- 24 Aralık 2014
- 5.269
- 7.057
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bekarken annem de beni çok çağırırdı kadını canından bezdirirdim şimdi resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahları bende çok sinirli uyananlardanım ama kimseyi kırmaya hakkım olmadığını düşündüğümden konuşmamayı tercih ederim. Eşimde durumun farkında sağolsun karşılıklı anlayış içinde geçiyor herşey.Her sabah namaza kalkarım onun iş için kalkmasına denk geliyor uykusu da ağırdır nasıl olsa kalkıyorsun beni de çağır der.Çok nadirdir biri çağırmadan kendi kalksın biri çağırsa bile uykusu öyle ağır ki narkozlu hasta gibi ancak erken yatarsa kendi uyanabilir.Bir kaç sabahtır ben çağırıyorum ama kavga gürültü kavga etmeyen biz kavga eder olduk sırf hadi kalk geç kalma dediğim için yanına alarmı açıp bırakıyorum onu dahi duymuyor ısrarla çağırmak zorunda kalıyorum sinirleniyor.Geçağırsam ayrı kızıyor erken çağırsam ayrı kızıyor ortasını bulamadım.Annesi bazen ışığımızı göremeyince arar uyanmadıysanız uyanın diye telefonu açıyor annesine bile bağırarak sen bizim ışığımızı mı gözetliyorsun amma meraklısın diyerek kapatıyor.Şu son 2 haftadır böyle eskiden böyle değildi her evden çıkışında beni ağlatarak çıkar sonra pişman olur özür diler uyku sersemliği der.Bir tek uyku sersemi olan o mu ya işe yeni girdi bir sıkıntı olmasın diye ısrar ediyorum yoksa geç kalsın bana ne o kadar bunaldım ki bu tavırlarından ne yapmalıyım ? 2 haftada canımdan bezdim sabah işe gidince yine yazmış özür dilerim diye aynı terane bu sefer ne yapmalıyım ki aynısını yapmasın ?
Hamilesin bide namazını kıl gir yatağına yat. Ne hali varsa görsün. Benim eşim ise giderken beni uyandırır kapıyı arkamdan kitle diye. Alarmı ni duyar mutlaka. Ama gece bebeğe kaç defa kalkarım hiç duymaz. Yani bebek gece benim sorumlulugumda olduğu için eşim duymaz. Ama işe girmesi gerektiği için sabah alarmı duyar. Bırak kendi sorumluluğunu alsin. Hemde seni azarlio utanmadan. Ayrıca tavsiye vereyim sen bu kadar yumuşak tutumlu olursan hamiellegin ileriki zamanlarda sana destek olmaz. Ben hamileyim uykum var ben hamileyim ağrım var diceksin. Azcik Kadir kıymet bilsin bu adamlar yahuuuuHer sabah namaza kalkarım onun iş için kalkmasına denk geliyor uykusu da ağırdır nasıl olsa kalkıyorsun beni de çağır der.Çok nadirdir biri çağırmadan kendi kalksın biri çağırsa bile uykusu öyle ağır ki narkozlu hasta gibi ancak erken yatarsa kendi uyanabilir.Bir kaç sabahtır ben çağırıyorum ama kavga gürültü kavga etmeyen biz kavga eder olduk sırf hadi kalk geç kalma dediğim için yanına alarmı açıp bırakıyorum onu dahi duymuyor ısrarla çağırmak zorunda kalıyorum sinirleniyor.Geçağırsam ayrı kızıyor erken çağırsam ayrı kızıyor ortasını bulamadım.Annesi bazen ışığımızı göremeyince arar uyanmadıysanız uyanın diye telefonu açıyor annesine bile bağırarak sen bizim ışığımızı mı gözetliyorsun amma meraklısın diyerek kapatıyor.Şu son 2 haftadır böyle eskiden böyle değildi her evden çıkışında beni ağlatarak çıkar sonra pişman olur özür diler uyku sersemliği der.Bir tek uyku sersemi olan o mu ya işe yeni girdi bir sıkıntı olmasın diye ısrar ediyorum yoksa geç kalsın bana ne o kadar bunaldım ki bu tavırlarından ne yapmalıyım ? 2 haftada canımdan bezdim sabah işe gidince yine yazmış özür dilerim diye aynı terane bu sefer ne yapmalıyım ki aynısını yapmasın ?
