yok artık daha neler...saç yüzünden koca elden kaçarmıymış...değişiklik iyidir canım eşin istemese bile sen yap bence...hem erkek saçı gibi kestirmek zorunda değilsin yine kısacık kestir ama kat kat olsun ve ensede bitsin...birinin saçı öyleydi ama hatırlayamadım hatırlarsam yazarım sana...hem jöleli kullanırsın hem fönlü...hatta tenine uyarsa saç rengini koyulaştır...daha genceciksin hepsi güzel olur...ne bileyim eğer kuaförüne güveniyosan git otur koltuğa sıkıldım bu saçtan hadi değiştirelim de bırak o yönlendirsin (ben bu konuda şanslıyım çünkü aynen böyle yapıyorum...sağolsun kuaförüm ben konuşmadan anlıyo:)) takma kafanıı...bişey daha söyleyeyim mi...önce sen kendini çok beğen eşine söyleyecek bişey kalmaz zaten...:)
canım ya burda kuaför arkadaşlar var eğer istersen onların köşesinden yardım alabilirsin benimde saçlarım dalgalı kısa eşim istemesine rağmen bende kestiremiyorum geçen sene kesmişti kuaförüm kuaför iyi olunca işini bilince sorun olmuyo dalgalıda olması...
evet bence de bir sor istersen...benim şahsi fikrim renkli gözlü insanlarda koyu kahve tonları seviyorum hafif kızılla ışıltı katılmış...ama sen sor yine de...onların uzmanlığı ne de olsa....
bence saçlarını mutlaka çikolata kahveye boyat vede çok kısa kestirme şöle modern katlı bi model verdir dahasıda o gün kendine tam bi bakım yaptır manikür pedikür cilt bakımı fln kendine olan güvenin yerine gelir hemde kociş memnun olur sonra akşam evine güzel bi sofra hazırla şık giyin ve bide makyajla tam süper olur yerimseniben
öyle ballandırarak anlattınki kalkıp kuaföre gidesim geldi...nasıl gideyim mesaiye 2 saat daha vaaarrrr...offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?