Eşim sabahları canavara dönüşüyor adeta

Yıllardır çalışıyorum çok yorgun olduğum zamanlarda oluyo ama kimseye sabah beni kaldırdı diye çemkirip kavga çıkarmıyorum. Eşimide kaldırıyorum sabahları oda kavga çıkarmıyo. Bi tek onun eşi değil sabahın köründe kalkan yada yorgun olan. Kimse kimseye erken kaldırılıyo diye bağırmaya hakkı yok. Bağırcaksa baksın başının çaresine yorgun bey..
Çalışmasın yada bizene yani..
Doğru söylüyorsunuz. İki hafta olmuş adam adapte olamamış belki de.

Her sabah namaza kalkarım onun iş için kalkmasına denk geliyor uykusu da ağırdır nasıl olsa kalkıyorsun beni de çağır der.Çok nadirdir biri çağırmadan kendi kalksın biri çağırsa bile uykusu öyle ağır ki narkozlu hasta gibi ancak erken yatarsa kendi uyanabilir.Bir kaç sabahtır ben çağırıyorum ama kavga gürültü kavga etmeyen biz kavga eder olduk sırf hadi kalk geç kalma dediğim için yanına alarmı açıp bırakıyorum onu dahi duymuyor ısrarla çağırmak zorunda kalıyorum sinirleniyor.Geçağırsam ayrı kızıyor erken çağırsam ayrı kızıyor ortasını bulamadım.Annesi bazen ışığımızı göremeyince arar uyanmadıysanız uyanın diye telefonu açıyor annesine bile bağırarak sen bizim ışığımızı mı gözetliyorsun amma meraklısın diyerek kapatıyor.Şu son 2 haftadır böyle eskiden böyle değildi her evden çıkışında beni ağlatarak çıkar sonra pişman olur özür diler uyku sersemliği der.Bir tek uyku sersemi olan o mu ya işe yeni girdi bir sıkıntı olmasın diye ısrar ediyorum yoksa geç kalsın bana ne o kadar bunaldım ki bu tavırlarından ne yapmalıyım ? 2 haftada canımdan bezdim sabah işe gidince yine yazmış özür dilerim diye aynı terane bu sefer ne yapmalıyım ki aynısını yapmasın ?
Daha önce ne kadar süre çalışmış?
Nekadarlik ecelisiniz?

Her sabah namaza kalkarım onun iş için kalkmasına denk geliyor uykusu da ağırdır nasıl olsa kalkıyorsun beni de çağır der.Çok nadirdir biri çağırmadan kendi kalksın biri çağırsa bile uykusu öyle ağır ki narkozlu hasta gibi ancak erken yatarsa kendi uyanabilir.Bir kaç sabahtır ben çağırıyorum ama kavga gürültü kavga etmeyen biz kavga eder olduk sırf hadi kalk geç kalma dediğim için yanına alarmı açıp bırakıyorum onu dahi duymuyor ısrarla çağırmak zorunda kalıyorum sinirleniyor.Geçağırsam ayrı kızıyor erken çağırsam ayrı kızıyor ortasını bulamadım.Annesi bazen ışığımızı göremeyince arar uyanmadıysanız uyanın diye telefonu açıyor annesine bile bağırarak sen bizim ışığımızı mı gözetliyorsun amma meraklısın diyerek kapatıyor.Şu son 2 haftadır böyle eskiden böyle değildi her evden çıkışında beni ağlatarak çıkar sonra pişman olur özür diler uyku sersemliği der.Bir tek uyku sersemi olan o mu ya işe yeni girdi bir sıkıntı olmasın diye ısrar ediyorum yoksa geç kalsın bana ne o kadar bunaldım ki bu tavırlarından ne yapmalıyım ? 2 haftada canımdan bezdim sabah işe gidince yine yazmış özür dilerim diye aynı terane bu sefer ne yapmalıyım ki aynısını yapmasın ?
erken uyusun her zamankinden

uyanamıyorsa siz uyandırmaya devam edin ki işe geç kalıp daha da sıkıntı çıkmasın.benim tek kızacağım şey ben uyuyakalmışken eşim uyanmış ama bana seslenmiyor bu çok kötü birşey benim için ama.
bir yandan da sabah sabah küfür etmemeli eşiniz bu kadar da küfür hayatımızda olmasın biraz derlenip toplansın o da.
asıl önemli olan yeni hamilesiniz asla hayatınızda strese izin vermeyin sizi üzen ne varsa söyleyin eşiniz hamileliğinizi keyifle yaşatsın

