aaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile alt kat komsun degılım allahtannn yakınızzz hemde pek cokk
hemserim yani. süper oldu bu. yaş kaç .yoksa salihli lisesi mezunumusun
birde cnm bişey dicem.biz interneti 5kişi ortak kullanıyoruz. bunun etkisi olabilirmiiiiiiii cnm
bukadar denkmi gelir.çok sevindim ya. bende 27 yasındayım.çok özledim orayı ya
galiba cnm. 96 evleri ben tam olarak bilmiyorum. ne güzel ya. kan çekmiş işte
güvenicem inşallah.bak cnm ben güveniyorum ama kafam neyi almıyor bilyiormusun o nickler bizim bilgisayara nasıl geldi sence.a ya basıyom ali,alim,aysberg-b ye basıyom batarang,m ye basıyom mertakizmir.birde sey gördüm okan18cm. o harfine basınca.tek buna takıldım. yokda diğer hersey yapmadığına inandırdı beni.apartmanca ortak kullanmanın etkisi olurmu sence
bilgisayarı ben eşimden baska kullanan yok. kardeşim geldi biara ama o chate girmemiş sordum.
nerden buldum cnm biliyomusun. bak googleden chat diye yazdım.caht sayfaları çıktı dolu. sonra onlardan birini tıkladım.rumuz bölümüne m harfini yazmamla beraber mertakizmir çıktı.a da bska isimler.b de baska isimler.şifre istemedi tıkladım açıldı. ama bazı siteler sifre istiyo açılmadı.
yok atamam yasak suan nöbette olduğu için telefon kullanması.bide sesini açık falan unuttuysa ceza falan almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?