Hayır ayrı yaşıyoruz ama sık sık gelirler bizde nadir kalırlar ilk defa bu şekilde uzun kaldılar. Bana çok uzun geldi bu 1 hafta hatta 8 gün. Sorun ben ve saçma sapan psikolojim. Bebek isteğim hep erteleme çabası olan eşim şimdi istiyorum dese de çok istekli değil biliyorum. İşi kötü. İş yerimde sorunlarım var. Annem iyi değil babamı kaybettik. En yakın arkadaşlarımdan biri kustu bana başka arkadaşımla samimi oldum diye. Ne diyim dert çok
Yanlış anladın sizi kırmak için söylemedim. Kimin hak edip haketmediğine karar verecek bir konumum yok.Haklısın sanırım hamileligi ve bir bebeği hak etmiyorum
Yok kırılmadım. Sadece eşimin istediğinden de emin olmak istiyorum evliliğimizin problemsiz olmasını istiyorum. Bu yüzden bunca yıl bekledim yoksa hemen yapardım. Herşey tam olsun çocuğum iyi ortamda yetişsin istiyorum. Çünkü ben öyle bir ortamda büyüdüm. Sanırım bebek bizim için zor bu şartlar altindaYanlış anladın sizi kırmak için söylemedim. Kimin hak edip haketmediğine karar verecek bir konumum yok.
Ama çocuk büyük sorumluluk. Kocanız baba olmak istemiyorsa bu sorumlulugun altına tek başınıza girebilecek misiniz. Hamile kalınca alkol sigara olmayacak üstüne hormonlarınız tavan yapacak.
Amin aratmasın kesinlikle. İsim var çok sukur çok iyi olmasa da maaş idare ediyorum. Eşimin işi sıkıntılı bir tek buda bize ilişkinize herseye yansıyor. Psikolojik destek içi gitmiştim dr a ama verdiği ilaç aşırı yan etkili idi o yüzden icmedim.Dertsiz insan var mı ki?
Dertler karşısında güçlü ve inançlı olmalıyız. .
Öncelikle başın sağolsun. .
İşinde varmış ne güzel. .
Ne insanlar işsiz ..
Halimize şükretmeliyiz. .
Psikolojik destek alabilirsiniz. .
Rabbim bugünümüzü aratmasın. .
Asıl derdim mi bende bilmiyorum. Ailesi bazen bazen ben bazen eşimin küsüp umursamaz tavirlari. İşyeri problemlerim. Babami kaybetmem
Çok ilgili ve guzel yazmışsın teşekkür ederim öncelikle.Canım tüm konularını okudum. Genel olarak sorun olmayacak şeyleri bile kafaya takmışsın, sorun etmişsin.
Anladığım kadarıyla eşin sosyal, mantıklı ve aile bağları iyi birisi. Evet ev ikinizin evi ama sen onu çok bunaltıp kısıtlıyorsun gibi hissettim. Bence bundan dolayı da henüz çocuk yapmıyor da olabilir. Sadece maddi konular olduğunu düşünmüyorum.
Mesela benim görümcem, kayınvalidem vs diş fırçalığında birer diş fırçalığı bulunur. Geldikleri zaman onu kullanırlar. Kayınvalidem haftafa 1 gün veya bazen 2 gün gelir kalmaya. Hiç sorun etmem böyle şeyleri. Yeterki çekiştirmesinler, beni olduğum gibi kabul etsinler. Allahı var onlar da çok anlayışlıdır yani. Bence karşılıklı olduğundan. Evet şu an hormonlarımdan dolayı çok sinirliyim, batmayacak şey bile batıyor ama asla eşime yansıtmıyorum.
İkinizin de hala birbirini sevmesi çok güzel. 4 sene sonuçta bu dile kolay. Bence biraz ilişkinize çeki düzen vermelisin. Çünkü şimdi bu kadar darlanıyorsan hamilelikte tabiri caizse çekilmez olursun. Ben bile kendime bazen çok şaşırıyorum. Eşim sabır gösterdiği için çok şanslıyım aslında. Bu yönde kendini geliştiremiyorsan profesyonel destek almanda fayda var. Ama psikologdan değil aile danışmanından olabilir. Sadece ruhsal bunalımı olanlar gitmiyor sonuçta.
Neyse konuyu biraz dağıttım galiba. Kırıcı olmak değil amacım sadece fikir paylaşmak.
Mutluluklar
Haklısın kalmalarıni sorun etmemeliyim zaten onlar varken dün hariç hep güler yüzlüyüm saygılıyım ilgiliyim dün canim sıkkın di sakin ve uzak ve soğuk oldum genelde öyle degilimdir.Ama eşinizin ailesinin 1 hafta 2 hafta hatta 1 ay gelmesine göz yumun bence. Sizin aileniz gelse hemen gidin mi diceksin. Onlar gelmeden sakin olacağınızı kendinize telkin edin. Ve ićkiyi lütfen bırakın.
Biraz ağır yazmışsın beni ve ailemi tanımadan. Bence konularımı yazdiklarimi ve yazdığın cevabı tekrar okuyun.dr'un verdiği ilaç kullanılmazda alkol kullanılır maşallah..her kafası atınca içen bi anne adayı,çocuğu istemeyen baba adayı..maddi engelden bebek yapmıyoruz diyosunuz olursa Allah sabır versin çocuğa.
