Esim saf mi

Karşınızdaki çocuk değil, para konusu harici arabayı nereye park ettiği, ne giyeceği konusunda da bi zahmet karışmayın, onun mantığına o uymuş, giyer poları sıcaklarsa çıkarır ne var bunda, ona göre de siz mantıksızsınız belki, onun açısında düşündüğünüzde hayatının sürekli kumanda edilmesi çok sinir bozucu bir durumdur
Bu sıcakta polar giymenin mantığına uyması tuhaf zaten :) karışmaktan ziyade tuhaf bulduğu için yorum yapmış gibi geldi bana. Bende temmuzda polarlı birini görsem şaşırırım bir tek bana mı tuhaf geldi bu durum :D

Eşine kariisiyorum bazı konularda. Mesela geçen gün siyah pantolon üstüne koyu lacivert tişört giymiş. Dedim o uyumlu olmamış başka tişörtlerin vardı onu giysen yine dedi karışma bana. Ama başka giydikelrine karışmıyorum hic siyahla lacivert olur mu

Tercih sizin ama çevremde gördüğüm eşiniz gibi insanlar kafalarini önemli, önemsiz hiçbir seye yormadıkları için hep genç kalıyorlar, eşleri de çöküp anneleri gibi görünüyorlar.

Bir de biz bi geziye gitmiştik gecem yıl müze vs gezdik haliyle trabzan vs dokunduk sonra yemek yiyecez eşimle ortaya söyledik lahmacun vs ben gittim ellerimi yıkadım yemekten önce eşim o ara yıkamadı direkt eliyle yemek yedi sonra otobüse bindik bu sürekli midem kötü kusucm vs demeye başladı o gece bir yerde durmuştuk gittik eczaneye vs.
Sonra dedim ben ona ellerini yıkamadın ondan öyle oldu.

Polar giymesin ama bisiklete binerken gömlek giysin öylemi?
Siyah ile lacivert bir arada giyilebilir neden giyilmesin?
Araba ağaç altında reçine ve kuş pisliği olur,gölge ağaçlık bir yere park edeceğime varsın güneş alsın derim şahsen.
Para konusunda haklısınız tabi birşey diyemem.
Fazla müdahalecisiniz gibi geldi bana. Sıkmayın adamı bu kadar.

Bu sıcakta polar giymenin mantığına uyması tuhaf zaten :) karışmaktan ziyade tuhaf bulduğu için yorum yapmış gibi geldi bana. Bende temmuzda polarlı birini görsem şaşırırım bir tek bana mı tuhaf geldi bu durum :KK70:
Ya zaten benim akrabaların yanına uğrayacaktı dedim millet güler içinden tuhaf tuhaf bakar evden çıkmadan ikna ettim üstünü değişmeye

Bu sıcakta polar giymenin mantığına uyması tuhaf zaten :) karışmaktan ziyade tuhaf bulduğu için yorum yapmış gibi geldi bana. Bende temmuzda polarlı birini görsem şaşırırım bir tek bana mı tuhaf geldi bu durum :KK70:
Tuhaf ama adam da giydikten sonra farkeder sıcakladığını çıkarır içinde pişecek değilya yani bilmiyorum ben genel olarak insanların birbirine karışmasına karşıyım

Polar giymesin ama bisiklete binerken gömlek giysin öylemi?
Siyah ile lacivert bir arada giyilebilir neden giyilmesin?
Araba ağaç altında reçine ve kuş pisliği olur,gölge ağaçlık bir yere park edeceğime varsın güneş alsın derim şahsen.
Para konusunda haklısınız tabi birşey diyemem.
Fazla müdahalecisiniz gibi geldi bana. Sıkmayın adamı bu kadar.
Ya tişört giy hava sıcak desem üşürüm diyeceği için bari gömlek giysin dedim. Polarla mi çıksaydı evden.
Siyah pantolon üstü lacivert hic olamamıştı eşimi uyarmayayim mi

Eşine kariisiyorum bazı konularda. Mesela geçen gün siyah pantolon üstüne koyu lacivert tişört giymiş. Dedim o uyumlu olmamış başka tişörtlerin vardı onu giysen yine dedi karışma bana. Ama başka giydikelrine karışmıyorum hic siyahla lacivert olur mu
Siyahla koyu lacivert niye olmasın ya? Çok da şık olur.

1595846941469.webp

Para konusunda haklısınız ama böyle herşeye karışıp bunaltmayın bence. Kendi görsün polarla çıkınca ne oluyor, bir daha yapmaz.

Mesleği ne? Evine düzenli bir kazanç getiriyor mu?

Tuhaf ama adam da giydikten sonra farkeder sıcakladığını çıkarır içinde pişecek değilya yani bilmiyorum ben genel olarak insanların birbirine karışmasına karşıyım
Temmuzda polar giyince pişiceğini illa deneyimleyerek anlamasına gerek yok ki :D bende karışılmasına karşıyım ama bu kadarı karışmaktan çok tuhaf bir duruma tepki gibi

Öff Allah adama sabır versin başka diyecek bişeyim yok pardon var, sanane adamın renk uyumundan ya allah allah

Siyahla koyu lacivert niye olmasın ya? Çok da şık olur.

Eki Görüntüle 2668296

Para konusunda haklısınız ama böyle herşeye karışıp bunaltmayın bence. Kendi görsün polarla çıkınca ne oluyor, bir daha yapmaz.

Mesleği ne? Evine düzenli bir kazanç getiriyor mu?
Işını savsaklamaz düzenli kazancı var o konuda sorun yok

Ya tişört giy hava sıcak desem üşürüm diyeceği için bari gömlek giysin dedim. Polarla mi çıksaydı evden.
Siyah pantolon üstü lacivert hic olamamıştı eşimi uyarmayayim mi
Polarla çıksa ne olacak ki. Terleyince çıkaracak zaten.
Siyahla lacivert giyilmez diye bir kaide yok ,gayette şık olur neden olmasın.
Neyse uzatmaya gerek yok,benim size söylemek istediğim şu,eşiniz sürekli sizi,onu giyme,bununla bu olmamış diye uyarsa hoşunuza gider mi? Bence gitmez,biraz empati yapın. Arabayı nereye park edeceğine varana kadar karışıyorsunuz yahu,belki kuş pislemesin,ağac reçinesi yapışmasın diye parketmiyor ki muhtemelen öyle,yine de iyi böyle deyip geçmiş eşiniz,sabırlıymış.

ne demek ne alakası var? Atıyorum bir memur, mühendis vs..bir sürü kompleks iş takip eden insan saftirik olabilir mi? Sizce saflığın zeka ile bir ilişkisi yok mu? Usta başı olur mesala ama saf... işinde yıllarca tutunur mu?

Ayrıca işin stresine göre kafası yoğun, adam genelde dalgın olabilir.

Back
X