Eşim rahatsız çare bulamıyoruz

öncelikle Allah şifa versin... eğer doktorlar tıbbi bir neden bulamıyorlarsa buna sebep olarak manevi durumları düşünebilirsiniz. büyüyle ilgili net bilgim olmadığı için o konuda birşeyler diyemem ama yerinizde olsam nazar ihtimalini düşünüp, bir hocaya gidip dua falan alırdım. hani bu tarz koruma duaları vardır, ayetel kürsi, felak nas gibi insanı nazardan, şeytanlardan ve kötülüklerden korur. siz bilmiyorsanız bile bir hoca okuyup ya da yazıp size verebilir. bir de bunu deneyin olmazsa...

Sağolun,amin inşallah.O kadar çaresiz kaldım ki herşey aklıma gelmeye başladı.

ALLAH şifa versin tatlım umarım tez zamnda saglığına kavuşur. bu ara bizde eşimin sağlık sorunlarıyla ugrasıyoruz..çok kötü bir durum çalışamayacak duruma gelmesi..milletten medet ummak çare bulamamak..ALLAH dermansız dert vermezmış..mutlaka bir çare vardır bulunur inşallah (((

Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Bu arada sizide geçmiş olsun.Şimdi zar zor idare ediyor,ya hiç çalışamayacak duruma gelirse ne yaparım bilmiyorum.

çok gecmıs olsun umarım bir çare bulunur hastalıgı ilk defa duyuyorum o yüzden bir fikrim yok netten arastırdınızmı hiç bu hastalıga yakalanan var mı acaba

Allah acil sifalar versin canim. hic böyle bi hastaligi duymamistim
cok zor bir durum ya insan 2 dakika hickirdimi sinir oluyor,zorlaniyor
Allah en kisa zamanda esine acil sifalar versin.

karacigerine bir baktirin iyice...

birsey duymustum ama tam emin degilim yanlis bilgi vermek istemiyorum böyle birsey duydum gibi hatirliyorum...

İnatçı Hıçkırık Hastalık Habercisi Olabilir

Akciğer 48 saati aşan ve geçmeyen hıçkırıkların altında, akciğer ve beyin tümörü İle kalp zarında enfeksiyon oluşması, beyin damarlarında tıkanma gibi ciddi hastalıklar yatıyor olabilir.
48 saati aşan ve geçmeyen hıçkırıkların altında, akciğer ve beyin tümörü ile kalp zarında enfeksiyon oluşması, beyin damarlarında tıkanma gibi ciddi hastalıklar yatıyor olabilir. Bu nedenle hıçkırığın nedenlerinin araştırılması gerekir. Karın boşluğu arasında bulunan ve diyafram adı verilen kasın bir yarısının istem dışı kasılmasıyla hıçkırık ortaya çıkıyor. Bu kasılma sırasında ses tellerinin ani ve sert kapanması gırtlakta özel bir ses oluşmasına yol açılıyor.

Hıçkırık Sebebi Olabilecek 5 Hastalık Grubu:
Bazen kesik kesik, bazen peş peşe duyulabilen hıçkırık krizlerinin, uzun sürüp geçmemesi stres yaratabiliyor ve hıçkırığı geçirmek için yapılanlar işe yaramayabiliyor.

Bu hıçkırıkların altında başlıca 5 hastalık grubu çıkabiliyor. Sindirim sistemi, metabolik hastalıklar, akciğer hastalıkları, kalp hastalıkları ve merkezi sinir sistemi hastalıkları geçmeyen hıçkırıkların altında yatan nedenler arasında yer alabiliyor.