Estağfurullah gayet güzel yazmışsın teşekkür ederim. Haklısın alkol yada sigara hiç bir şeyi çözmez. Bunun farkındayim ama sinirlenince zaten bebek yapımicaz diyip sigara iciveriyorum. Bebeği güzel bir beden de büyütmek için ise çok şey yapıyorum. Diyet sağlıklı beslenme. Sigara ve alkol zaten hep kullanmıyorum burda yanlış anlaşıldı alkol çok ama çok nadir sigara ise bıraktigim ama canim cok sıkılınca içtiğim bişey. Eşim bile bebek istediğimiz için sigarayı bıraktı.zor durumla Allah kolaylıklar versin ama sorunlara çözüm şekliniz çok yanlış ki siz de bu durumunun farkındasınız ama sorunları biriktirip biriktirip gidip alkol şişelerinde avunmayı da bırakamıyorsunuz, huy edinmişsiniz ki bu sorunları bir mıknatıs gibi kendinize,evinize,ailenize çeker.
bu şekilde hiç bir şey çözülmez olan bedeninize olur o bedenle mi besleyeceksiniz yavrunuzu? sakın ha sakın!
kendinizi toparlayın bir süre bebek konusunu düşünmeyin,bebekten önce çözülmesi gereken bitakım şeyler var bunlara yoğunlaşın önce iş sonra eş (önce iş çünkü eşle sorun çözülmezse daha yaşınız genç yolları ayırırsınız dertlenmeyin bu kadar annenizle geçinir gidersiniz sizi hakedecek birini bulana kadar yani en kötü seneryo bu),eşinize çok rol düşüyor ailesiyle muhattap olması gereken kişi o ama önce siz kendinizi iyice bi ifade edin bu süre zarfında da maddi olarak özgürlüğünüzü elinize alın ki sizi kendisine mahkum gibi görmesin..ve en önemlisi bu süreyi bakımlı kendini seven kendine güvenen bir kadın imajıyla,edasıyla geçirin (ve mütemadiyen istikrarlı olun)..erkekler kendilerine yeten hatunları severler pısırık sönük hatunları değil eş bile olsa umarım sizi incitip kıracak birşey yazmamışımdır hassasiyetinizi anlıyarak elimden geldiğince fikrimi paylaşmak istedim (art niyet içermez
Teşekkür ederim umarım başaririmSakin ol.ve sorun çıkartmıyorlardı sende keyfine bak
Estağfurullah gayet güzel yazmışsın teşekkür ederim. Haklısın alkol yada sigara hiç bir şeyi çözmez. Bunun farkındayim ama sinirlenince zaten bebek yapımicaz diyip sigara iciveriyorum. Bebeği güzel bir beden de büyütmek için ise çok şey yapıyorum. Diyet sağlıklı beslenme. Sigara ve alkol zaten hep kullanmıyorum burda yanlış anlaşıldı alkol çok ama çok nadir sigara ise bıraktigim ama canim cok sıkılınca içtiğim bişey. Eşim bile bebek istediğimiz için sigarayı bıraktı.
Kendimi biraz anlatayım yıllardır çalışıyorum iyi bir işim var. Aile ilişkilerim iyidir dert yansamda ailesi ile gecinmeye saygısızlık etmemeye çalışırım. Bakimliyim fiziğim gayet iyi herkes tarafından begenilirim çok sukur eşimde beğenir. Güçlü muyum onu bilmiyorum babamı kaybettikten sonra gardim düstü ama hala ayakta durmaya çalışıyorum. İş yerinde arkamdan is çevirdiler ona da göğüs gerdim. Ben böyle biriyim aglak evcimen bazen güçlü bazen 2 yaşında cocuk
alkolün mü yan etkisi daha kötü,ilacların mı..yine de ins en kısa zamanda maddi durumunuz duzelir bi çocugunuz olur.problemleriniz cozulür.Biraz ağır yazmışsın beni ve ailemi tanımadan. Bence konularımı yazdiklarimi ve yazdığın cevabı tekrar okuyun.
Çok guzelmis sinirlenince temizlik yapma fikir bi deneyim. Hem ise yarar. Bebek iyi gelebilir ama emin olmadan ve hazır olmadan yapmak istemiyorum. Güzel bir ailede büyüdüm bebeğin de en az böyle bir ailede büyümeliİçki ve sigara yerine başka bir uğraş bulun kendinize ben sinirlenince genelde ev temizlerim.
Çocuk belkide hayatınızı düzene koyucaktır ama sorumluluk alabilecekseniz maddi manevi ben bile hergün başka açıdan bakıyorum çocuk meselesine.
Ailelere karşı mesafe önemlidir ve ne söylerlerse takmayın genelde hep aynı muhabbet geçer böyle durumda.
Çok ilgili ve guzel yazmışsın teşekkür ederim öncelikle.
Eşim gerçekten de ayni tarif ettiğim gibi biri sosyal ilişkileri iyi ailesine düşkün vs. Ama sanırım sorun benim onu sürekli kısıtlama çabam ki erkekler bu tarz şeyleri hiç sevmez eşimde nefret ediyor. Eskiye göre artık daha rahatım bir yere gittiği yada geç geldiği zaman sorun etmiyorum.
Bebek mevzusu na gelince gerçekten de hamileyken hiç çekilmez biri olurum suan bile bazen kendime tahammül edemiyprim. Annem de hep söylüyor çok fazla herseyi kafana takip kendini üzüyorsun diye ama engel olamıyorum napıyım bende böyleyim ve cok sulu gözlüyüm. Bazen kendi aglamamdan sıkılıyorum.
Evlilik danışmanına ise daha önce gittik eşimle bu öncelik konuları ile ilgili ve kadın bizde bir sorun bulamadı ve şaşırdı.
Ne diyim allah bana akıl fikir versin
Hangi ilaç?Amin aratmasın kesinlikle. İsim var çok sukur çok iyi olmasa da maaş idare ediyorum. Eşimin işi sıkıntılı bir tek buda bize ilişkinize herseye yansıyor. Psikolojik destek içi gitmiştim dr a ama verdiği ilaç aşırı yan etkili idi o yüzden icmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?