Ben gülmedim. Bence çok sinir bozucu, gülmek yerine haddini bildirin bence.Aynı benim eşim. Benim eşimin de uykusu çok ağırdır, başında davul çalsanız uyanmaz. Bazen beni kaldır der. Kaldırırım uyku sersemi öyle küfürler eder ki inanamazsınız. Sonra hatırlamaz ya da hayal meyal hatırlar ve özür diler. Kaldırmazsam da "niye kaldırmadın?" der. " küfür ediyorsun" derim; "olur mu öyle şey kaldır beni" der. Ben artık şakaya vurmakla buldum işi. Kaldırırım o ağza alınmayacak küfürler eder, gülerim, bu sefer güldüm diye küfür eder, neyse sonra yüzünü yıkayıp ayıldığında özür diler, ikimiz de güleriz.
düzelmez kendimden biliyorum, annem uyanık bile olsa asssla odama girmez huyumu bildiğinden.içimden Hulk, Alien , Exorcist karışımı tanımlayamadığım bir şey çıkıyo uykumu alamayınca özellikle.Kendi kendime alarmla kalkmam en temizi.gerçekten isteyerek yapmıyorum ama bunu.bırakın alarmla kalksın.Her sabah namaza kalkarım onun iş için kalkmasına denk geliyor uykusu da ağırdır nasıl olsa kalkıyorsun beni de çağır der.Çok nadirdir biri çağırmadan kendi kalksın biri çağırsa bile uykusu öyle ağır ki narkozlu hasta gibi ancak erken yatarsa kendi uyanabilir.Bir kaç sabahtır ben çağırıyorum ama kavga gürültü kavga etmeyen biz kavga eder olduk sırf hadi kalk geç kalma dediğim için yanına alarmı açıp bırakıyorum onu dahi duymuyor ısrarla çağırmak zorunda kalıyorum sinirleniyor.Geçağırsam ayrı kızıyor erken çağırsam ayrı kızıyor ortasını bulamadım.Annesi bazen ışığımızı göremeyince arar uyanmadıysanız uyanın diye telefonu açıyor annesine bile bağırarak sen bizim ışığımızı mı gözetliyorsun amma meraklısın diyerek kapatıyor.Şu son 2 haftadır böyle eskiden böyle değildi her evden çıkışında beni ağlatarak çıkar sonra pişman olur özür diler uyku sersemliği der.Bir tek uyku sersemi olan o mu ya işe yeni girdi bir sıkıntı olmasın diye ısrar ediyorum yoksa geç kalsın bana ne o kadar bunaldım ki bu tavırlarından ne yapmalıyım ? 2 haftada canımdan bezdim sabah işe gidince yine yazmış özür dilerim diye aynı terane bu sefer ne yapmalıyım ki aynısını yapmasın ?
Benim eşimde de şeker var sabahları boyleHer sabah namaza kalkarım onun iş için kalkmasına denk geliyor uykusu da ağırdır nasıl olsa kalkıyorsun beni de çağır der.Çok nadirdir biri çağırmadan kendi kalksın biri çağırsa bile uykusu öyle ağır ki narkozlu hasta gibi ancak erken yatarsa kendi uyanabilir.Bir kaç sabahtır ben çağırıyorum ama kavga gürültü kavga etmeyen biz kavga eder olduk sırf hadi kalk geç kalma dediğim için yanına alarmı açıp bırakıyorum onu dahi duymuyor ısrarla çağırmak zorunda kalıyorum sinirleniyor.Geçağırsam ayrı kızıyor erken çağırsam ayrı kızıyor ortasını bulamadım.Annesi bazen ışığımızı göremeyince arar uyanmadıysanız uyanın diye telefonu açıyor annesine bile bağırarak sen bizim ışığımızı mı gözetliyorsun amma meraklısın diyerek kapatıyor.Şu son 2 haftadır böyle eskiden böyle değildi her evden çıkışında beni ağlatarak çıkar sonra pişman olur özür diler uyku sersemliği der.Bir tek uyku sersemi olan o mu ya işe yeni girdi bir sıkıntı olmasın diye ısrar ediyorum yoksa geç kalsın bana ne o kadar bunaldım ki bu tavırlarından ne yapmalıyım ? 2 haftada canımdan bezdim sabah işe gidince yine yazmış özür dilerim diye aynı terane bu sefer ne yapmalıyım ki aynısını yapmasın ?
