evet cnm bu şekilde zaten ben istemesemde eşim beni bırakacak dayanamıyor artık. ya inandıramıyorum ben kendimi diyor. nolur güven diyor. adamda kafayı yedi benim yüzümden. işide çok ağır.eşim askeriyede calışıyo.zaten stresli. birde ben yükleniyom tam oluyo
evet cnm ya gercekten salakça düşünerek 1haftamı rezil ettim. o bir haftada kilo verdim. denize gidecektik vazgeçtim.offffffffffffffffffffffffffff.eşime güvenmem lazım benim. yoksa onu kaybetcemmmmmmmmm
güven cnm aynı durumda eşin sana yapsa güvenmediğini anlasan sıkıntı yaşarsın üzülürsün dimi eşinde üzülüyo zaten işte bir sürü insanla uğraşıyolar evde bide biz dır dır edersek hayat çekilmez iş hayatıda çok stres sıkıntı yaşıyolar eşin geldiğinde eve güleryüzlü ol sevdiği şeyleri yap ama böyle şeyler düşünme seni sevdiğini düşün güzel şeyleri düşün iyi şeyleri şeytan kandırmasın seni izin verme daha mutlu olursunuz inan banaevet cnm bu şekilde zaten ben istemesemde eşim beni bırakacak dayanamıyor artık. ya inandıramıyorum ben kendimi diyor. nolur güven diyor. adamda kafayı yedi benim yüzümden. işide çok ağır.eşim askeriyede calışıyo.zaten stresli. birde ben yükleniyom tam oluyo
bendemi denesem acaba 5 kilo fazlam var yaa sempatiksalakcinniha kılomu verdın du bende evlenım bende zayıflımm sırnaşık şey
bı dakkaaa adam asker bıde ayseee kalk esının yanına gıt ve op onu kızım bu durumda hata senın kusura bakma ne sekılde calıstıklarını bılıyorum o yuzden adamın ole capkınlıga chatte cuthe kafası kaldırcagını sanmıyorum dınlenemk ıcın eve gelyoo ve sende dırdır he olemıı bravo sana az akıllı olun yaaa gıt kocanı op senı sevıyorum de ozur dılee hattaaa
bendemi denesem acaba 5 kilo fazlam var yaa sempatiksalakcinni
neyse konu tatlıya bağlandı umarım şüphelerini sil at bi kenara önüne yarınına bak
bu arada biz iyi anlaştık ha delikafadulden
bendemi denesem acaba 5 kilo fazlam var yaa sempatiksalakcinni
neyse konu tatlıya bağlandı umarım şüphelerini sil at bi kenara önüne yarınına bak
bu arada biz iyi anlaştık ha delikafadulden
evet dımı ne guzel kaynatıypozz hahah
bak ayseee bısey sorcem sımdı netı kapattın yarın baska bısey sorucak oldun ınternet cafeyemı gıtcen kız bu saatte cafede nasıl oturcen kafamçokkarıştı
ah evde olsa.yokki tatlım ya. olsa cok özledim 1haftadır konuşmuyorum bile .ya ben eşeğimmmmmmmmmm
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hiçççççççççççççç düşünmedddddiiiiiiiiiim
kendini düşünmemiş arada kendinide düşünücen cnm netsiz geçmez günler benim eşimde yanımda yok başka yerde çalışıyo net olmasa kafayı yerdim evdeohaoldumsmile
eşim kendi istedi interneti kapatmayı. böyle olmucak bu internet oldukça sen bana güvenmicen sorun yasayıp duruyoz dedi
hım yanı bu ılk ıcraatın degıl bunu anladımm dogrumuu şakkıdı
kızlarr ben yatıyorum size iyi sohbetler bu arada kandiliniz mübarek olsun size iyi geceler bana tatlı rüyalar hadi baklaım ayşecim sana yardımcı olabilsidiysem ne mutlu bana
evet maalesef ilk değil. öncedende güvenmedim sonu baska çıktı.buarada cnm manisanın nersinden merkezmi ilçesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?