ya cnm kesin aldatıldığımı bilsem durmam bir dakika. hanginiz kabul edersiniz aldatılmayı.ben bilgisayardan pek anlamam. karşıma böyle bişey çıkınca tabiki sorucam eşime. basit bişey değilki. yada es gececeğim bişey değilki. zaten eşime yüklenmedim. içime atmamak için sizle yazışıp emin olmaya çalışıyorum.eşim sadece yapmadığını söyleyip yeminler ediyo. interneti kapatalım nolur dedi. yoksa sen bana inanmıyorsun dedi
birde kızlar sunu farkettim. aharfini tıklayıncada ali,alim,aysberg diye isimler çıktı
benim rahmetlik babannem kızım kocasıyla çocuklarına güvenen kadın yarı yolda kalır derdi.
ozaman kocam yaptı benim. güvenmesem iyi olcak
haklısın cnm beynim durduayse yanlis yapiyorsun,simdi burdan bizlere birseyler söylemesi cok kolay cünkü biz gömüyoruz burdan sen yaziyorsun ama tam anlamdigimiz oluyor falan filan,herkes senin kocani tanimiyor sen taniyorsun o yüzden yapmis diyenlerde,yalan söylüyor diyenelrde olacak herkes kendine göre birsey diyecek..
ama önemli olan senin bu konusmlardan bisey cikarman degil senin esinle konusmandan,bakiyorsun internete var ya da yok anlarsin burdan ben anlayamiyorum bilmiyorum..
googla baktin yazilar mavi dedin,yani daha önce baska seyler icin kullanmistir o isimleri birde su var chatte yaptigi nick senin forum girisinde görülmez canim ya,benim erkek kardesimin girdigi oluyor ama hicbiri bende cikmiyor..
burda sana yok yapmamis ya da yapmis demeleri senin hissetgini ya da gördügün seyi degistirmesin..
hemen kararini degistiriyorsun ya gercekten yapmadiysa sence bunun sonu ne olur..adam senin güvensizligin yüzünden belki yapacak,yapmadigi halde yapti denilirse birien eee bari yapimde bosa gitmesin diye düsünülür..
sen simdi esinin dediklerine bak sence mantiklimi degil mi ona karar yoksa burdan biz bisy bilmiyoruz
Tam olarak neden şüpheleniyorsunuz?? internetim felaket yavaş, konuya hakim olamadım kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?