Eşim pisss !!

bnm eşim sabah yatakta konuşacağı varsada ağzı kapalı mırıl mırıl anlatmaya çalışır.5 yıldır evliyim hala aynı.Eve her geldiğinde duşunu alır.Cinsellikten önce muhakkak duşunu alır,tabii bende.Ama bn dişlerini fırçala hiç demem biraz alışkanlık sanırım ,dikkat eden adam kendi yapıyor.yapmayan kocaların eşine allah yardım etsin.Daha eşimin ter kokusunu duymadım 10 yıldır tanıyorum

Önce birlikte hareket edin birlikte duş alma,diş fırçalama gibi
eğlenceli bulsun..
Sonra temizliğin rahatlatıcı etkisini hissederek kendiliğinden dikkat
edecektir diye umuyorum..
Tabi o dikkat ettikçe pekiştireç vermeyi unutma sakın
davranışın devamlılığı açısından önemli!
Ayy çocuk mu bu yaa dediğini duyabiliyorum
ama erkekler bazı açılardan cidden çocuktan farksız..
Kolay gelsin işin zor valla

arkadaslar herkes "midem bulandı" deyip duruyor,kızcagızda zaten ondan muzdarip yani onun aklına glemeyen bi yol göstermenizi istiyor...sizin kocalarınız temiz mi nasıl diye sormamış dikkatinizi çekerim

canım,seni anlıyorum çok zor bir durum,ama zamanla eşin düzelecektir bence.seninle yaşadıkça ve rahatsızo ldugunu sürekli dile getirdigin zaman bu durumdan kendisi de sıkkılıp düzelmeye bakacak emin ol..özellikle cinsellikte rahatsızlıgını belli et,git dişlerini fırçala de ter kokusu geliyo aşkım,böyle olunca canım istemiyor de falan..daha bi sürü şey diyebilirsin...bi arkadasında dedigi gibi 2 günde 1 en azından çamaşır ver gece yatarken...dişlerini de söyle..işyerinde nasıl duruyosun öyle de çok sararmış diş beyazlatıcı mı alsam sana de...zaman lazım biraz çok eski evli degilsiniz galiba,zamanla düzelir bence...bizimde bu kadar olmasada bazı temizlik sorunlarımız oluyordu ama nerdeyse hepsi bitti..bi tek wc de sigara içip küllere dikkat etmemesi var hep uyarıyorum ama unutuyortaunştıgımızda kazakları hep sigara kokardı nefret ederim.artık kaç günde yıkıyosalar onun da sucu degildi ki:26:aile alışkanlıgından oluyo canım düzelir gibime gleiyo inş düzelir.

merhaba,
anlıyorum sizi çok zor ama bence imkansız değil.
kimse mükemmel değil sizin eşinizin kusuru da budur belki.
ben sizin yerinizde olsam temizliğin ne güzel bişey olduğunu belli ederdim sürekli,
diyelim duştan çıktım, "ooh nası rahatladım cildim nefes alıyor saçlarımın kaşıntısı gitti, kaslarım gevşedi sıcacık ne güzel geldi." derdim.
sonra geceleri dişlerimi fırçalarken onun fırçasına da macun sürer "hadi bakalım" derdim sonra onla yarışırdım ağzımızı yıkarkan şakalaşırdım vs eğlenceli hale getirirdim.
dişlerimi fırçalamadan önce "ayy dişlerim çok rahatsız hemen fırçalamam lazım" derdim ki o da dişlerindeki rahatsızlığı fark etsin.
mesela bi gün fırçalamamış olun sabah kalktığınızda "aay ağzımın tadı çok kötü midem bulandı" fln derdim ki o da kendinin öyle olduğunu fark etsin.
diyelim çoraplarını, çamaşırlarını değiştirmiyor, midem bulanmış gibi yapar "öğ hadi banyoya aşkım çok fena evi kokuttun hadi çabuk ööggh midem kalktı" fln derdim
bir de eşinizin yakın arkadaşlarından böyle temizliğe dikkat eden birini bulun, arada onu övün "aay Ahmet beyin dişleri ne güzel bembeyaz ne güzel bakmış vallahi inci gibi parlıyor" ya da "Seval'in eşi Mehmet beyin parfümü de ne güzelmiş çok ferah kokuyor bir soruveyim aşkım sana da alalım." vs gibi
bu arada ter konusunda bir tavsiyem olucak, benim sevgilim deotak kullanır ve şimdiye kadar hiç ter koktuğunu duymadım banyodan sonra kol altına sürecek böylece duş aldıkça sürmesi lazım. alıştırırsanız memnun olacağınızı düşünüyorum.

yani bunun gibi şeylerle onu alıştırırdım, temizlik önemli bir şey bence, bu sene nöbetlerim olduğu zaman bazı geceler dişlerimi fırçalayamadım hoop diş taşlarım oluşmuş hemen ihmal etmeye gelmiyor, üstelik sonrası daha sıkıntı dişleri fırçalamak yerine dişleri oydurup- hatta çektirmeye varacak seviyeye getirmek çok kötü. diğer şeyler için de geçerli bu.

bir insan çirkin olabilir ama temiz bakımlı olduğu sürece çekicidir, ama çok güzel-yakışıklı birisi pis oldu mu bana asla çekici gelmiyor, herşeyin başı temizlik.

Bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş...
Benim eşim ilk evlendiğimzde yapardı böyle iş kıyafetiyle yatardı falan :/ söyleye söylene öğrendi şimdi hergün yeni kıyafet giyer haspa sanki kendi yapıyomuş gibi anlatır :))
Devamlı söyleyeceksin cnm anlatıcaksın açık açık düzelir inş

bir de aklıma şey geldi.
acaba eviniz soğuk mu? sıcak suyunuz var mı?
yani insan soğuk evde duş alası soğuk suyla sabah yüzünü yıkayası dişini fırçalayası gelmiyor tabi bunlar bahane değil ama yapmak irade istiyor.
belki eşin o yüzden üşeniyordur. yazın nasıldı bilemem ama şimdi malum havalar soğuk.
biz ev değiştirdik daha doğal gaz bağlanmadı ve ben bunları nefret ede ede yapıyorum eskiden günde 2-3 kez banyo yapasım geliyordu sıcacık evde sıcacık suyla, soğukta şimdi odamdan çıkasım yok. bence etkiliyor olabilir.

hani belki soğuk evde alışkanlığı gitmiştir yazın da rahatsız etmiyordur artık belki.
belki sorun budur diye bi fikir vereyim istedim.

allah sabır versin.ben böyle eşi dayanamaz kapıya koyardım.kusura bakma ama benim okurken midem bulandı.kirli insanlardan nefret ediyorum.öğrencilerim ergenlik çağında.sık banyo yapmayanlar çok kötü kokuyor.onlara hiç dayanamıyorum.sınıfın hepsini uyarıyorum.temizliğin önemini öğretmeye çalışıyorum.ama ailede temizlik görmeyen çocuk kirli olduğunu bile fark etmiyor.allahtan benim eşim çok temiz.ben buna dikkat ederek evlendim zaten.bence açıkça konuşmalısın.ciddi bir şekilde.değişmesi gerekiyor çünkü.

Cok cok benzer bir durumu yasiyoruz. Benim tek farkim, defalarca soylendim. Hatta rencide bile ettim. Ise yaramadi, yaramadi, yaramadi.....

Son düzenleme:
Belki depresyondadır,depresyondaki kişiler özbakımını ihmal edebilir.Ve bazen depresyon anlaşılamayabiliyor,maskeli depresyon deniyor galiba buna.Ona destek ol,kim ne derse desin o senin eşin ve eşler birbirlerine her konuda yardımcı olurlar.

şakayla karışık söylemek sevgililik zamanında olur..
Siz artık evlisiniz, uyarmanız gerekir...

ben eşinizle aynı ortamda çalışan biri olsam kabahati sizde bulurum... "nasıl bir eşi var bu halde sokağa çıkmasına izin veriyor" diye.
bakın siz bile hemen manayı ailesine buluyorsunuz, alıştırmamışlar diye..
siz alıştırın öyleyse..

koskoca adam ben artık nasıl öğreteyim demeyin..
gayet de öğretilir..

bir insan dağınık olabilir, üşengeç olabilir...
ama bahsettikleriniz normal değil..

yüzünü yıkamaz, çapaklı dolanır ne demektir?

bazı erkekler önüne koymazsan yapmıyor işte sizin ki de belli ki öyle..
haftada bir çamaşır değiştirdiğine bile şükretmeli bu durumda..

siz hazır edin koyun, çamaşır yıkayacağım çıkart üstünü başını diye alın... bu kirli sepeti niye dolmamış ya nerede senin kirlilerin diye hatırlatmalarda bulunun...
siz de iyice saldım çayıra hesabı yapmayın lütfen...
evli bir kadının görevlerinden biridir bana kalırsa eşinin temizliğine dikkat etmek..

lütfen uyarın eşinizi... şakayla değil ciddi bir şekilde..
pislik diye bağırın demiyorum, sadece yol gösterin, doğruyu anlatın..

Zor bir durum gerçekten.
Eşinizin bu alışkanlıklarını yavaş yavaş aşmanız lazım.
Bir süre peşinden koşturmanız gerekecektir ama zamanla
kendisi alışkanlık haline getirecektir.
Arkadaşların dediği gibi gerekirse banyo yapmasını bile siz söyleyin,
çamaşırlarını siz ayarlayın vs vs.
Bütün bunları istemiyorum diye üstüne bir de size kızarsa ve istemezse,
o zaman pek yapacak birşey yok.
Ya böyle kabul edecekseniz ya da sırf bu nedenle ayrılacaksınız.