Geçmeyen hıçkırıklar hangi hastalıklarla ilgilidir?
Gastrointestinal sistem hastalıkları; reflü, gastrit,ülser, apandisit, bağırsak tıkanıklığı, inflamatuar bağırsak hastalığı, safra kesesi iltihabı, karaciğer apseleri.
Metabolik hastalıklar; şeker hastalığı, gut, serum tuz ve potasyum düzeyinde değişiklikler.
Akciğer hastalıkları; akciğer enfeksiyonları, akciğer tümörü, astım, sarkoidoz hastalığı.
Kalp hastalıkları; kalp krizi, kalp zarında enfeksiyon oluşması.
Merkezi sinir sistemi hastalıkları; beyin damarlarında tıkanma, beyin travması, beyin tümörleri, enfeksiyonları.

Tüm bu hastalıkların dışında kullanılan bazı İlaçlar ve psikolojik nedenler de hıçkırığa neden olabilir. Fazla miktarda ve hızlı yemek yemek, asitli ve baharatlı yiyecekler, yiyeceklerin çok soğuk veya çok sıcak yenmesi ve alkol tüketimiyle de kısa süreli hıçkırık gelişebilir.

ALINTIDIR.....

Senin icin bu yaziyi buldum canim oku.belki yardimci olur.

cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

biz bile 5 dk hickirinca rahatsiz oluyoruz adamcagiz yazik ya 10 gun hickirmak ne demek

acaba sigarayi filanmi birakiyor esin benim esim sigarayi birakmaya calistiginda genelde arada bir hickirik tutuyor boyle ama esininki baya uzun sureymis ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

çok geçmiş olsun ama dermansız dert yoktur bunu unutma allaha sığın benimde babam rahatsız ama annem hiç umudunu kesmedi doktor gezdirdi babamı ve babam çok şükür şimdi iyi rabbim derdi vermişse inşllh dermanınıda en kısa zamanda verir !

çok geçmiş olsun ne kadar değişik hastalıklar var gerçekten büyük sıkıntı Allah acil şifalar versin

Bende akciğerle ilgili bi haber duydum,eşimin arkadaşının babası da 1 hafta boyunca geçmeyen hıçkırıkla uğraşmış.
Akciğerinde sorun çıkmıştı ama tabi herkes öyle olacak diye bi kural yok.

Bi göğüs cerrahisine gösterin eşinizi.Umarım bişey çıkmayacaktır...

Selamünaleyküm kardeşim;
bu konu hakkında bilgim yok RABİM(C.C) acil şifalar versin inşaALLAH(C.C)...aminnn

canım benim cok üzüldüm gecmş olsun.eniştemde de bu sorun var ama onunki en fazla 2 veya 3 gün sürüyor.daha sonradan gectiği icin rahatsızlık vermiyor.eniştemde de ülser cıktı.dermekki mideyle ilgili problemlerle oluyor bu durum.Allah şifalar versin canm.Rabbim daha kötüsünden sakınsın.una da sükür.

bir tavsiyede bulunacağım.
bu kadar ısrarlı bir hıçkırıkta işe yarar mı bilmiyorum.
tarifi biraz zor umarım anlatabilirim.

klasik çay bardağı ile su içecek.
ama suyu şu şekilde içecek.
bu tarif edeceğim pozisyondaki içme şekli,
diyaframın çalışma şekli hıçkırığı anında kesiyor.

sandalyeye otursun.
başını eğebildiği kadar öne eğsin (zorlanmasın)
başı bacaklarının arasında ve
yüzü yere değil, bir miktar kendi bedenine doğru dönük olacak.
elindeki bardağının kendine olan tarafından değil, tam karşı tarafından ağzına götürüp
suyu içsin.
yani bardağı kendine doğru değil dışarı doğru eğerek.

kaç bardak içebilirse. her gün geçene kadar yapsın bence.

canım kese kağıdı yöntemini denediniz mi? karbondioksit alacak.yani ona üfleyip geri soluyacak. nefesle ilgili galiba. bu arada halk arasında yürek kalkması, göbek düşmesi gibi şeyler vardır. bunlara bakan kişilere baktırsanız faydası olur mu ki:26: Allah şifa versin

Bir de çikolata yedirirler.
Gerçek çikolata olacak ve ağızda eriterek yenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…