ter kokan bir komsumuz olsa evinde yemek bile yiyemem belki de insanlar da senin hakkinda oyle dusunuyodur" gibi seyler soyle), dis firçasini da zorla ver eline dislerin sararmis, agzin kokuyor ne olur lutfen benim hatirim için falan israr et yapmazsa da gerekirse kavga et... Ve en onemlisi banyodan sonra dislerini firçaladiktan sonra iltifat et "çok guzel kokuyorsun", "dislerin bembeyaz gulunce ne guzel oluyorsun", kiyafetleri için "bugun çok sıksın"... ç"ok degistin kendine çok bakiyosun bu halin çok hosuma gidiyo" falan de motive et yaptiklariyla gurur duysun... Tepesinden ayrilma ev de temiz olsun eve guzel guzel kokular sık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?