Beğenmedim beğenmedim diye kınamış insanlar beni. Ne yapacaktım adam uyku sersemi uykusunun arasında küfür etti diye çakayım mı ağzına bir tane? Hatırlamıyor bile küfür ettiğini, ben söyleyince özür diliyor, samimi olarak üzülüyor. Güzellikle de konuştum, adam erken kalkmayı sevmiyor, uykusunu alamıyor, uyku sersemi küfür ettiğinin de farkında değil, bunun için bir de kavga mı edeyim? gülüp geçiyorum ben de.Aynı benim eşim. Benim eşimin de uykusu çok ağırdır, başında davul çalsanız uyanmaz. Bazen beni kaldır der. Kaldırırım uyku sersemi öyle küfürler eder ki inanamazsınız. Sonra hatırlamaz ya da hayal meyal hatırlar ve özür diler. Kaldırmazsam da "niye kaldırmadın?" der. " küfür ediyorsun" derim; "olur mu öyle şey kaldır beni" der. Ben artık şakaya vurmakla buldum işi. Kaldırırım o ağza alınmayacak küfürler eder, gülerim, bu sefer güldüm diye küfür eder, neyse sonra yüzünü yıkayıp ayıldığında özür diler, ikimiz de güleriz.
kadın iyi niyetle yapıyordur herhalde; adam işe başlayalı 2 hafta olmuş, kaldırın beni diye tembih etmiştir, uyuyakaldılarsa diye çaldırıyordur. Bence annesine karşı da eşine karşı da tutumu hoş değil; sadece uyku sersemi olduğu için mazur görülebilir. Ya sizler de böyle uykusuz kalın, yorgun argın iken uykunuzun ortasında birisi sizi sabahın köründe uyandırsın, zorla kaldırsın artık içinizden mi sayarsınız dışınızdan mı sayarsınız görürüm ben sizi. Sözüm size değil bu arada Merry87, genel olarak söylüyorum. Hiçbirimiz uykusuzken uyandırılmayı sevmeyiz, ama mecburiyet bu.Uyandırma işe geç kalsın bi kaç gün sonraakıllanır.
Amma annesine olan tavrını tuttum. İşi gücü yok ışık gözetliyo kadın herhalde...
kadın iyi niyetle yapıyordur herhalde; adam işe başlayalı 2 hafta olmuş, kaldırın beni diye tembih etmiştir, uyuyakaldılarsa diye çaldırıyordur. Bence annesine karşı da eşine karşı da tutumu hoş değil; sadece uyku sersemi olduğu için mazur görülebilir. Ya sizler de böyle uykusuz kalın, yorgun argın iken uykunuzun ortasında birisi sizi sabahın köründe uyandırsın, zorla kaldırsın artık içinizden mi sayarsınız dışınızdan mı sayarsınız görürüm ben sizi. Sözüm size değil bu arada Merry87, genel olarak söylüyorum. Hiçbirimiz uykusuzken uyandırılmayı sevmeyiz, ama mecburiyet bu.
konusahibi önceleri böyle değildi diyorsunuz. iki hafta olmuş işe başlayalı, adaptasyon sürecidir, bir süre sonra düzene oturur, erken yatmaya erken kalkmaya alışır inşallah.