ben kendim şüphe üstüne chat diye yazdım ordan izmir sitesine girip denedim.ordada m yazmamla bir isim cıktırumuzu yani
yalnız söyle bişey var. dernek sitesinde mert1542 diye kayıtlı. chat sitesinde mertakizmir diye kayıtlı
ağlamaktan helak oldum ben.
benim kafama şu takıldı
sen şüphelenip google'a ''chat'' yazıyorsun
çıkan ilk linke tıklıyorsun
o da izmir chat sayfası oluyor ( izmir chatin çıkması normal genelde bulunduğun şehre ait linkleri en başta verebilir - yaşadığın yer kısmında izmir yazdığı için buna dayanarak söylüyorum )
ve senin girdiğin chat sitesi eşininki ile aynı yani rumuz direk çıktığına göre
buraya kadar doğru mu her şey acaba ? çok kesik kesik anlatıyorsun da arkadaşım bi toparlıyım dedim kendimce.
ben explorer kullanmıyorum ama explorer'ı açtım ve google'a chat yazdım. çıkan herhangi bir linke tıkladım. explorer'ı kapattım. tekrar açtım. chat yazdım. daha önceki tıkladığım link mavi değil mor renkte oldu. hani sen geçmişe bakmayı falan bilemiyorum dedim ya, daha önce tıklanan linkleri görmek için en basit yöntem benim bahsettiğim. buna dikkat ettin mi acaba ?
ya kızlar şifresini bilmiyomki. giremiyorum yani siteye ne yazdığını bilmiyorum.nasıl bulabilirim bilgisi olan varsa yardım etsin
kızlar şimdi geldi konuştuk ben napıcam ya. ne yeminler ediyor ölünü göreyim diyerek. yapmadığına dair. ya nedir bu anlamadım
kızlar şimdi geldi konuştuk ben napıcam ya. ne yeminler ediyor ölünü göreyim diyerek. yapmadığına dair. ya nedir bu anlamadım
buarada ben bilgisayarı kapatıp açtım yine aynı yazı duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?