Konuşup öyle halletmeniz gerekiyor. Nereye kadar öyle devam edebilir? İma ediyorsunuz, anlamıyor.

cnm allah kolaylık versin işin zor benim nişanlımda aşırı titiz yıkanmadan dişlerini fırçalamadan çamaşırlarını değiştirmeden dışarı adımını atmaz çalışıyorum ayaklarım kokuyor çorap almadım yanıma diye kaç sefer bize gelmediğini diş fırçam yanımda yok arkadaşlarla buluşmayalım dediğini dışarı çıkacaz diye saatlerce yıkandığını bilirim valla bazen şikayetçi oluyorum ama şuan dua ettim allah'a senin eşinde baya bi pismiş

neden herkes midem bulandı diyip eşini eleştirip, kendi eşini övüyor anlamadım.
konu sahibi herşeyin farkında zaten, bu konudan rahatsız yarasına tuz basıp bir de kendi eşini övmenin mantığı nedir?
kadınlar bundan neden zevk alır? yani öneride bulunulmayacaksa yorum yapılmayabilir.
bu aldatıldım diyen birine "ay benim eşim gözünü bile kaçırmaz benden dışarı bakmaz" demek gibi bişi. biraz empati hanımlar.

Bu öyle ima etmekle,başkasından pay biçmekle olacak iş değil.
Rahatsızlığını açıkça dile getirmende sakınca görmüyorum.
Tabii ki çok pissin,iğrençsin tarzında değil :)
Ama ter kokuyorsun,yıkanman lazım veya dişlerin sararmış,fırçalamadın mı gibi sözler söylenebilir.

Giyim ve çamaşır konusunda iş biraz sana düşüyor.
Çıkardığı giysileri olduğu gibi kirliye atabilir,yerine yenilerini hazırlayabilirsin.
Veya hadi çıkar çamaşırlarını,makinayı açacağım diyebilirsin.
Eşin soyunduğu zaman,kazağını koklayıp,öf kötü kokmuş,yıkanması lazım,sen de yıkan diyebilirsin.
Yıkanmadan önce tırnaklarını kes,gören ayıplayacak,ojelik olmuş tırnakların vs...:)

Allah yardimcin olsun bazen çocuklara bile temizlik aliskanliklari kazandirmak bile o kadar zor ki kocaman adam olunca kim bilir nasil zordur...
Bence bir sure yaparsa aliskanlik haline gelir yapmazsa rahatsiz olur... Ilk asamada sen çok temiz çok bakimli ol bir kendisine baksin birde sana belki kendisinden o da rahatsiz olur, sonra her gece çikardigi elbiseleri kaldir yerine temizleri koy (mis gibi yumusatici kokan hatta parfum bile sikabilirsin) ama her gece yap bunu hatta kendisine sor yarin bunu mu giyersin yoksa bunu mu diye... sonra atiyorum sen salata hazirlarken hadi ben salata yapiyorum sen de bu arada bir dus al de (almak istemezse israr et "bak sen kocamsin ben tiksinmiyorum ama emin ol senin gibi saçi yagli ter kokan bir komsumuz olsa evinde yemek bile yiyemem belki de insanlar da senin hakkinda oyle dusunuyodur" gibi seyler soyle), dis firçasini da zorla ver eline dislerin sararmis, agzin kokuyor ne olur lutfen benim hatirim için falan israr et yapmazsa da gerekirse kavga et... Ve en onemlisi banyodan sonra dislerini firçaladiktan sonra iltifat et "çok guzel kokuyorsun", "dislerin bembeyaz gulunce ne guzel oluyorsun", kiyafetleri için "bugun çok sıksın"... ç"ok degistin kendine çok bakiyosun bu halin çok hosuma gidiyo" falan de motive et yaptiklariyla gurur duysun... Tepesinden ayrilma ev de temiz olsun eve guzel guzel kokular sık...

tebrik ediyorum canım nasılda guzel anlatmışsın. erkekler çocuk gibidir çocuğunuz üstünü kirlettiğinde nasıl değiştiriyorsanız onunda değiştirmesi için teşvik edebilirsin.bazı erkekler dıkkat etmezler rahatlardır ve ailelerinden görmemıslerse hıc yapmak ıstemezler ama eğitilebılecegını düşünüyorum

ayyy Allah yardım ettsın sana bır de ben eşime pis derdım...meger bızım kı titiz miş de haberım yokmuşş.gerçi benım kocişim kişisel bakımına cok dıkkat eder...sadece ortalıgı dagıtır bırde çoraplarıyla yere basmasına ve wc ye gırerken pantolonlarını azıcık yukarı cekmemesıne delırıyorum..sizinki gibi olsa napardım acaba.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…