eşim psikolojim ve bebek

Öncelikle ne kadar sıklıkta sinirlendiğinizde alkol ve sigara alıyorsunuz onu bırakmakla işe başlayın sizde biliyorsunuz ki çocuk olmasına engel bir sorun bu ! ve maddiyatınızı da sarsar....

alkolu keyifliyken kullanirim ozel bir gunde tadini cikara cikara icerim yoksa ne anlami var icip icip dellenmenin
Sen de sorunlarini kafanda cozmeye bak alkolle cozulmez bunlar

Evliliğimizin başından beri ailesi ile ilgili çok tartistik ve sanırım ben artık her geldiklerinde geriliyor. Onlara yada eşime yansıtmamak için çok çaba sarf ediyorum hep gizlice agliyorum. Çünkü k.pederim özellikle çok laf sokan bir insan bu bebek ile ilgili en ağır konuşması oldu daha öncede neler dedi neler. Hatta babam hasta diye annemlere yakın oturmak istedim kayinpederim de ama eşinin işine uzak olur dedi bu arada mesafede 40 km is ile annemlerin evi arası. O da beni çok kırmıştı bak babam şimdi yok. Eşimle çok kez konuştum cozemiyor ailesini kırmamak icin hep beni uzuyor. Ben depresyona girdim artık. Bu kadar bebek isterken bu kadar insanlarla ugrasmak yorucu

Annesi olun bir an önce harika birşey tabi zor bebeklerin bakmak kolay değil ancak uyudu prensesim ve bu saatte ayaktayım.ama evlat kadar güzel birşey yok o kesin...
Bebek için döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok hep erteleme hep engel. Bıktım artik

Öncelikle eşinizin sevgisinden emin olun derim.
Yaşınız çocuk yapmak için uygun ama bu psikolojideyken ve maddi olarak yetersizken yapmayın.
Eşimin sevgisinden nasıl emin olucam soruyorum seviyorum diyor ama ailesi hep öncelik ben ve olmamis bebeğim hep 2. Plan

Dün gece baya aradım benzinlikte satilmiyordu. Tekel de buldum.
Eşim en azından babası bu şekilde konuşurken baba bunlar özel konular diyebilirdi susturabilirdi. Ama yapmadı çünkü uzulur ler diye.
Gerçekten cici gelin olmak adına çok odun veriyorum. Aman kimse uzulmesin ben uzuldum de olur mantığı ile.
İçki içince sinirlenmiyorum tam tersi uyku yapıyor ve unutuyorum o yüzden tercih ediyorum. Bu arada alkolik değilimdediğim gibi nadir içiyorum ama tabiki çözüm değil farkindayim

Canın sıkılınca sigara ve alkolden yardım bekliyorsan mutlaka sorunların var arkadaşım bence doktora git.
Sorunlarım var farkındayım. Çözüm bulamıyorum. Bazen çok neşeli yim bazen dünyanın tüm yükü bende gibi davranıyor um. Dr a gittim ilaç verdi ama yan etkisi çok diye kullanmak istemedim

Öncelikle ne kadar sıklıkta sinirlendiğinizde alkol ve sigara alıyorsunuz onu bırakmakla işe başlayın sizde biliyorsunuz ki çocuk olmasına engel bir sorun bu ! ve maddiyatınızı da sarsar....
Sıklık ayda bir yada 2 ayda bir oda birkaç bira. Ama canjm çok sıkkınken zaman fark etmiyor

Hamilelik düşünmeden önce eşinizinde bebek istediğinden emin olun.
Hem hamile kalınca canınız sıkılınca ne yapacaksınız?
Tanıdığım biri de hamile kalmak için çok uğraştı. Kocasıyla hergün boşanma kararı alıp vazgeçtikleri halde. Hamile kaldı doğuma kadar sigara içmeye devam etti. Doğum yaptı hala bebeğini kabullenemiyor. Hamilelik döneminde bile hiç hevesi yoktu.
Bu şekilde olacaksa hiç o bebeğin Günahına girmeyin.

Bence çocuk konusunu erteleyin ..
Tam bir aile olduğunuzu hissedince yapın ..
İçki hiçbirşeye çözüm değildir. .
Konuşarak çözmek varken , garip geldi bana ..

bnce çocuk yapmayı düşünmeyin bu psikolojiyle enteresan geldi haliniz tavrınız? asıl derdiniz nedir?
Asıl derdim mi bende bilmiyorum. Ailesi bazen bazen ben bazen eşimin küsüp umursamaz tavirlari. İşyeri problemlerim. Babami kaybetmem

Haklısın sanırım hamileligi ve bir bebeği hak etmiyorum

Bence çocuk konusunu erteleyin ..
Tam bir aile olduğunuzu hissedince yapın ..
İçki hiçbirşeye çözüm değildir. .
Konuşarak çözmek varken , garip geldi bana ..
Erteliyorum zaten hep şimdi de 2016 minimum diyorum ama o Mart ayına da ertelenir kesin. Aile olduğumuzu nasıl bilicem peki

Ailesi ile beraber mi yaşıyorsunuz?
Sorun olan ne ?
Hayır ayrı yaşıyoruz ama sık sık gelirler bizde nadir kalırlar ilk defa bu şekilde uzun kaldılar. Bana çok uzun geldi bu 1 hafta hatta 8 gün. Sorun ben ve saçma sapan psikolojim. Bebek isteğim hep erteleme çabası olan eşim şimdi istiyorum dese de çok istekli değil biliyorum. İşi kötü. İş yerimde sorunlarım var. Annem iyi değil babamı kaybettik. En yakın arkadaşlarımdan biri kustu bana başka arkadaşımla samimi oldum diye. Ne diyim dert çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…