Esim sanalda aldatiyor sanirim

Kordugummm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
128
18
13
42
Arkadaşlar merhaba şuan cok cok üzgünüm eşimin erkek kardeşinin hattıyla gizli face açtığı ve 26 tane kizi(+18 arkadaşlık sitesinden gibi olan)arkadaş olarak eklendiğini ogrendim..kendisi şuan yurtdışında görev gereği..Bi gün evvel o yokken makyaj yaptım diye benle delicesine kavga ve hakaret etti ve küstük ama şeytan dürttü sanki araştırdım onu ve bu çıktı yazdım ona ve fotoğraflarını attim kızların cevap yok halen..gördü ama yazmadı saatlerce bende sinirlenip sildim onu..şifresini bilmiyordum face in ama arkadaşları kötü görünüyor yani ve yalanci bir hesap..Ne yapmam gerek şaşırdım ailesini aradim kardeşi ben yaptık onu diye savundu ama bu hat hep eşimde.

Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım bu hattı haberim yokken kardeşinden almış güya yurtdışında farkli operatör denemek için..inandım bende yalanlarla başladı bu hat olayida boşanmak var aklımda ama cevapsız sorular içindeyim

Cvp vermez tabi uyduracagi yalanlari düşünüyor dur kardeşi ni arayip hazirlamistir zemini keske yüzüne karsi soyleseydiniz.
Cvp vermez tabi uyduracagi yalanlari düşünüyor dur kardeşi ni arayip hazirlamistir zemini keske yüzüne karsi soyleseydiniz.
Bu bana planlanmış gibi geldi yakalanirsa diye.zaten aradim defalarca açmadı kavgayı bahane etti bende dayanamayıp yazdim

Mesajlara baktınız mı? Hiç fotoğraf felan atmış mı kızlara.
Yaşını felan yazmış mı mesela.
Eşiniz yapmış bence sonuçta kullanan belli yani.
Kardeşini aramıştır anlaşmışlardır.
Geçmiş olsun zor iş.

Kim bilir fiziksel aldattı mı ne yaptı beyniniz bunlarla yorulacak.

Sakin olun oncelikle, keske hemen acik etmeseydiniz fake bir hesap acip ekleseydiniz sonrasi malum zaten anlardiniz.
Belki gercekten kardesinindir
Hemen bosanma cumleleri kurmayin
Haklısınız dayanamadım keşke biraz daha uyanık davransaydım ama elim ayağım dolaştı kardeşini aradim o onla konuşmadan. benim face m dedi ama hat hep eşimde inanmak aptallık geliyor

Evt cok üzgünüm ama sanalda yeterli aldatma için ama emin olamamak cok korkunç bisey

Ailemin evindeyim babam ameliyat oldu 1 hafta önce şükür ıyi ama dönüp eşyalarımı almayı planlıyorum o zaten 1ay yok ülke dışında

Kardesiyle ortak kullandıkları capkınlık sitesi olabilir..

Hayır sadece o tel numarası ile messenger bağlantısından farkettim olayı.ama hat dediğim gibi hep eşimde ve aramadı bunlar ustune

Hemen yüzleşmek yapılan en büyük hata
Denemeliydiniz. Eğer suphelerinizde hakliysaniz çok güzel kavga da edersiniz. Bu şekilde kendini savunacak yolu her türlü bulur. Erkekler yalan makinesi bizde huzurumuz bozulmasın diye affetme zaafimiz var. Ama yalan olsaydı direk söylerdi resmen köşeye sıkışmış. Ve gidip direk kardeşini aramıştır. Boşanmak falan bu kadar ciddi bir karar verilir mi bilemiyorum ama ciddi bir mesafeyi hakediyor. Artık sonrası size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…