Esim sanalda aldatiyor sanirim

Ailesi ararsa ne yapmalıyım hic Bisey olmamis gibi konuşamam yada onları suçlamakta olmaz..gerçi beni ararlar mi yüzleri olup.esim sırra kadem basti ses yok

Hayır şuanki psikolojik zayıflığını kullanıp seni özür dileyecek hale getirebilirler. Dik dur, güçlü ol. Varsa gerçek bir açıklaması seni inandırsın, yoksa da yormasın boşuna.

Ailesi ararsa ne yapmalıyım hic Bisey olmamis gibi konuşamam yada onları suçlamakta olmaz..gerçi beni ararlar mi yüzleri olup.esim sırra kadem basti ses yok
Açma bence. Muhattabın onlar değil bu süreçte.
Eş yoksa onun ailesi de yok sonuçta.
Genelde bu işlerde iyi veya kötü herkes kendi çocuğunu savunur.

Ses
Hayır şuanki psikolojik zayıflığını kullanıp seni özür dileyecek hale getirebilirler. Dik dur, güçlü ol. Varsa gerçek bir açıklaması seni inandırsın, yoksa da yormasın boşuna.
Bir özey yada açıklaması olmazsa geldiğinde evde olmaman gerek degilmi birde avukata gitmek için erken mi kafamda binlerce soru var yanlış davranmak istemiyorum

A
Açma bence. Muhattabın onlar değil bu süreçte.
Eş yoksa onun ailesi de yok sonuçta.
Genelde bu işlerde iyi veya kötü herkes kendi çocuğunu savunur.
Açmasam kötü olmazmi yani suç onların değil zaten kaynimi esimi engelledim..kayinvalidemin günah yokki hatta oyleyse oglum demem hesabini sorarim dedi ona bilmiyorum kafam çok karışık

Esinizin teline kayitli sosyal medyada ekli olan kisiler turk mu? Ne bileyim cok sik yurt disina cikan birinin aklinda aldatmak varsa sahte isimle hesap acmakla neden ugrassinki. Tek gecelik iliskiler icin gereken ortami gayet rahat kendisi yaratabilir. Bence o hesap kardesinin siz bosa kendinizi yipratiyorsunuz.

Hem türk hem yabancı var ama daha cok türk.. eşim denizci benim ve gemide bos zamani oluyor ve dışarıya çıkamıyorlar haftalarca..kafam cok karışık ailesi ve ben ayri seyitlerdeyiz bazen bi iki gunlugune onlara gittiği oluyor izninde o arada?ne nedir bilemiyorum artik

amin canim benim diger tarafta hesabi nasl verecek kul hakki bu suan kendini sakin uzme onun yaptigi acizlik. hersey netlessin ondan sonra hesabini sorarsin zaten hesab sorack allah

bence hicc uzulme allahin adaleti var sadece inancin olsun sesizce takip et unutmus gibi yap. o zaten patlak verir
Başka çarem yok.. gelinceye kadar beklemek doğrumu bilmiyorum avukat bile bakmaya başladım ne yapacağıma karar veremiyorum sessizlik cok gücüme gidiyor ne kadar degersizmisim nazarında.

Daha fazla mesaj atmadan iletişimi kesin. Şuan haliyle uyduracak şeyler düşünüyordur. Açıkça söyleyip özür dilerse bir derece iyi. Yalnız kaldı mı böyle şeylere bulaşıyor bu erkekler ne anlıyorlar bilmem. Kimi eşi ve çocuguyla annesine gidip kaldığında,kimi nöbetlerde, kimi işyerinde, kimi şehirdışı seyahatlerde.

Ama yüzyüze görüşmen daha iyi olacaktı. Gelmesini bekle bence.

Neden evlenir bu Allahın belası tipler, ne halt yediyse aynısını sende ona yap, banlancam yine tepem attı

Ben yine de aceleci davrandiginizi dusunuyorum. hemen ortalıgı ayaga kaldırmışsınız. Cocugunuz da var. Keşke önce eşinizle konuşsaydınız. Önce bir sakinleşin dediğim gibi eşiniz aldatacak olsa zaten siz yanında yoksunuz ve yurt dışında adam sosyal medyadan heleki facebook tan mı medet umacak. Kardeş kaç yaşında bana onun işi gibi geldi.

E
amin canim benim diger tarafta hesabi nasl verecek kul hakki bu suan kendini sakin uzme onun yaptigi acizlik. hersey netlessin ondan sonra hesabini sorarsin zaten hesab sorack allah
Evet allah vercek cezasını hic gunahim yokken dar etti dünyamı.. beni halletmemiz demekki saf sevgimi..bunada allah kayil olmadı.. dua ederdim bi yanlışı olursa allahım göster aciz bırakma diye..herşeyin bi sebebi var hayatta

Başka çarem yok.. gelinceye kadar beklemek doğrumu bilmiyorum avukat bile bakmaya başladım ne yapacağıma karar veremiyorum sessizlik cok gücüme gidiyor ne kadar degersizmisim nazarında.
o kadarda degil canim sana dedigim gibi. yap suan unutmus gibi davran bagzi erkekler aldatinca kadinlara cok ilgili olur her zamnkinden daha cok yada aldatinca camura baglar sanki sen aldatmis gibi kadin milletine guven olmaz gibi soylemlerdw bulunur. hareketlerine bak zaten bir kadinin his etmesi yetrli belkide dedigi gibi kaynin pislikleridir umarim onundurda. araniz iyi olur

canim benim uzulme sen. eger oyleyse. senin gibi bir kadina anneye yaptiginin. bedelini oder

Neden evlenir bu Allahın belası tipler, ne halt yediyse aynısını sende ona yap, banlancam yine tepem attı
Çocuğum var bana yakışmaz ondan ne farkım kalır üzgünüm ve bunu bana yaşattığı için allah'a havale ettim elimden şimdilik busey gelmiyor

Çocuğum var bana yakışmaz ondan ne farkım kalır üzgünüm ve bunu bana yaşattığı için allah'a havale ettim elimden şimdilik busey gelmiyor
Ama geri adım atmayın derim içinde olan insan emin olun her fırsatta yapacaktır, karakter meselesi bu yada karaktersizlik diyelim. Allah sabır versin bir an önce kurtulmanız dileğiyle

Zaten cok iyiydi hic olmadığı kadar ne olduysa dün oldu makyaj yaptım diye ki ilk makyajım değil ve inanın cok cok hafifti..Ve bu kadar buyurup hakaret edince şüphelendim ve tesadüfen çıktı buda o hattı kullanıyordu diye bi bakiyim demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…