Y
uyanamıyorsa siz uyandırmaya devam edin ki işe geç kalıp daha da sıkıntı çıkmasın.benim tek kızacağım şey ben uyuyakalmışken eşim uyanmış ama bana seslenmiyor bu çok kötü birşey benim için ama.
bir yandan da sabah sabah küfür etmemeli eşiniz bu kadar da küfür hayatımızda olmasın biraz derlenip toplansın o da.
asıl önemli olan yeni hamilesiniz asla hayatınızda strese izin vermeyin sizi üzen ne varsa söyleyin eşiniz hamileliğinizi keyifle yaşatsın
ok küfür etmiyor öyle bir şeye müsade etmem sadece bağırıyor çağırıyorsun şöyle böyle diye herkese her şeye sinirleniyor

Doğru söylüyorsunuz. İki hafta olmuş adam adapte olamamış belki de.

Ozaman şöyle düşünelim bu adam şimdiye kadar çalışmamış başıboş adammıymış ta 2 hafta olmuş işe başlayalı.
Daha öncede çalışmıştır herhalde değil mi. Nerden tutsam elimde kalıyo yani

Ozaman şöyle düşünelim bu adam şimdiye kadar çalışmamış başıboş adammıymış ta 2 hafta olmuş işe başlayalı.
Daha öncede çalışmıştır herhalde değil mi. Nerden tutsam elimde kalıyo yani
bilmiyom. yaşı genç belki ilk işidir, ama okul hayatında da erken kalkmak zorunda kalmıştır tabi. Belki işyerine, iş yoğunluğuna ve yeni rutine adapte olamadı. Neyse inşallah geçicidir.

Bana simariklik geliyor bu tur şeyler bilmiyorum. Bazen uykumu alamazsam ben de sinirli oluyorum ama kalkip kufur etmiyorum, vurmaya calismiyorum.

Benim psikolojim sizin kadar saglam degil her Allahin sabahi güne kufurle fircayla baslayip enerjimi dibe cekemem dogrusu, ne hali varsa gorsun derdim hap mi kullancak terapi mi alcak gitsin napiyorsa yapsin her sabah kimsenin kufurunu cekemem işe gidecek diye, gec kalsin bikac defa akli basina gelir.

telefon alarmı diye bi şey var
duymuyormuş adam onu. Benimki de duymaz, o saatlerce ninni gibi çalar durur bizimki uyur. o sinir bozucu dııt dıııt diye ötenler haricindeki telefonlardaki alarm melodileri de ninni gibi oluyor; ben çareyi kendi telefonumun zil sesini alarm yapmakta buldum, böylelikle "telefon mu çalıyor biri mi arıyor?" diye gayri ihtiyari uyanıyorum.

Kalk hadi kalk saat geciyor yaz,yastigina ilistir,git kahveni yudumla:kahve:

Bu akşam güzelce konuşmayı dene "her sabah kavga etmekten bıktım, her sabah kalbimi kırıyorsun birdaha uyandırmayacagım de" bakalım ne diyecek.

Ek olarak arkadasın yazdığı gibi şeker de olabilir, genelde regl olduğumuzda da gergin oluruz ve tatlı ihtiyacı hissederiz. Bağlantılı olabılır :bicak:

Benim eşim de öyleydi. Artık dayanamadım bir gün bende ona bağırdım, benim babam sabah beşte işe gider bir kere annemin kaldırdığını görmedim kocaman adamsın çocuk gibi ben kaldırıyorum dedim. Şimdi yine hemen kalkmıyor bi kaç kere başına gitmem lazım ama en azından sinirlenmiyor.

Back
X