- 26 Ekim 2018
- 128
- 18
- 13
- 42
- Konu Sahibi Kordugummm
-
Cvp vermez tabi uyduracagi yalanlari düşünüyor dur kardeşi ni arayip hazirlamistir zemini keske yüzüne karsi soyleseydiniz.
Bu bana planlanmış gibi geldi yakalanirsa diye.zaten aradim defalarca açmadı kavgayı bahane etti bende dayanamayıp yazdimCvp vermez tabi uyduracagi yalanlari düşünüyor dur kardeşi ni arayip hazirlamistir zemini keske yüzüne karsi soyleseydiniz.
Tabi ki boşanmayın. .Eşiniz gelsin amacının ne olduğunu anlayın sonra karar verirsiniz.Ama kararınız yine boşanmak olmasın fakat bir süre ailenize gidip mesafe koyun,konuşmayın, yüzünüze hasret kalsın falan yani..Bi fikir verin lutfen ne yapmaliyim
Evt zaten şüphe duyup araştırdım bu tepkiye ve bunlar oldukişi herkesi kendi gibi bilirmiş
kendi dürüst olmayınca sizin yaptığınız işte makyaj bile böyle batıyor gözüne demekki
gözü bilmem ne olasıca
Haklısınız dayanamadım keşke biraz daha uyanık davransaydım ama elim ayağım dolaştı kardeşini aradim o onla konuşmadan. benim face m dedi ama hat hep eşimde inanmak aptallık geliyorSakin olun oncelikle, keske hemen acik etmeseydiniz fake bir hesap acip ekleseydiniz sonrasi malum zaten anlardiniz.
Belki gercekten kardesinindir
Hemen bosanma cumleleri kurmayin
Evt cok üzgünüm ama sanalda yeterli aldatma için ama emin olamamak cok korkunç biseyMesajlara baktınız mı? Hiç fotoğraf felan atmış mı kızlara.
Yaşını felan yazmış mı mesela.
Eşiniz yapmış bence sonuçta kullanan belli yani.
Kardeşini aramıştır anlaşmışlardır.
Geçmiş olsun zor iş.
Kim bilir fiziksel aldattı mı ne yaptı beyniniz bunlarla yorulacak.
Ailemin evindeyim babam ameliyat oldu 1 hafta önce şükür ıyi ama dönüp eşyalarımı almayı planlıyorum o zaten 1ay yok ülke dışındaTabi ki boşanmayın. .Eşiniz gelsin amacının ne olduğunu anlayın sonra karar verirsiniz.Ama kararınız yine boşanmak olmasın fakat bir süre ailenize gidip mesafe koyun,konuşmayın, yüzünüze hasret kalsın falan yani..
Hayır sadece o tel numarası ile messenger bağlantısından farkettim olayı.ama hat dediğim gibi hep eşimde ve aramadı bunlar ustuneMesajlara baktınız mı? Hiç fotoğraf felan atmış mı kızlara.
Yaşını felan yazmış mı mesela.
Eşiniz yapmış bence sonuçta kullanan belli yani.
Kardeşini aramıştır anlaşmışlardır.
Geçmiş olsun zor iş.
Kim bilir fiziksel aldattı mı ne yaptı beyniniz bunlarla yorulacak.
Evt mantıklı gibi ne yapmam lazım bu nasıl anlaşılır bilmiyorumKardesiyle ortak kullandıkları capkınlık sitesi olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?